השלמת כל התירגומים של הדיסק החדש של קראס

Emeis oi dyo -קראס

Emeis oi dyo 8a me vreis sta xlwma pesmena fylla mia voyvh anatrixila 8a me vreis 8a me vreis otan pesei ayth h nyxta ki otan pw mia kalhnyxta 8a me vreis 8a se vrw 8a se vrw mes΄th vroxh moy otan 8a΄mai monaxh moy 8a se vrw 8a se vrw mes΄to xnwtismeno tzami st΄adieksodo ena vrady 8a se vrw Emeis oi dyo ston idio dromo perpatame ta idia oneira skorpame emeis oi dyo Emeis oi dyo exoyme ftasei ws to terma kai proskynhsame to psema emeis oi dyo Ena oneiro gia mena ena oneiro gia sena ena oneiro gia mas mono gia mas 8a me vreis sta feggaria ta svhsmena sta oneira moy ta xamena 8a me vreis 8a me vreis san la8raio epivath s΄ena treno poy de 8a΄r8ei 8a se vrw stoy xeimwna soy ta vradia sta dika moy xtypokardia 8a se vrw 8a se vrw ki as teleiwsei h zwh moy ftanei na΄sai esy mazi moy 8a se vrw Emeis oi dyo ston idio dromo perpatame ta idia oneira skorpame emeis oi dyo Emeis oi dyo exoyme ftasei ws to terma kai proskynhsame to psema emeis oi dyo Ena oneiro gia mena ena oneiro gia sena ena oneiro gia mas mono gia mas repsete ************************************************** Εμείς οι δυο Θα με βρεις στα χλωμά πεσμένα φύλλα μια βουβή ανατριχίλα θα με βρεις θα με βρεις όταν πέσει αυτή η νύχτα κι όταν πω μια καληνύχτα θα με βρεις Θα σε βρω θα σε βρω μεσ΄τη βροχή μου όταν θα΄μαι μοναχή μου θα σε βρω θα σε βρω μεσ΄το χνωτισμένο τζάμι στ΄αδιέξοδο ένα βράδυ θα σε βρω Εμείς οι δυο στον ίδιο δρόμο περπατάμε τα ίδια όνειρα σκορπάμε εμείς οι δυο Εμείς οι δυο έχουμε φτάσει ως το τέρμα και προσκυνήσαμε το ψέμα εμείς οι δυο Ένα όνειρο για μένα ένα όνειρο για σένα ένα όνειρο για μας μόνο για μας Θα με βρεις στα φεγγάρια τα σβησμένα στα όνειρά μου τα χαμένα θα με βρεις Θα με βρεις σαν λαθραίο επιβάτη σ΄ένα τρένο που δε θα΄ρθει Θα σε βρω στου χειμώνα σου τα βράδια στα δικά μου χτυποκάρδια θα σε βρω Θα σε βρω κι ας τελειώσει η ζωή μου φτάνει να΄σαι εσύ μαζί μου θα σε βρω Εμείς οι δυο στον ίδιο δρόμο περπατάμε τα ίδια όνειρα σκορπάμε εμείς οι δυο Εμείς οι δυο έχουμε φτάσει ως το τέρμα και προσκυνήσαμε το ψέμα εμείς οι δυο Ένα όνειρο για μένα ένα όνειρο για σένα ένα όνειρο για μας μόνο για μας ************************************************** אנחנו שנינו -- את תמצאי אותי בעלים החיוורים הנפולים כצמרמורת אילמת את תמצאי אותי את תמצאי אותי כשהלילה הזה ירד כשאני אגיד "לילה טוב" את תמצאי אותי. -- אני אמצא אותך, אני אמצא אותך בתוך הגשם שלי כשאני לבדי אני אמצא אותך אני אמצא אותך מתוך הזכוכית ה.... בערב אחד אני אמצא אותך בדרך ללא מוצא. -- את תמצאי אותי בירחים כבוים בחלומותי האבודים את תמצאי אותי את תמצאי אותי כמו נוסע סמוי ברכבת שלא תבוא. -- אני אמצא אותך בערבים של החורף שלך בפעימותי אני אמצא אותך אני אמצא אותך אפילו שחיי יגמרו מספיק לי שתיהיה איתי, אני אמצא אותך. -- אנחנו שנינו דורכים באותה הדרך גרב

