השלמת הכנסה

• פותח הנושא sauri
  • פורסם בתאריך

sauri

New member
השלמת הכנסה

אני בת 27 מהנדסת סיימתי עכשיו את לימודי ועדיין עובדת בעבודה סטודאנטיאלית (עד שהמצא משהו אחר) כ 5 שנים אני באותה משרה ובשנה וחצי האחרונות לתואר הוספתי שעות נוספות במקום עבודתי כיום אין אפשרות בכלל לשעות נוספות או לכל תוספת שהיא מה -1 לחודש הבא אני ארוויח 1,800 ש"ח ועד עכשיו הרווחתי 5,500-6,500 ש"ח לחודש שאלותי הן: 1. האם מגיעה לי השלמת הכנסה עד שהמצא משהו אחר? וכמה? (רווקה בת 27 גרה בשכירות) 2. לכמה זמן מגיעה לי ההשלמה? 3. במידה ואני מקבלת השלמת הכנסה האם זה יגרע ממני משהו בעתיד? כמו חלילה יפטרו אותי אז דמי אבטלה.... 4. תוך כמה זמן מגיעה תשובה חיובית / שלילית לגבי בקשה וכמה זמן עד שנכנס כסף במידה והוחלט חיובי? אציין כי אני מחפשת כרגע עבודה אחרת אודה מראש מחפשת העבודה

yalda23

New member
תשובה בבקשה

הי ערב טוב אז כך קודם כל רכב שוללת זכאות להשלמת הכנסה זה דבר חשוב שעלייך לדעת .אם וכאשר תהיי זכאית להשלמת הכנסה זה לא יגרע ממך שום דבר בעתיד לא תוכלי לקבל פה אינפורמציה של כמה תהיי זכאית להשלמה אלא מה שעלייך לעשות זה לגשת לביטוח לאומי עם המסמכים הבאים ושם תבדק זכאותך: אישור מהבנק על גובה חסכונות פקדונות וקופות גמל,אישור עו"ש 3 חודשים אחרונים,צ'ק מבוטל או אשור בעלות על חשבון הבנק, 3 תלושי שכר אחרונים ותעודת זהות . דרך אגב זמן טיפול הוא 60 ימים בהצלחה מקווה שעזרתי

sauri

New member
המשך השלמת הכנסה

תודה רבה לעונה על שאלתי אבל עדיין ישנם מס' דברים שלא הצלחתי להבין ולקבל תשובה במידה ואפשר אבקש תשובה לשאלותי הרבות שהוזכרו למעלה תודה רבה SAURI

למעלה