השלל להיום

Ice Age

New member
השלל להיום

יום טוב היה לי. הספקתי לראות כמה פרקים מהעונה השביעית (והטובה ביותר, לדעתי): RUSH ORISON SEIN UND ZEIT (כל הנשמות, בעברית, נדמה לי) ואת תחילת CLOSURE (בכל זאת, צריך גם לעבוד קצת לפעמים). מעניין אם בסצנה ב-ORISON שבה סקאלי נאבקת בדוני פאסטר היא השתתפה בעצמה או שזה הכפיל שלה. אחת מסצנות הג'קי צ'אן היותר טובות שלה. ועוד משהו מעניין - שני פרקים לפני דוני פאסטר, ב-RUSH, לשוטר שמת בהתחלה קראו דניאל פוסטר. נגמרה היצירתיות?

1Shir

New member
כן, אפשר להגדיר את זה פאשלה הפקתית

שמות שמצלצלים דומים מדי... מצד שני, "צירופי מקרים" כאלה קורים גם במציאות, אלה הרי לא שמות נדירים... ואם כבר אנחנו משתפים, אז אני ראיתי קודם בוידאו את הפרק הראשון (עונה ראשונה). זה קצת מוזר לראות משהו כל כך ישן... העונה האהובה עלי עד להודעה חדשה היא עונה 6. את 7 בערך חצי לא ראיתי משום מה

1Shir

New member
פרקים מעולים ב- AXN

אתמול/היום היו: LITTLE GREEN MAN - פרק נפלא, אווירה מדכאת, בפרק הזה ובבא יש מפגן מרשים של הירואיות ותמיכה מצד סקאלי THE HOST - עוד פרק עם התפתחויות חשובות. איקס מגיע לחיינו. אני לא סגורה אם הקייס הזה היה אקס פייל במקרה, כי ככה זה נראה, או שהיתה כאן יד מכוונת ששלחה את מולדר דווקא לשם??? את הפרק BLOOD לא אהבתי במיוחד, הוא לא חידש כלום. זה באמת היה ניסוי של הממשל?? וכמובן, הפרק SLEEPLESS - קרייצ'ק מגיע וחוקר בצמד-חמד עם מולדר שתדעו שלמרות שזו מן הסתם לא פעם ראשונה שאני רואה את הפרק, בסוף הפרק באופן מפתיע פשוט התחלתי לבכות! הם כל כך הרתיחו אותי! אני לא מתארת לעצמי איך הגיב מי שראה את הפרק בתמימות ולא היה לו מושג שקרייצ'ק הוא דמות לא טובה... מה שמוכיח את המשפט TRUST NO 1 באופן המוחלט ביותר שיש, סקאלי ומולדר מתלבטים להם האם הם סומכים או לא על איקס, כשבעצם האויב האמיתי משחק ממש מול העיניים שלהם והם לא חושבים לחשוד בו... לא שמולדר נותן בו איזה אמון מיוחד, אבל גם אין לו חשד, והדמות של קרייצ'ק באמת היתה מאוד לא מעוררת חשד. זה אומר שצריך להפנים שלאיך שהדברים נראים פעמים רבות אין שום קשר לאיך שהם באמת, ולכן אסור להניח הנחות ותמיד לפקוח עיניים ולחשוד בכל.

Ice Age

New member
קרייצ'ק

צריך לעשות רשימת פרקים שבהם מאלדר מכסח לו את הצורה. בטח יש כמה כאלה.

DarlingAdam

New member
"כמעט כולם" ;)

לא יודע אם יש רשימה בדיוק, אבל יש לי וידיאו קליפ לצלילי hit me baby one more time של בריטני, ועל כל פעם שהיא אומרת את המשפט רואים את מאלדר מכה את אלכס - וכל פעם משתמשים בסצינה אחרת. זה אומר לך כמה הרבה כאלה יש :)

orrrrrrrrr

New member
בקשר לקרייצ'ק

איך קוראים לפרק שקרייצ' חוזר, אחראי תקופה "קצרה" של השתהות, והוא חוזר מגודל שיער, ויש קטע שהוא מנסה לגנוב איזה נוסחה או משהו כזה, מאיזה מעבדה? מוכר לכם? אני כמעט ולא זוכר..

1Shir

New member
גונב נוסחה ממעבדה? ../images/Emo12.gif

לא מצלצל לי מוכר... מה שאני כמובן זוכרת זה שבסוף עונה 2 קרייצ'ק חזר שוב כשליח של CSM, הרג את אבא של מולדר, הרג את אחותה של סקאלי, וברח עם הראיות לכך שהממשלה יודעת על חייזרים. סקינר שמר על הדיסקט ופשוט באו, היכו אותו ולקחו לו את זה. קרייצ'ק היה אמור למות עם הדיסקט בפיצוץ שאירגן CSM אבל הוא הבין את זה בזמן ונעלם עם הדיסקט ועם המון כוח בידיים. בעונה 3 קרייצ'ק שוב הגיע וסחר בראיות לגבי מקרה אחר שמולדר חקר (גם בנושא החייזרים). CSM ואנשיו הצליחו לשים על קרייצ'ק את ידיהם (קרייצ'ק בעצמו נדבק בנגיף) ומכאן עד סוף עונה 3 לא שמנו ממנו. מה הפעם הבאה שהוא מגיע?

orrrrrrrrr

New member
יכול להיות שאני

מתבלבל עם פרקים אחרים- אבל לא היה פרק שבו רואים אותו עם שיער ארוך? מגודל כזה?

orrrrrrrrr

New member
יש גם בעונה הרביעית שהוא

משתף פעולה עם מולדאר-כמובן אחרי ריב קטן- רק את זה אני זוכר. אולי בכל זאת? אולי לא מבחנה, אלא משהו אחר..

1Shir

New member
give me a sign, hit me baby one

more time!
אחד מהשירים הכי גאוניים שיש

LoLo16

New member
אני לא יודעת אם לשנוא אותו או לא

הפרקים של היום היו מעולים! מצחיק לראות איך תימרנו שוטים כדי לא להראות שג'יליאן בהריון
שבוע הבא דווין בארי!!

הא! ידעתי שהיא בהריון!

לאורך כל Sleepless הייתה לי מריבה מטופשת עם אחותי הקטנה, שהייתה בטוחה שהיא "סתם השמינה". זכרתי שהייתה סצינה שבה ראו את בטנה החשופה וההריונית של ג'יליאן, אבל לא זכרתי מאיפה אז לא יכלתי להוכיח לה. זה יוכיח לה.
תודה!

1Shir

New member
אני אוהבת רשימות

אתה מוזמן לעשות רשימה כזאת אם יש לך כוח. לפחות אותי היא תעניין. ובכלל כל רשימה תתקבל בברכה. יש למישהו אולי רשימה של כל הפרקים בהשתתפות CSM, למשל? או X? או קרייצ'ק? אני פשוט לא ראיתי את כל הפרקים וגם היו עונות שראיתי לפני כמה שנים טובות אז אני לא זוכרת במדוייק.

למעלה