השלום והברכה לדיירי ה
הגדול

dafgol

New member
השלום והברכה לדיירי ה../images/Emo82.gif הגדול ../images/Emo3.gif

כל כך שמחה שאינה הודחה אתמול, גם היפיוף היה צפוי שיודח... שבוע הבא איתי הולך,שחר הולך ואחד מהבובלילים הולך.... נו אז מה ההימור עכשיו? מי לוקח ? חוצה מזה...מה שלום כולם? שרית היה לי מויי כיף לקשקש אתמול, תגעגעתי
שיהיה יום נפלא לכולנו,בריא ועם בשורות טובות
וכמובן.....נא להתנהג בהתאם

טוב... יוסי עדין לוקח זה לא השתנה..

למרות שאני אחזור על זה שוב! שונא אותו!!!!!!!! אם יש 3 בגמר הם יוסי עינב ולאון אם יש 4 בגמר יוסי עינב לאון ושפרה אם יש 5 בגמר יוסי עינב לאון שפרה ושחר נראה לי גם יש גלגל הצלה.... (ארז ואסי נכנסים לבית ביום שישי ב 21:30)

dafgol

New member
אין מצב ששני בובלילים יהיו בגמר ...

אני אומרת שבגמר שפרה לאון ובובליל(ה) אחד\ת....... נראה לי ששבוע הבא יודח עוד אחד או שניים (איתי ונמו) , לגמר יעלו 4 או חמישה, ובתוכנית האחרונה יבחר אחד\ת מהם... לדעתי ארז ואסי נכנסים לפני כניסת השבת ...אולי לארוחת שבת
, לא מאמינה שיעשו משהו אחרי כניסת השבת, גם בגלל הרבנית בובלילה וגם בגלל רייטינג.... (לגביי תופעת הבובלילים....אין לי מה לומר חוץ מבעאאאאאאאא
)

היה רשום בערוץ 20 שהם יכנסו ב 21:30

וכמה כיף שאת מנהלת ואפשר למחוק הודעות.. רק חבל שכל תגובה מגיעה לאימייל

dafgol

New member
../images/Emo6.gif זה לא אני, זה ה../images/Emo43.gif שמתחרפן

אבל למה אתה לא מסמן לך כשאתה שולח הודעות מתי לקבל הודעה למייל ומתי לא?

S r 35

New member
תהרגו אותי - לא מבינה איך

אתם צופים בשעמום המוות הזה. בעיני כל דבר, אבל כל דבר, עדיף על הטמטמת הזו. אני אולי היחידה בארץ שלא יודעת איך נראים כל האנשים שהזכרתם כאן. וזה גם לא מעניין אותי. התכנית דוחה בעיני.

O n y X

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לא רואה את זה את יודעת מה יותר עצוב? שראיתי תוכנית וחצי ואני מכירה את המתמודדים, מי נגד מי וכו'..מרוב שמדברים על זה בכל מקום. החיים האמיתיים הרבה יותר מעניינים

S r 35

New member
יותר עצוב בעיני

שאנשים אינטליגנטים מנהלים שיחות ודיונים סוערים על מה ההיא אמרה וההוא לא אמר. עצוב בעיני שאנשים מצטטים אמרות שפר של שפרה כאילו שהייתה איזושהי פילוסופית דגולה. עצוב בעיני שהטמטמת הזו הפכה לשיחת היום במדינה כאילו שאין נושאים אחרים הרבה יותר חשובים ובוערים. כל עוד זו תכנית בידור, סבבה. אין לי שום בעיה עם זה - גם אם זה לא טעמי האישי. אבל כשזה הופך ליותר מזה ואנשים נתפסים לתכנית ולדברים שנאמרים בה כאילו זה היה תורה מסיני, אני רואה בכך סכנה.

frige

New member
השלום לום גם לכם

דפנה - גם לי היה ממש ממש כיף לשוחח איתך
. מי זוכה? נראה לי שיוסי. מי הייתי רוצה שיזכה? איתי.

למעלה