השלמה מאוד חשובה

roi251

New member
השלמה מאוד חשובה

שלום מעונין להשלים מהנדסאי תוכנה לתואר ראשון במדעי המחשב? יש לי ציונים מאוד גבוהים כמה זמן ייקח? אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מקצועות אצטרך ללמוד ? תודה להתראות

HaifaMan

New member
כמעט כמו תואר מלא

בטכניון לפחות הנדסאי נותר פטור ממספר קורסים ספורים בלבד ולא יותר. יחסוך לך אולי סמסטר אחד.

roi251

New member
המשך נושא

אז איזה מקצועות אצטרך ללמוד כדי להשלים לתואר? חשבתי השלמה לוקחת שנתיים לא?

1ca1

New member
אתה יכול גם תואר בשנה

השאלה היא כמה זמן אתה רוצה לישון ולחיות (ייתכן כי תואר במכללה ייתן לך יותר זיכויים ופחות השלמות, מצד שני, זה מכללה...). בגדול אני יודע שכמעט לא מכירים בכלום, אולי בקורס כמו מערכות ספרתיות, או ייתנו לך כמה נ"ז כלליות (שוות ערך לקורס תוכנה), מאחר שבד"כ קורסי התכנות הבסיסיים (שלכאורה מקיפים את מה שלמדת בתור הנדסאי תוכנה) הם משולבים במבוא למדעי-המחשב, דבר שגם מלמד אותך פרדיגמות ושיטות (קשה להגיד תיאוריה, אבל גם קשה לי להניח שהאוניברסיטה תוותר לך על זה), אח"כ oop אותו רעיון, זה רמה מאוד גבוהה. אחרי זה למשל באוניברסיטה העברית, בגלל שמבוא למדמ"ח ו oop נלמדות בשפת java, יש קורסים ייעודיים ללמוד c/cpp בסמסטר אחד (מעבדת תכנות), מצד אחד זה יכול להיות מקום לקבל בו פטור, מצד שני, יש עניין שם של שימוש בפרדיגמות מ oop וכו'. בקיצור,בשביל לחסוך הנפצות מיותרות, לך לאוניברסיטה לפי בחירתך, ותדבר עם יועץ אקדמי. נ.ב. השלמות - כל התיאוריה (מבני נתונים,אלגוריתמים,חישוביות, אלה בערך המינימליים). כל היישומים (המינימלי כאן זה OS ו - DB). יש את קורסי המבוא והתכנות (מבוא למדמ"ח,oop, מעבדות וקורסי תכנות לצורותיהן (מעבדות תכנות, תכנות פונקציונאלי וכו')) אלה המשפחות הבסיסיות (וציינתי בהם את קורסי החובה לתואר במרבית המקומות). אח"כ יש נושאים של קורסים בחירה כמו בינה מלאכותית,למידת מכונה,עיבוד תמונה, אלגוריתמים מתקדמים, מנשק מכונה, DSP ותורת הבקרה (למהנדסים שביננו) ועוד.

generala

New member
הגזמת רצת

תואר בשנה חחחח אולי שנתיים עם קייצים + כל סמס' רגיל לפחות 7 קורסים + 20 נ"ז הכרה לפחות.

למעלה