השלימו את החסר...

קולאז

New member
השלימו את החסר...

מטופש במקצת אני יודעת, אבל אולי תרצו להמשיך... עליכם להשלים את המילים החסרות!לפי הסדר כמובן... "מפנה מקום מול האור ל-______ שלך מפנה מקום בחשך ל-______ שלך אני מפנה מקום על הכר ל-_______ שלך מפנה מקום בפנה ל-_______ שלך מפנה מקום שאליו אוכל ל-______ אתך כל כך הרבה מקום ואת בשלך...." (אתם לא חיבים לאהוב.... המח שלי קודח מרעיונות למשחקים חדשים והכל באשמתכם... אני לא לומדת, אוכלת, ישנה , יוצאת החוצה...)

M I R A G E

New member
שלום לכם!

אני חדש פה, אבל הייתי חייב לענות על זה: מפנה מקום מול האור לנשיקות שלך מפנה מקום בחשך לפחדים שלך אני מפנה מקום על הכר לשערות שלך מפנה מקום בפנה ל(לא זוכר) שלך מפנה מקום שאליו אוכל לברוח אתך כל כך הרבה מקום ואת בשלך את בשלך... יכול להיות שהתבלבלתי איפשהו בדרך אבל בכל מקרה השיר הוא מפנה מקום של ברי סחרוף שווה לשמוע

ברוך הבא גם אתה!

מה שלומך? יש לי אתגר בשבילך. אנחנו אוהבים לתת לחדשים פה כל מיני זכויות מיוחדות כדי שיוכלו להסתגל יותר מהר. לכן...... : אנחנו נותנים לך את הזכות המדהימה להמציא משחק חדש. איזה משחק שבא לך... היצירתיות כאן עוברת כל גבול
ותזכור, זו זכות (מיוחדת במינה), זו לא חובה... לצערי
ועכשיו כמה השלמות.... "מפנה מקום ל*צללית שלך* מפנה מקום בחושך ל*נשימות שלך* אני מפנה מקום על הכר ל*לשערות שלך* מפנה מקום בפינה ל*כפכפים שלך* מפנה מקום שאליו אוכל ל*ברוח איתך* אני אישית לא מאמינה שאנחנו בשביתה!! וקולאז חביבתי, אני מזדהה איתך... עוד כמה ימים זה יעבור לך, אל תדאגי:)

יש לי שאלה אליך שקצת לא קשורה...

קוראים לך MIRAGE על שם המשחק הזה עם הפאטה מורגנה? אמממ ואם כבר הקפצתי את ההודעה... מישהו מכיר שיר עם המילים פאטה מורגנה?

M I R A G E

New member
אופס..עשיתי את הכל הפוך...

טוב, לא נורא כשעייפים מתבלבלים
אמ.. משחק... לכבוד לי, אבל אין לי רעיון...
ו... איזה משחק? אישית, הניק הזה איתי מאז שיש לי אינטרנט, ובחרתי בו באמת כי הפירוש הוא פאטה מורגנה (חזיון תחתועים)

חחח איך לא חשבתי ש Mirage זה

בעצם פאטה מורגנה?... בכל מקרה, אתה יכול לדפדף קתצ בדפי הפורום ולראות את סוג המשחקים... ואתה יכול להרגיש חופשי להמציא מה שבא לך כי הפורום הזה בחיתוליו
.

למעלה