השלמתי היום טרילוגיה נוספת -אחת האהובות עלי

prince9

New member
השלמתי היום טרילוגיה נוספת -אחת האהובות עלי

האחרון שהוא מצד אחד פחות טוב אבל בתלת מימד היה חסר לי אבל עדיין מדובר בממלכת נרניה הקסומה

Soundeath

New member
תתחדש פרינס! אהבתי את הרקע

כן יירבו עדכונים נוספים כאלה ושאחרים יילכו בעקבותיך

ראיתי רק את הסרט הראשון כך שאני צריך להשלים את האחרים בשלב כלשהו..
נראים טוב ביחד, אם תרצה לקנות את מהדורת המחזיקי ספרים - שלח לי הודעה

נ.ב
אני אוהב עץ

prince9

New member
תודה סאונד ממליץ מאוד לחובבי פנטסיה

יש לי אותם כמובן גם בDVD מעידן טרום בלו ריי (לפחות את השניים הראשונים) וגם בגרסת בלו ריי שאינה מתורגמת לפני שפ"פ החליטו להוציא בארץ
. והיום קבלתי מאמזון אנגליה גם מתורגם ,גם תלת מימד וגם במחיר מצחיק ביחס לארץ .

prince9

New member
אכן זו הגרסה והיא אמנם אינה כוללת DVD ועותק

דיגיטלי כמו הגרסה שאזלה ,אבל עדיין כוללת תרגום גרסת 2D ו 3D .

Soak

New member

לא רשום שם עברית בשום מקום אז לא הנחתי שיש.

prince9

New member
נכון אבל בדיקה מול השרות המופלא

של amazon.uk נתן לי תשובה חיובית .על האריזה מופיע מאחור HEBREW ובסופ"ש אני אבדוק אם שתי הגרסאות הדו ,והתלת אכן כוללות תרגום .

liorb22

New member
לעולם אל תסמוך על מה שהשירות שלהם אומר

בייחוד כשמדובר במידע טכני על הוצאה מסויימת.

פעמיים יצא לי לפנות אל אמזון כדי לדעת אם ההוצאה שאני עומד לקנות באה עם שרוול. אחרי בדיקה "מדוקדקת" מול המחסן שלהם הם חזרו אלי עם תשובה חיובית, כאשר בפועל קיבלתי אותם בלי שרוול.

אולי הפעם זה צלח לך, אך מדובר במקרה הטוב בפוקס.

AsafA55

New member
אם יורשה לי להגיד

אתה קצת פסימי...גם בדיון כל המכס בדואר שפספסו אצלי נטית להגיד שישלמו מחשש "לנקמה".

אתה נוטה לבסס את דעותיך על מקרה או שניים שקרו לך אישית,אבל הם רחוקים מלהעיד על הכלל.
תשמע,אמאזון לא חפים מטעויות,אבל לפחות אפשר להגיד שהם עומדים מאחורי המילה שלהם.
זה בלי תרגום? הוא ישלח להם את זה בחזרה ויקבל את כל הכסף,או לחלופין יקבל זיכוי אפילו בלי לשלוח חזרה.

הכל נאמר ברוח טובה כמובן.

liorb22

New member
ואם יורשה לי להגיב

אתה נוטה לבסס את המסקנה שלך על שני פוסטים אחרונים שקראת, אבל הם רחוקים מלהעיד על הכלל.

אני ממש לא פסימי.

haifaboy

New member
תתחדש !!

יש לי את שלושת סיפורי נרניה אבל לא מתורגם ( בזמנו זה היה יקר להחריד בארץ - באדיבות פורום פילם ) ובאמאזון אנגליה נמכר לא מתורגם במבצע במחירים שהם רבע מבארץ אז הזמנתי משם . נדמה לי שרק בארץ יצאה מהדורה מתורגמת שלהם ובקשר לתלת מימד הוא עולה 8 פאונד באמאזון UK לא מתורגם . אלאדין צריך להגיע לי בכל יום (-: . אגב מעניין למה הפסיקו עם ה]קת הסידרה ?? יש משהו כמו 6 ספרים ..

למעלה