מיקיס

New member
תודה לך מעומקקקקקקק הלב

Krata apostash-קראס

Κράτα απόσταση Αφού δε ντράπηκες να 'ρθεις εδώ εσύ, εσύ κι ο εγωισμός σου... Θα πάρω θέση και θα σου πω ότι έχω πάψει νά 'μαι πια τ' όργανό σου Αφού δε ντράπηκες να 'ρθεις εδώ εσύ, εσύ κι ο εγωισμός σου... Κράτα απόσταση και μην πλησιάζεις ν' αγγίξεις απόψε το σώμα μου... Κράτα απόσταση εσύ δεν αξίζεις να παίρνεις ζωή απ' το στόμα μου... Μέσα στα μάτια μου μη με κοιτάς γιατί, γιατί δεν το αξίζεις... Κι όσα μου σκότωσες παρακαλάς να σ' αγαπάν απ' την αρχή και να τ' αγγίζεις Μέσα στα μάτια μου μη με κοιτάς γιατί, γιατί δεν το αξίζεις... ************************************* Krata apostash Afoy de ntraphkes na 'r8eis edw esy, esy ki o egwismos soy... 8a parw 8esh kai 8a soy pw oti exw papsei na 'mai pia t' organo soy Afoy de ntraphkes na 'r8eis edw esy, esy ki o egwismos soy... Krata apostash kai mhn plhsiazeis n' aggikseis apopse to swma moy... Krata apostash esy den aksizeis na pairneis zwh ap' to stoma moy... Mesa sta matia moy mh me koitas giati, giati den to aksizeis... Ki osa moy skotwses parakalas na s' agapan ap' thn arxh kai na t' aggizeis Mesa sta matia moy mh me koitas giati, giati den to aksizeis... ********************************************* שמרי מרחק משום שלא התביישת לבוא לפה את,את והאנוכיות שלך איתן בדעתי לאגיד לך שכבר הפסקתי להיות כלי ביד היוצר שלך. משום שלא התביישת לבוא לפה את,את והאנוכיות שלך שמרי מרחק ואל תתקרבי לגעת בגופי הערב, שמרי מרחק לא מגיע לך לקחת חיים מהפה שלי. אל תביטי בעיניי כי, כי לא מגיע לך... וכל מה שהרגת לי את מבקשת לאהב אותך מחדש ולגעת בהם. אל תביטי בעיניי כי, כי לא מגיע לך... גרב

מיקיס מוקדש לך-me peirazei קראס

με πειράζει Είναι πολλές οι ανατολές και άλλες τόσες οι βραδιές που οι αναμνήσεις τριγυρίζουν πάλι πίσω έρχονται κάποια δειλινά που νιώθω τόση μοναξιά και ρίχνω στάχτη στο ποτό μου να μεθύσω Με πειράζουν άλλα μάτια που κοιτάζουν τα δικά σου με πειράζει κι ο αέρας που χαϊδεύει τα μαλλιά σου με πειράζει που δεν είσαι πια εδώ με πειράζει γιατί ακόμα σ΄αγαπώ Είναι πολλές οι ανατολές και άλλες τόσες οι βραδιές που με θυμώνουν και με κάνουν να σε βρίζω έρχονται κάποια δειλινά που η θύμησή σου με πονά και ρίχνω στάχτη στο ποτό μου να μεθύσω Με πειράζουν άλλα μάτια που κοιτάζουν τα δικά σου με πειράζει κι ο αέρας που χαϊδεύει τα μαλλιά σου με πειράζει που δεν είσαι πια εδώ με πειράζει γιατί ακόμα σ΄αγαπώ ******************************************************* מפריע לי רבות העלות השחר ורבים הערבים שהזיכרונות מסתוביבים שוב מאחורה, באים כמה דימדומים שאני מרגיש הרבה בדידות וזורק אפר במשקה שלי להשתכר. מפריע לי שעיניים אחרות מביטות בעינייך מפריע לי גם הרוח שמלטפת שעריך מפריע לי שאת כבר לא פה, מפריע לי כי אני עדין אוהב אותך. רבות העלות השחר ורבים הערבים שמכעיסים אותי וגורמים לי לקלל אותך באים כמה דימדומים שהזיכרון שלך מכאיב לי וזורק אפר במשקה שלי להשתכר. ********************************************* me peirazei Einai polles oi anatoles kai alles toses oi vradies poy oi anamnhseis trigyrizoyn pali pisw erxontai kapoia deilina poy niw8w tosh monaksia kai rixnw staxth sto poto moy na me8ysw Me peirazoyn alla matia poy koitazoyn ta dika soy me peirazei ki o aeras poy xaϊdeyei ta mallia soy me peirazei poy den eisai pia edw me peirazei giati akoma s΄agapw Einai polles oi anatoles kai alles toses oi vradies poy me 8ymwnoyn kai me kanoyn na se vrizw erxontai kapoia deilina poy h 8ymhsh soy me pona kai rixnw staxth sto poto moy na me8ysw Me peirazoyn alla matia poy koitazoyn ta dika soy me peirazei ki o aeras poy xaϊdeyei ta mallia soy me peirazei poy den eisai pia edw me peirazei giati akoma s΄agapw גרב

../images/Emo13.gifזהו כל האלבום מתורגם

היה פשוט כייף לתרגם ת'אלבום החדש של קראס כל שיר יפה מקודמו מומלץ
תהנו גרב

למעלה