השלום מתחיל בתוכי

HUhybrid

New member
השלום מתחיל בתוכי

השלום מתחיל בתוכי נק' למחשבה (ראה קובץ מצורף ופרוייקט eol.org.il)

EverMan

New member
זהו ? הצאת את מנת ההסתה היומית

מהמערכת בטענה שכל הפלשתינאים מהיוולדם טרוריסטים ?

HUhybrid

New member
ראשית כל- את זה אתה אמרת

אנא אל תכניס מילים לפי. אני לא רואה את עצמי שייך לשום איזור בקשת הפוליטית. והאם מה שעשיתי זו הסתה? לפחות והיית קורא לזה "פרובוקציה זולה". אבל יש מסר דו-מימדי בפרובוקוציה הזולה (אני מודה) שעשיתי עם הסלוגן של הארגון. ואולי הקביעה שלא אמרתי מעולם, כי "כל הפלשתינאים מהיוולדם טרוריסטים", היא זו שקבועה לך וחקוקה לך בעמקי המוח. גיל.

EverMan

New member
חשבתי שלהראות תינוק עם חגורת

נפץ ולטעון שהשלום "מתחיל בתוכם" ... מנסה להוכיח שכל הפלשתינאים מאמינים ב"שלום" כזה מאז שהם ילדים... טעות שלי ...

shay or eli

New member
אני אנצל את השרשור הזה

כדי לציין את העובדה שדוחה אותי ששרי אריסון מצאה כסף לממן את הפרוייקט הטיפשי הזה ולא משכורת של 793 עובדי בנק הפועלים. היא חושבת שאם היא תחייך ותדבר יפה על שלום וידידות אז ישכחו לה את זה. מה באמת הפועלים האלה רוצים ממנה? אחרי שהיא לוקחת מהם את העבודה ומחליפה אותם בעובדים זמניים, היא הרי תורמת לאירגוני צדקה ולפרוייקטים של שלום! שרי, השלום מתחיל בלא לזרוק 793 עובדים לרחוב.

HUhybrid

New member
קטנוניות-יתר..

היום בבוקר שמעתי אותה מדברת באיזו תכנית רדיו. אז נכון, הרבה זוכרים לרעה את אירוע הפיטורים הגדול של מאות עובדי הבנק שבראשותה, שבעקבותיו שם אחד העובדים קץ לחייו. אך יש, בכל אופן, לציין לשבח את היוזמה שלה (שאגב, התחילה לתכנן כבר לפני 5-6 שנים. למשל פרוייקט "בואו ביחד" הותיק) ולעודד מגמות שכאלו, במקום ארגון קיצוני מופלץ מתככי ת"א שרק מוסיף שנאה פנימית ומחלוקות, בין אם הוא שמאלני, ימני, או כל הגדרה אחרת שבה חפצה נפשך. שרי אריסון דיברה בראיון שבתכנית הרדיו במתינות, בסבלנות, בקול נעים, צנוע ושלו. עם כל הסקרנות והספקנות שהיו לי בתחילה, עם היוודע לי על הקמת הארגון "מהות החיים" דרך הקמפיים המאסיבי והנרחב, אני יוצא מודה לה ומאחל דרך צליחה.

HUhybrid

New member
ומה את עשית בשביל מדינה?

שרי עכשיו אשימה במתב הכלכלי הקטסטרופלי אליו נקלענו? אה, לא. אל תגידי לי עכשיו- זה שרון אשם, הגלובליסט הזה. נכון? אז אוליך במקום לעורר פרובוקציות נגד השלטון, שפועל למענך, תעשי את משהו בשביל מדינה? גיל.

shay or eli

New member
השלטון שפועל למעני? מה?

וכן, אני מאשים את בעלי-ההון במצב אליו נקלענו. הם והפקידים שלהם (שהם קנו במרכז הליכוד או שהם מחזיקים קצר בממשלה) השאירו אותנו בשטחים, דחפו למאות אלפי ילדים מגן הילדים רעיונות גזעניים למח, פיטרו המוני עובדים והרסו כמעט לחלוטין את מדינת הרווחה. מי שמשמר את השיטה הקפיטליסטית הנצלנית, שלא יקרא לי לשרת אותו בגלל שהוא מחזיק איזה דגל כחול-לבן.

למעלה