השלג שהיה השבוע

אהובה.א

New member
השלג שהיה השבוע

יש לי הרבה תמונות אולם הן גדולות מ 250 KB ולכן אין באפשרותי להעבירם אליכם. אולם , בעלי צילם תמונה משגעת של השלג. הסימנים הם הילד שלנו אחרי שהתרומם מהשלג....

חתולון*

New member
שבת שלום אהובה

יופי של תמונה..... בשבוע שעבר בפינה של חתולון לא הוזכרת בטעות, קפצת מהחלון השבוע תיקנתי את המעוות ונראה לי שאת הסיכום, לא אהבת

אהובה.א

New member
יש סיכום?????

וואללה , הפורום טס.... יש כמה עמודים באותו יום ואני לא מספיקה לקרוא הכל..... אבל אחפש ואגיב , אם תרצה..... רוצה? או שאני לא חייבת????? שמחה שאהבת את התמונה

אהובה.א

New member
חחחחחחח חתולון

קראתי . היום אני באמת בין העננים בין השלג שירד חיפשתי את הבנים שיצאו להכין איגלו ואיש שלג אבל מצאו את הנחל זורם עם הפלג הבן הגדול נשכב על השלג הלבן והבן הקטן הלך לחפש את אביו חזרו שלושתם הביתה קפואים ואני במהירות הורדתי להם את הבגדים מיד לאמבטיה נכנסו השניים לפני שיקפאו מקור מהמים שחדרו למגפיהם הצהובים והרטיבו את גופם הקטן ואת הגרביים. עד כאן , דיווח מהקור

חתולון*

New member
אהובה.... מקווה שעכשיו הם הפשירו

וכן...... הפורום, הסיכומים, השרשורים והכתיבה אין לה שום ערך, ללא תגובה.... שבת שלום

Mוניk

New member
וואו אהובה כפרעעעעע}{

מחר אנו יוצאים לטיול משפחתי, לכיוון רמת הגולן לראות את נהר הירמוכ ת'כינרת ותאיזור. התוכנית היא גם להגיע לקיבוץ עין זיון ולנווה הטיב זה תלוי במזג האוויר מקווה לראות שלג אמיתי סופ סופ לילה טוב אהובה
מוניק

אהובה, איזה כייף לכם......

אני ראיתי שלג רק פעמיים בחיי. פעם בצבא כשלקחו אותנו לחרמון. ועוד פעם אחת בטיול, לרגלי החרמון. באיזה מקום את גרה?

Mוניk

New member
וואלה גמני רק פעם, הינה אני מודה

נסענו לחרמון לפני שנים לא מעטות ואני חזרתי משם חולה חודש הייתי עם דלקת ריאות די קשה ומאז אני לא מעיזה אבל ממש ממש בא לי שוב לראות שלג אולי כבר התחסנתי אני מקווה לילה טוב חופי}{ מוניק

אהובה.א

New member
מוניקקקקקקקקקקקקק

אז אם אתם באים לעין זיוון, עברו דרכי.... אני נמצאת 5 ק"מ משם... בקיבוץ אורטל... אולי לארוחת צהרים? מה דעתך? יאללה , מחכה לכם.... רק תודיעי לי... ארוחת צהרים היא ב 12 יאאאאאאאאאא אני מתה לראות לך בוקר טוב עולם , עוררתי סתם כך

חתולון*

New member
מוניק, יש לך 4 שעות להגיע

שלא תפספסי את ארוחת הצהריים, אחלה הזמנה, אחלה מקום שירתתי במרום גולן, בחרמון, ליד צומת וואסט, במלחמה היינו בח'אן ארנבה, אכלנו במס'עדה, גרנו בקוניטרה לפני שהוחזרה לסורים, אחלה מקום, רמת הגולן ויש לי משפחה ב..... ב..... חד נס. שבת שלום ונסיעה טובה

חן (*_*)

New member
אהובה 'לה

אתמול בני משפחתי היו בחרמון, האתר נסגר, ולא נתנו אפשרות להיכנס, אך גם למרגלות האתר השלג היה מהמם. אני אישית, מסתכלת על שלג רק מרחוק עכשיו, אחרי שנפגעתי בהחלקה עליו וקרעתי רצועות בברך. התמונות שאת מביאה לכאן מהממות. תודה לך. (דרך אגב, תמונות גדולות אפשר לכווץ.

חתולון*

New member
בוקר טוב חן ../images/Emo24.gif

היום האתר פתוח יש בין 6-8 מטר שלג שבת שלום

למעלה