השלמה ל-לופלנד - מוסר השכל

השלמה ל-לופלנד - מוסר השכל

סיפור - למי שלא נכנס ל-פורום השני איש אחד איבד את עבודתו. לאחר שחיפש מספר חודשים ראה מודעת דרושים של חברת "סלקום" המחפשת עובדי נקיון. האיש הגיע לראיון ומנהל כח אדם שאל על פרטיו האישיים, ערך לו מבחן בלטאטא חדרים ובירכו על תוצאות הבחינה. המנהל אמר לו: הג'וב שלך. תן לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלך ואעביר לך את המקום והשעה שעליך להתחיל לעבוד. האיש המיואש השיב שאין לו דואר אלקטרוני. מנהל כח האדם השיב שהוא מצטער מאוד אבל, אם אין לו דואר אלקטרוני הוא אינו קיים באופן וירטואלי. - מכיוון שאינו קיים, הוא אינו יכול לתת לו את הג'וב. האיש יצא מיואש ולא ידע מה לעשות, יש לו רק 20 ₪ בכיס‎. לאחר מחשבה, החליט האיש ללכת לשוק הסיטונאי של פירות וירקות וקנה קופסא של עגבניות במשקל 10 ק"ג. הוא הלך מבית לבית ומכר כל ק"ג ב-4 ₪. תוך פחות משעתיים הכפיל את כספו‎. כך חזר על התהליך עוד שלוש פעמים. לאחר שאכל בעבור 50 ₪, חזר לביתו עם 270 ₪‎. בצורה זו הוא הצליח להתקיים. כך השכים קום וחזר מאוחר לביתו, כאשר הוא מצליח להכפיל, להשליש ולרבע את כספו ביום אחד. עם הרבה מזל לצדו, הצליח לרכוש טנדר שתוך שנה הוחלף למשאית וכעבור שלוש שנים היה לו צי רכבים. כעבור חמש שנים האיש הפך לבעל אחת מרשתות השיווק המובילות במדינה. יום אחד קיבל לשיחה סוכן ביטוח חיים שהציע לו פוליסת ביטוח ושאל אותו בתום הפגישה לכתובת הדואר האלקטרוני שלו, על מנת לשלוח לו את הפוליסה. - כאשר השיב שאין לו דואר אלקטרוני, ענה לו סוכן הביטוח: "אם אין לך דואר אלקטרוני והקמת כזו אימפריה, איני רוצה לדמיין מה היה לו היה לך דואר אלקטרוני". השיב לו האיש: "לו היה לי דואר אלקטרוני הייתי עובד ניקיון בסלקום". מוסר השכל ראשון: אינטרנט זה לא הכל בחיים. מוסר השכל שני: אם אתה עובד לעצמך, עם קצת מזל תהיה מיליונר. מוסר השכל שלישי: אם ברצונך להיות עובד ניקיון בסלקום, עדיף שיהיה לך דואר אלקטרוני. הערה: אם סיפור זה מגיע אליך בדואר אלקטרוני, כנראה שאתה קרוב יותר להיות עובד נקיון בסלקום מאשר מיליונר...

lupland

New member
"מה שעובר עלי.שעובר עלי..." ולופ?

