השלום והברכה לכולם

השלום והברכה לכולם ../images/Emo24.gif

ראיתי שתמונת חופתנו, פורסמה כאן. אז למען נוחיותכם- אני מצרפת שתי תמונות של החופה בצורה קצת יותר נוחה. ואני מתנצלת מראש שזהו הפורמט, עדיין לא יצא לנו להזמין את התמונות ה"אמיתיות" ובנתיים אנו מסתפקים בקונטקטים. ודרך אגב- הצבעונים לא הוזמנו באופן מיוחד ל"ארוע", התקופה היתה תקופת חגים- המעצבת המהוללת שלנו הצליחה להשיג אותם, אף במחיר מוזל- כי המשווק נתקע עם סטוק עצום של פרחים. לילה טוב לכולם

הילית*

New member
באמת מ ה מ ם !!!

מה שלא הבנתי זה אם שתלו את הצבעונים באדמה או איך הם עמדו?!

אשמח לדעת מי המעצבת

החופה מקורית ואלגנטית נורא... את מוכנה להזכיר לי איפה התחתנתם ? בכל מקרה, אשמח מאוד לשמוע עוד התרשמויות מהמעצבת (אם היא עשתה גם עיצוב שולחנות, מזנונים וכו´) ופרטים שלה.

מור עיצובים- ובשפתנו אנו- מורן ../images/Emo99.gif

קודם כל לשאלתה של הילית, הצבעונים לא היו שתולים באדמה אבל זה בהחלט נראה כך. היא תקעה אותם איך שהו... ומסביב לצבעונים היא שמה סוג נוסף של ירק כך שיראה כאילו הם צומחים מתוך האדמה ומסביב דשא... ולשאלותיה של הילה. התחתנו בירוק על המים, והסיפור הוא ארוך... ואני אנסה לקצרו. בעקרון אני הייתי "דלוקה" חזק על האחוזה, אך מכיוון שזה לא היה רלוונטי (בעיקר בגלל הצד שהתחתנתי איתו
) היינו צריכים להתפשר. הגענו דרך זוג חברים ל"ירוק" ומאוד התלהבנו- בעיקר בגלל היחס המדהים שלהם. הסתובבנו במקום וגם ממנו התרשמנו ובנוסף- המחיר היה כל כך אטרקטיבי שלא יכולנו לסרב (הם מוזילים ארועי חתונות שנערכות כאשר הרבנות לא מחתנת- ומכיוון שאנחנו התחתנו חתונה רפורמית, החלטנו ללכת על זה). ואז, שוד ושבר
הגענו לחתונת החברים הנ"ל, והייתי המומה. המקום נראה כל כך סתמי, כל כך פיכסי. מיד רצתי למשפחה האוהבת והמחבקת (פורום חתונות
) והתחלתי לבכות. כולם אמרו לי שזה פונקציה של אורחים ושל עיצוב וכו´. אז החלטתי ללכת ולהשקיע בעיצוב. (אורחים אני לא בדיוק יכולה לשנות
) חברה שלי שעבדה שנים ב"אחוזה" המליצה לי על מורן. אתם לא תאמינו, הבחורה היא עו"ד שפשוט מאסה במיקצוע והחליטה לעשות מה שהיא באמת אוהבת. נפגשנו אצלה בבית היא הראתה לנו המון עבודות שלה ופשוט התאהבנו. אנחנו נתנו לה יד חופשית (לא בקטע של כסף- אלא בעניין של התכנון והביצוע) כך שבעצם לא ידענו מה יהייה בחתונה. רק ידענו שזה יהייה בצבעים של לבן וירוק ובעיצוב נקי. היא דברה על כל מיני עיצובים ואנחנו זרמנו איתה. אז מה זה כלל? עיצוב המקום מחדש... (היא הפכה לירוק את כל הסדר, שולחנות ומזנונים), סידורים על השולחנות סידורים על המיזנונים , עיצוב חופה ותאורה בכל רחבת הגן. אז לפרטים... קוראים לה מורן, היא גרה ברחובות, אבל עושה עיצובים בכל חור. הטלפון שלה הוא 777799-052 היא לא זולה... אבל בהחלט שווה כל שקל!!!

יעלי2

New member
לא זולה זה יחסי. את יכולה לתת סדר ../images/Emo35.gif

גודל של המחיר?

*שיר

New member
נועה, חופה משגעת!! ../images/Emo20.gif פשוט מקסים!

היא ממש עשתה עבודה נפלאה עם הצבעונים וה"דשא"

dorlim

New member
מ-ה-מ-ם ../images/Emo127.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

*שיר

New member
המחשב נתקע לנועה אז אני ממשיכה

במקומה, והנה הזוג המדהים שוב

*שיר

New member
מכנסי-הפוקסיה ממש גאוניים! ../images/Emo68.gif

פשוט מפילים!

שמופית

New member
נועה ורועי, תמונות מקסימות ../images/Emo70.gif

המון אושר ו