השלימו את החסר...

monicala

New member
השלימו את החסר...

במסגרת מבחני היצירתיות למשתתפי הפורום ואורחיו אתם מתבקשים להשלים את המשפט הבא כיד הדמיון הטובה עליכם: שום דבר לא זז פה כי.... ותרומתי: כי היום יום ראשון וכולם קמו כמוני על רגל שמאל

שום דבר לא זז פה... כי

לא נעים לי לכתוב מה אני חושבת. אני משאירה את התשובה לעצמי... וגם אני קמתי היום על רגל שמאל. וגם יד שמאל. וגם אף מצונן ונוזל משמאל... וגם מימין.

ממממממ.......כל כך הרבה?

אז ככה, קודם כל, אני לא חושבת שלא קורה כאן כלום... קורה כאן המון רק ש... יש עוד אנשים כמוך שלא רוצים להגיד כלום, ומעדיפים לשמור את זה לעצמם. וגם, יש עוד הרבה דברים שעוברים במסרים ובאי מיילים... שנית, אני חושבת שזה יום כזה, שאפשר לקרא לו "צד שמאל" למרות שאני איפסתי אותו בבוקר כשהוא רק הראה לי את הפרצוף שלו... (הכוונה ליום כן? שלא תהיינה אי הבנות...) מעבר לזה, יש עוד הרבה סיבות...הרבה באמת, רק ש... למה בכלל לדון ב"למה"... אם זה מפריע אז קדימה לעשות מעשה, לפעמים זה הולך... ולפעמים לא. מה את אומרת?

אביבה'לה !

העולם הזה הפוך לגמרי.... לי היה היום אחלה יום,עם אופק קרוב,של פתיחת עסק קטן נוסף......... זה באמת רק בעיני המתבונן..... אני נזכר עכשיו,שכאשר "בעסה" לי,אני חושב שזה קורה לכולם .... תרגישו טוב כמו שהרגשתי היום-כל השנה...אינשאללה.... מעוזי.

motyka

New member
רצון להעביר מסר של סימפטיה תוך שיחת

הקצרנות היתה פשוטה: כתבת שאת חולה. איחלתי לך בריאות. וכל זה בזמן שניהלתי שיחת טלפון עם לקוח שלא מבין שכבר לפני רבע שעה הבנתי מה הוא רוצה, ובעצם כבר לפני דקה סיימתי לשנות את מה שהוא ביקש, אבל אסור לנתק לו את השיחה כי כבר נגמר לי מלאי התירוצים ואני לא רוצה לפגוע בו. במקביל - שולח פקס עם הצעת מחיר (שעד עכשיו הספקתי להתבשר שלא זכיתי בה). מעיין ברשימת ה אימיילים בכדי למחוק הודעות זבל. ויש שני חלונות עבודה נוספים הפתוחים במקביל, באחד מהם אני מעדכן את החיוב של אותו לקוח. אז על מנת לשדר סימפטיה ואמפטיה, מבלי לקטוע את הרצף של שאר הפעילויות - כותבים הודעה בת מילה אחת, משגרים, וממשיכים בשיגרה עד הרגיעה הבאה.

siv30

New member
מוטי, אני המומה

פעם ראשונה שאני קוראת על גבר שיכול לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית. אפשר להציע לך נשואים?

motyka

New member
החלטות כאלו מחליטה אשתי

נראה מה את יכולה להציע לה. ואל תשכחי שתוך כדי זה אני גם נושם !!!!

יונית א

New member
משחק "הישרדות" לגברים בלבד

להלן משחק "הישרדות" חדש שהומצא לאחרונה: שלושה גברים נשואים ימוקמו על אי בודד, למשך שישה שבועות. לשלושתם ביחד תהיה מכונית אחת ולכל אחד מהם שלושה ילדים. לכל ילד יש שני חוגי ספורט בשבוע, וכל אחד מהם בחוג נגינה או מחול או ב"צופים" פעמיים בשבוע. כל גבר אחראי לשלושת ילדיו, לשמירת נקיון הבקתה, להכנת שיעורי הבית של הילדים ותיקונם, לכביסה, ! לבישול! ולפרוייקטים לביה"ס. לכל שלושת הגברים יש מכשיר טלויזיה אחד. אין שלט-רחוק. הגברים חייבים לגלח את רגליהם כל שלושה ימים, להסתרק כל יום ולהתאפר, אולם עליהם לבצע מטלות אלה תוך כדי נהיגה או הכנת הסנדוויצ'ים לביה"ס. כל גבר חייב ללכת פעם בשבוע לישיבת ועד הורים של אחת הכיתות ו/או ליום הורים. באחריותם לנקות מיידית הקאות והרטבות של הילדים בשלוש לפנות בוקר, לבנות מחנה אינדיאני מ-4 קיסמי שיניים ולדאוג שכל ילד בגילאי 4-6 יאכל מנת תרד או אפונה. בכל שבוע הילדים מצביעים על האבא שייזרק מהאי הגבר שישרוד אחרון יוכל לזכות רק אם! ! יהיה לו כוח לקיים יחסים אינטימיים עם בת-זוגו בכל פעם שיידרש בהתראה של שלוש דקות. אם הגבר יזכה - הוא יוכל לשחק את המשחק בפעם השנייה והשלישית וכן הלאה, למשך 81-52 שנה לבסוף יעוטר בתואר הנכסף: "אמא" . **** סתם נזכרתי ששוכב אצלי במייל כמה ימים כבר, בשל היות האישה בד"כ מולטי טסקינג ואילו הגברים..... המקסימום יכולים גם למחוק דואר זבל וגם לקרוא פקס בו זמנית.

siv30

New member
../images/Emo6.gif יונית את בוודאי חושבת שהם לא

יתאבדו בסוף היום הראשון למשחק... קראתי כתבה על לוח המודעות שלנו בעבודה ש99 אחוז מהמעסיקים שהשתתפו במחקר נתנו סיכויים טובים יותר לאישה מאופרת במועמדות למשרה. ההסבר שלהם היה שאישה מאופרת נראית כאילו היא משקיעה ואישה לא מאופרת נראית כמו אחת שלא בא לה להשקיע. לכי תביני גברים...

motyka

New member
בקשר לאשה מאופרת (וגבר מגולח)

מי שמגיע לראיון עבודה, ומשקיע בעצמו (גילוח לגבר או איפור לא קיצוני לאישה) מוכיח בזה ש: הוא רוצה להתקבל ולא בא רק דרך אגב לברר מה הוא שווה. אכפת לו מעצמו ולכן כנראה אכפת לו מאיכות עבודתו עדיין לא איבד את יצר ההאבקות - שחיוני להישרדות במקום עבודה (אי אפשר להצליח בגישה תביסתנית) רוצה לשאת חן (תכונה נפלאה אצל מועסק לעתיד)

motyka

New member
חופשה חלומית- היכן נרשמים

לא צריך לעבוד בכלל לא צריך לעבוד בשום מקום לא מוזכרת המילה עבודה פעם בשלושה ימים תורנות הסעות, (בסך הכל 9 ילדים שכל אחד פעיל רק 4 ימים, לא מסובך).ובאותו יום קופצים גם לבי"ס לישיבה. ובשאר הימים כמעט אין עבודה כי הילדים בלימודים או בחוגים או בצופים בספורט, מחול, נגינה, וכן הלאה. ובזמן הנותר הם אמורים להכין שיעורים. זאת אומרת שאפשר לראות ספורט - ואף אחת לא תרצה לראות במקום זאת איזו סדרה. ולא רק זה - אלא האישה יוזמת את הסקס !!! איפה נרשמים?

למעלה