הי דוד.זה היה טוב. אם רק היית יודע מה עובר עלי בזמן האחרון. ישנו מערכון של הגשש.כאשר שייקה וגברי פוגשים את פולי ומנסים "להעציב" אותו.וכל זמן שהם מספרים לו דברים שונים פולי פוצח בצחוק ומבסוט שהוא אין לו כלום ולכן הוא מאושר.אך כאשר גברי ושייקה פתאום משנים את "האיחולים" שהם מאחלים לו ומדברים על כך שיהיה עשיר.ומלא רכוש ועוד ועוד פולי מתחיל לבכות לראשונה וצועק שהוא לא רוצה כלום. כמובן שכאשר שומעים את זה זה הרבה יותר מצחיק.והנה אני כאן בהתלבטות. כל עוד תיק ההשקעות היה בהפסדים.תצחק תצחק אבל ישנתי טוב בלילות.הייתי אומר לעצמי.לא משנה.הכלכלה חייבת לצמוח בשלב זה או אחר.משכנתא אין עלינו וכל עול הפרנסה שלי הוא לפלפון התותח שלי.אחלה כלב הוא.לא מבקש צימרים לסופשבוע.לא מתנות או מרגשות.וגם לא בקשות לנסוע לראות את ההורים שלו
כל מה שהוא מבקש הוא מבט קטן עם חיוך ואז הוא כבר מאושר.ואת האטרף הגדול שלו הוא מקבל כשהוא רואה אותי ניגש לכיוון נעלי הספורט-משמע יוצאים "לבלות" מבחינתו. בכל אופן.פתאום החלה הכלכלה האמריקאית "להבריא".יכולתה לראות שם או להבחין בשעור פסיכולוגיה בחינם על כיצד מגיב "האדם" ולו הרציונאלי ביותר בשעת משבר ולחץ.חברות שרק לפני רגע עמדו לספוד להם וכבר הכינו את הזרים לפתע "התגלו" מחדש.וכמו שרוסקו במאות ואלפי אחוזים כך היה הדבר גם בכיוון השני.הדוגמא הקיצונית ביותר שידוע לי על מנת להמחיש הייתה חברת פורטל סינית.כמו יאהו.ש "הורדה" עד לדולר בודד ולפתע קם אדם ואמר "היי.חברה.שכחתם שיש שם למעלה ממליארד פוטנציאלים של גלישה לאתר?" והחברה זינקה ל-50 דולר בזמן קצר.הדר שלומדת כרגע תעשה את החישוב באחוזים. וכך.מצאתי את עצמי לפתע עומד עם רווח ופתאום...הרפורמה במס.עכשיו בוא נעמיד דברים על דיוקם.אין ספק כי כל מי שמתעסק עם שוק ההון ומרויח צריך לשלם אחוז מסויים.ועוד בהתחשב בזה שבמשך שנים ארוכות היה זה מקום להלבין כספים היות ולא הייתה אכיפה שם (מעניין למה...) הבעייה היא שהבנקאי שלי לא יודע פרטים מדוייקים.והשבוע אף הלכתי להפגש עם עו"ד בהרצליה שמתמחת במיסוי חוץ והיא עדיין לא יודעת עם ניתן לקטלג אותי כ "סוחר" היות ואני עד עתה רק אספתי מניות של חברות ולא ביצעתי מכירות או בשפה המקצועית "מימשתי"...והיא אוסיפה שאולי בסוף השנה אצטרך לפנות למס הכנסה לטובת תיאומים כאלו ואחרים.וחברים.שבזכות השקט הבדידותי שבחרתי לי ויכולתי להשקיע כאן לטובת לימודים עצמאיים פתאום מטלפנים או קופצים לשמוע את דעתי על חברות כאלו ואחרות...אך.תאמין לי...להבדיל מפולי...עדיין בא לי לצחוק היות ואני רואה זאת כקטע סוריאליסטי לחלוטין. מה אומר לך...יהיה טוב...כמסורת ישראל העתיקה-נעשה ונשמע...קודם "נחטוף" על הבשר החי ואח"כ נחכים.כנראה שככה הם החיים. בכל אופן.פה ועכשיו אני יכול להגיד לך שאין לי שום כוונה להגיע למצב כמו האיש מהסיפור שלך-שהתעשר ונהיה בעל כוח ועוצמה.כל מה שאני רוצה הוא בית קטן.עם שטח סביב לעצים וגינה...וכמובן...אורווה. את המליונים אני משאיר לאחרים...אתה רוצה אותם?
דרך אגב.אני מנסה בפעם הראשונה את הסורק שלי. מקווה שזה יעבוד המשך שבוע נעים לכולנו אסף

lupland

New member
עוד קצת....מתלהבים...

והפעם...ויני שלי...שהייתה....תרתי משמע

ל3

New member
סימן טוב ומזל טוב"...........

על הסורק. לא ידעתי שלופ הוא אסקי- כל מהמם!

champ

New member
צרות של עשירים.. ../images/Emo3.gif

ולופ ממש חמוד!
רק שאני חושב שהתמונה הראשונה "נחתכה" לך קצת בסריקה..

lupland

New member
"חממממממוד"

עכשיו הבנתי למה התכוונתה שכתבת "נחתכה לך בסריקה". "חממממממממממוד" אומר ששון בצ'ארלי וחצי. מה יש להוסיף.כמו שכתבתי.מטר וחצי גובה.כרס משתפכת.משקפיים עם זגוגיות של תחתית בקבוק וודקה.שעיר לחלוטין מהבוהן ועד למצח (משם והלאה נשארו כמה שערות).חצ'קונים על כל חלקה טובה בפנים.כורה יהלומים...צריך עוד? בקיצור.המוזה שממנה שואבת קאריני השראה כשהיא עוצמת את עיניה לרגע ומתחילה לכתוב בבלוג על הגבר האולטימטיבי.מושא כיסופים וגעגועים

champ

New member
../images/Emo6.gif אל תאמינו לו...

