השלמת בגרויות

karin956

New member
השלמת בגרויות

היי לכולם, יש לי התלבטות רצינית, שאלתי גם בפורום נוסף... רציתי לקחת איזה שנה חופש אחרי השחרור ולטייל וכו', אבל חברה שלי אומרת שבגלל שהייתה שביתה השנה אז שווה להשלים בגרויות כי הורידו איזה 40 אחוז מהחומר ויש יותר זמן ללמוד וכו'... מישהו שמע משהו על זה? פינטזתי על הטיול הזה כ"כ הרבה זמן! אבל אם זה באמת ככה, אז שווה לדחות אותו לא? וגם- איפה הכי כדאי ללכת להשלים בגרויות? עם כל המקומות שיש היום... איך אפשר לבחור?! תודה!!

שמעתי על זה

אני עושה עכשיו פסיכומטרי באנקורי ובשנה שעברה השלמתי שם כמה בגרויות. בכל אופן, כל היום מדברים על זה שמשרד החינוך הורידו ימבה חומר מהבחינות השנה... ת'כלס הרוויחו מהשביתה הזאת. בשנה הבאה זה יהיה הרבה יותר קשה. התבאסתי שלא עשיתי את הפסיכומטרי בשנה שעברה ואת הבגרויות השנה.. בטח היה יותר קל :) אבל בכל זאת יש שם אחלה מורים וקיבלתי אחלה ציונים! ובתיכון עוד חשבתי שאני איזה ילד מפגר שלא קולט מה שמסבירים לו, אבל ת'כלס, זה הכל תלוי במורים. ויש שם מורים טובים. וגם יש מחירים טובים ודילים כאלו על פסיכומטרי ובגרויות.. עדיף לך לדחות את הטיול ולעשות אותו בראש שקט, שאת יודעת שאת לא צריכה להתעסק בזה כשאת חוזרת. בהצלחה אחותי.

M u s i c B o x

New member
אני לומד

בלחמן בתל אביב יש אחלה מורים ובתכל'ס כמו שרשמו פה מעלי השביתה יצאה טובה בסופו של דבר לנבחנים לבגרויות

המלצה שלי תדחי את הטיול כי הבגרויות אמורות

להיות הרבה יותר קלות נ.ב תרשמלי ליואל גבע הם יקרים אבל שווים את זה , יש להם מורים מעולים .

karin956

New member
שלום לכולם ותודה למגיבים!

בסוף החלטתי לדחות את הטיול ולהשלים בגרויות בזמן הזה ... נרשמתי לאנקורי, מכל המקומות שבדקתי הם נראו לי הכי מקצועיים ושווים, ועשיתי אחלה דיל של בגרויות + פסיכומטרי :) אז שיהיה בהצלחה לכולם בבגרויות ! בסוף יצא מה זה שווה לנו השביתה הזאת! קארין

למעלה