השלמתי חומר ב DS9

השלמתי חומר ב DS9

ראיתי פרקים של חודש ומשהו בכמה ימים... היה כיף... אבל... הפרק האחרון שראיתי לפני שלוש שנים (CALL TO ARM) היה כ"כ דרמטי, והפרקים שבאו אחריו היו פשוט... איך לומר... נפילה. אותם ראיתי עוד לפני שנסעתי. היה קטע של פרקים מעוררי רחמים ממש... ואני מתארת לי שאם הייתי נשארת בארץ ורואה כל יום פרק הייתי די מתעצבנת לראות שהפרק שחיכיתי לו עוסק, למשל, במהונדסים גנטית המעצבנים האלה שג´וליאן כל כך אוהב. והקדישו להם שני פרקים! בזבוז משווע של זמן מסך. ולעזאזל- מה הקטע עם הזמר ההולוגרפי ההוא? הם הפכו את הסדרה למחזמר! הרגשתי ממש מפגרת לשבת מול המסך ולשמוע שירים באורך מלא. זה סרט של דיסני או מה? אבל אז התחיל שוב להיות מעניין... כל הסיפור עם דוקט... ממש התחלתי לאהוב אותו! הוא ממש דמות מוצלחת, איך התעלמתי ממנו קודם? אין ספק שאחרי התפנית לרעה באה תפנית לטובה. כל הכבוד להם! אני לא זוכרת כמה פרקים עוד נשארו עד לסיום הסדרה, אבל נקווה לטוב. מעניין מה יקרה בבג´ור עם הנביאים... זה מאוד לא אמריקאי לגמור את הסדרה כשהנביאים הם אליי שקר וסיסקו הוא שליח כושל... נחכה ונראה!

lightm

New member
בהחלט

הקטע עם הזמר ההולגרפי היה עוד נחמד לדעתי, אבל הפרק עם הבייסבול למשל, היה מטומטם לגמרי! מה הקטע של משחק בייסבול? למה זה צריך לעניין אותי? בכל מקרה, עכשיו זה ממש טוב, הקטע הזה עם דומאר ממש נחמד... ואני כבר מחכה לעוד שעה וחצי...

The Traveller

New member
הזמר ההולוגראפי ויק פונטיין

היה נמאס מהר מאוד גם עלי, אלמלא היה השחקן גיבור ילדותי, בתפקיד טוני ממנהרת הזמן. כל הפרקים ה"סוציאלים" למיניהם ב-DS9 היו מיותרים גם לדעתי. הם האטו את קצב הסידרה וציננו את ההתלהבות מהעלילה המתמשכת ומהאקשן של המלחמה.

Bajoran Preist

New member
אני לא לגמרי מסכים

קודם כל, Call For Arms הוא באמת אחד הפרקים האהובים עליי בDS9 ובכלל והוא מתחרה כבד על המקום הראשון. אבל הפרקים שבאו אחריו, ואני מתכוון לששת הפרקים הראשונים של העונה השישית היו ממש טובים. במיוחד Sacrifice of The Angels. זהו עוד מתחרה כבד על שלושת הראשונים, לדעתי. בקשר למהונדסים גנטית, אני חושב שהם היו חמודים. בקשר לויק פונטיין- אין מה לומר, חבל. הסדרה הייתה טובה יותר בלעדיו, ואם מדברים על בזבוז זמן מסך מדברים עליו. התעלמת מדוקט? איך עשית את זה באמת ?!
דווקא לדעתי דוקט של העונות הרביעית-חמישית-תחילת השישית היה דוקט בשיאו. בקשר לפרקים האחרונים- תנמיכי ציפיות. כלומר, הם לא היו רעים, אבל הם לא היו לגמרי השיא. אני חושב שהסיבה העיקרית לכך היא הקושי לסגור כל כך הרבה קצוות בזמן יחסית קצר. פשוט היו יותר מדי סיפורים עם פונטציאל פיתוח אדיר, שנקטעו בטרם עת. אבל בכל מקרה- יש לך למה לצפות!

Esmena

New member
אני לחלוטין מסכימה

במיוחד עם דירוגי הפרקים. ב-ד-י-ו-ק. אח, מאיפה צצת?

ויק היה באמת זבל מסחרי..

אבל הפרק שבו הם הצילו אותו היה ילדותי אבל די נחמד כזה.. והמהונדסים גנטים-מושבחים גנטים עשו עלי דווקא רושם טוב..הביסבול היה מטומטם אבל הוא ניסה ללמד אותנו דברים חשובים בחיים!! ומי צריך את זה בכלל לעזאזאל?? מוסר השכל בסדרת חלל בדיונית?? הצילו לאן הגענו?? אבל מה אתם אומרים על הפרק במדבר שהם הולכים הולכים הולכים כדי למצוא כל מיני דברים מוזרים..ובעיקר אישה מתה..אז מה אתם אומרים? ודבר אחרון!! מי הדמות-גבר האהובה בחלל עמוק 9?? ומי הדמות-אשה האהובה עליכם בחלל עמוק 9?? ועוד דבר קטן קטן קטן!! האם חיבבתם את רעיון השיתפון של דאקס..ואת מי יותר חיבבתם אזרי או ג´דזיה?? (תשובות-באמת לאן הגענו?? הפרק במדבר היה נחמד כי שם הכרנו את אזרי דאקס!! אני הכי אוהבת את קפטן סיסקו ואזרי דאקס, אבל הם לא מתאימים!!) דברים שכדי לדעת: בזמן שדאקס הייתה בתקופת חיים קורזון השיתופן דאקס הורחק מהתוכנית לשיתופנים והדאקס הוחזר לאחר שנולדה ג´דזיה.. באהבה רבה רבה רבה ממני שיר
.

Bajoran Preist

New member
רק הערה קטנה

בקשר ל"מוסר השכל בסדרת חלל בדיונית- לאן הגענו?", אז קיטשי ככל שזה אולי נשמע, בתכלס מדע בדיוני(חוץ מהקטע המדעי בדיוני
) מושתת רובו ככולו כמשל על המציאות, שאמור לגרום לאנשים לחשוב, לשאול, להרהר ולערער ,להסיק מסקנות וכו´. וממש לא צריך בייסבול בשביל זה.(זאת גם לא הייתה המטרה של הפרק)

DDN

New member
יש לי שאלה,

SACRIFICE OF ANGELS, זה פרק 606 נכון? (אני זוכר אותם במספרים לצערי) וCALL TO ARMS זה 526? לצערי אני לא טוב בלהצמיד שם, למספר, הפרקים הטובים שלי הם: פרק אחרון של עונה 5, ופרק הכיבוש מחדש של התחנה בעונה ה6. וגם. . . .. . הפרק שבו סיסקו הכניס את הרומולנים למלחמה. וגם SOLDIERS OF THE EMPIRE.

Bajoran Preist

New member
תסדרי לי העברה לאיזור המרכז? ../images/Emo13.gif

דרך אגב, בכל העיר הזאת יש אולי טרקי אחד וחצי, חוץ ממני. היה נדמה לי איזה דג אחד בכנרת שהעריץ את הסדרה המקורית, אבל כשהמיים התייבשו גם הוא הלך.

למעלה