השלב השלישי של הטור הוקדם

• פותח הנושא aFish
  • פורסם בתאריך

aFish

New member
השלב השלישי של הטור הוקדם../images/Emo70.gif

והועבר לשטח...
אבל מה? כנראה לא הספיקו להודיע לכל הרוכבים. התייצבו רק שלושת הרציניים: shlool ארמסטרונג טל פטאקי ו...אני הלכנו לתת בראש לעליות בדרך לצובה. שלב הררי. מזג האויר היה נפלא. ככה זה בצרפת. כבר בהתחלת העליה בשחור הסתמנה בריחה של shlool שהשתולל לנו בעליה המשתלשלת בתלילות לכיוון שואבה. הפלוטון הזיע קשות בנסיונות נואשים להדביק את הבורח תוך כדי הפטרות ממרבצי זיעה לא מתוכננים. דראפטינג מפה ומשם ומשכנו עד למעלה. shlool הוכרז כמלך ההרים בטקס הקצר שערכנו בעין לימון. עקב בעיה באספקת החולצות נאלץ המנצח להסתפק בחולצת הסלסה הצבעונית שהביא מהבית (קשיי תקציב...). במהלך הטקס נערך דיון קצר על התאמת קורדינטות GPS לטורבו CD ןעןד איזה תוכנה (אין לי מושג...אני לא מהברנז'ה) ואני פרשתי לעץ תאנה על מנת להשיל כחצי ק"ג ממשקלי לקראת השלב ההררי הבא המטיל מוראו על משתתפי הטור מדי שנה: עין לימון - צובה. איש חכם אחד, מנהל פורום בזמנו הפנוי, כתב פעם: אם רכבתם את העליה הזאת בלי להוריד רגל אתם רוכבים טובים! מאד רצינו להיות טובים. בגלל זה אנחנו משתתפים בטור. מלך ההרים המוכתר נאבק קצת בהליכה בקטע הטכני הראשון מה שאיפשר לפלוטון לבצע סמי בריחה בשלב הזה. רצינו לזרוק עליו אבנים מלמעלה כדי לעכב אותו אבל השופטים היו ממש קרוב
. תוך כדי זה שאנחנו מחפשים את הריאות עוברת אותנו איזו עננת אבק בדרך למעלה. כשהתאוששנו מהשיעולים הבנו שshlool שוב על הגל, מלך ההרים בתנופה מטפס כל הדרך למעלה בלי להוריד קמצוץ של רגל. אני נאנקתי ונאנחתי והרשמתי את עצמי בטיפוס משובח אחרי שבתחילת החלק התלול נפלה לי השרשרת (מזל...קצת מנוחה בהחלט הועילה). אח"כ התחילו הספרינטים של הירידה ופטאקי שלנו קטף נקודות ספרינט ללא הרף. כאן הפלוטון נצמד לבורח עד למערת בני ברית. משם, סיבוב השאנז אליזה עד לרכבים. אין כמו הטור!!! איזה טקטיקות, אסטרטגיות חייבים להשקיע כדי לקום לפני חמש בבוקר וגם להיות בשעה סבירה במשרד. ומי לובש את החולצה הצהובה?

aFish

New member
החולצה הצהובה

נו באמת...? היה לכם ספק. אורך השלב 30ק"מ. נוף מטריף. והתמונה...זה בכלל מהטור של שנה שעברה במירון
.

of ra

New member
../images/Emo140.gifאריה, אריה, אין כמוך....מתעניין

בטור בפורום השני ומגניב רכיבות וסיפורים כאן! מדליק

למעלה