כורה יהלומים עלאק....

lupland

New member
My Boy

מאלמוט.חברות וחברים אלאסקין מאלמוט זה הגזע של הילד שלי. כלבי מזחלות "כבדות" בשעה שהאסקי הוא למזחלות "קלות" מיותר לציין שהוא חובב מזגנים.על כל בגד שלי ופינה בבית ניתן למצוא דגימת DNA שלו.חובב ספגטי.פירה.פלאפל וקצפת ריץ'.אוהב לשבת רוב הזמן ליד אבאלה אך מסיבה שאינה מובנת כשאבאלה נכנס ל-MOOD של נירוונה.מטאליקה AC/DC או כל מוסיקה "קצת" רועשת הוא בורח החוצה.(אבל בגיל צעיר הוא הקשיב לא מעט ל-מוצארט.יענו בייבי מוצארט ולפיכך התפתח והגיע למנת משכל ולגודל הרצוי. היות וידוע לו כי לאבאלה מערכת חיסון חלשה היה זה הוא שהתריעה לילה אחד ביללות רמות על הימצאו של שושו נחש הצפע ושמר עליו עד שהגיע אבאלה בתחתונים כדי להגיד לו שישתוק קצת ויתן לו לישון. אך גם הרגלים מגונים יש לו.היות ואת השנים הראשונות עשה איתי בשדות.שם השרותים והמקלחת היו במבנה טרומי מחוץ לבית.הוא פיתח הרגל לשתות מים זכים וטהורים מ...האסלה. זהו.שישי הגיע.עוד שבוע עבר.יש שמועות כי בימים אלו מתאספים עננים בליווי רוחות קרות באיזור הקוטב הצפוני ומתכוונים לערוך מסע לכיווננו. נקווה כי לא יתקלו "במכשולים" ויגיעו כמה שיותר מהר. סופשבוע נעים שיהיה לכולנו אסף. נב:שרליז ת'רון צריכה לקפוץ אלי בזמן הקרוב.כשתבוא אבקש ממנה להיכנס ולכתוב כאן כמה מילים.אז בבקשה....לשמור על סבלנות בבקשה...כמוני...היא תגיע...זה רק עניין של זמן...

gaia20

New member
הוא ממש חמוד

אבל אני כבר ראיתי אותו באמת, הוא הרבה יותר יפה במציאות, בתמונות יצא קצת מטושטש... אני בטוחה שכאשר הוא עומד על שתי רגליים הוא עובר אותי בגובה... ואני...1.56... אז אולי זה לא חוכמה גדולה....

קאריני21

New member
אסף!!

אתה כבר יודע שאמרתי לך שהכלב מדהים!! אני רוצה לראות אותו! לחבק אותו! אוייייי הוא מקסים!! אולי אנחנו צריכים לעשות מפגש על חוף הים בערב ... ואסף יביא את לופ

3VIVI

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo23.gifלופ על הכייפק-כמו בעליו

בכדי להצדיק זאת תראה בפעם הבאה אותך

lupland

New member
כלפי חוץ לא דומים..אך יש מכנה משותף

ואמרו חז"ל Like father like sob
ובקשר לתמונות אישיות....נחשוב על זה בשנים הקרובות.אבל מבטיח שברגע שאגיע להכרעה...אספר לך... נשתמע...

gaia20

New member
הי, אסף, אולי לופ רוצה חברה?

או שמא כמו אבא שלו, מעדיף לחיות לבד במבצרו? תן לו את התמונה, שהוא יחליט בשביל עצמו... רק תזכיר לו שגאיה באה מבית טוב אומנם צאצאים אין היא יכולה להביא, אבל חיבוקים ונישוקים היא אוהבת לתת לכל המבקש....

קאריני21

New member
אוייי מתוקה

איזו כלבה מתוקה... אני יכולה לחבק אותה?? אני צריכה חיבוק ...

lupland

New member
מיסתורי.....

אני......מוחנף......ומוסמק....... שלא כהרגלי-בתגובה מיידית....אקח כמה שעות...לסדר את הנשימה...ולברור מילים... תודה...

lupland

New member
"יש ערמה של חברה.." על שפת הים???

ואני שוב ושוב מודה לך בשמו ובשמי. בנוגע לחיבוקים....לא הייתי ממליץ...כמו אבא שלו..הוא עלול להיבהל
ובקשר לים...ערב/לילה...מדורה קטנה...גיטרה...כמה שמיכות לשבת על...קצת שתייה...רחצה לילית...ערמה של חברה על החוף...שמיים זרועי כוכבים...המיית הגלים המתנפצים אל החוף ברגעי שתיקה מלאי מחשבות תוך התכנסות פנימית..."מתחת לראשי מונחת ירך.ועל בטני צרור תלתלים מוטל.בלאט יוצאות ידיים אל הדרך.ומסלולן ארוך ומפותל..." אכן.אכן נשמע מפתה... נחשוב על זה בחודשים הקרובים... מבטיח להחזיר תשובה...

למעלה