השם היווני העתיק שלך-אחלה אתר!

X-na GIRL

New member
השם היווני העתיק שלך-אחלה אתר!

http://www.timespinner.com/features/ancient/ancient_greek_names.php מסתבר שאני דייאנל או משהו כזה הנה זה באנגלית Deianele חביב!

Maple85

New member
איזה מגניב!!!../images/Emo13.gif

באמת שווה לבדוק! לי יש שני שמות, אז כתבתי את שניהם ויצא שאני Alkheira או Akheia מעניין...אחי ירד עליי בגלל זה, אבל ברגע שאמרתי לו שהשם היווני העתיק שלו זה Xenlon הוא שתק...

THANATOS

New member
מישהו יודע...

איך בדיוק הם הגיעו מגיא לאלקיידס (Alkeides)? (_______MORT

THANATOS

New member
היי!!!

כשרשמתי גיא בעברית (בפעם הקודמת רשמתי באותיות לאטיניות) יצא שקוראים לי טנטלויוס-Tantaloios... זה כבר נשמע לי יותר מתאים... מזכיר את "טנטלוס"... מעניין מה הפירוש המילולי ביוונית... מישהו יכול לברר? (_______MORT

GPWISWRLLBS

New member
מאכזב... ../images/Emo4.gif

נורא שמחתי שהשם היווני העתיק שלי זה Alphelon (יוני) אבל אז שמתי לב שזה סתם עושה הגרלה ראנדומלית
כתבתי שוב יוני וזה כתב לי שם אחר.....

GPWISWRLLBS

New member
טעות שלי - אבל עדיין....

זה די מטומטם.... כאילו : agsdgsdfgsdfsdfsdfd in Ancient Greece you were known as Helides a in Ancient Greece you were known as Glaulon . micha shitrit ownz the world :) in Ancient Greece you were known as Xanthoios this thing is kinda domb.. in Ancient Greece you were known as Koprokhos

טוב, נו, לא באמת ציפית שזה יהיה

אמיתי, לא? הוא בטח לוקח אותיות מסוימות ומחליף באחרות וכו´.

סמייילי

New member
ואם כותבים את השם שלי בעברית..

אז קוראים לי איילנדרה, עדיף לא? Ailandra . -סמיילי

canimal

New member
ענק!!! אולי אשנה את שמי? ולמנהלים..

יהיה מה-זה מגניב אם תכניסו את כל הלינקים האלה (שמך היווני, איזה אל/ה את/ה, וכו´) שדי קשורים לנושא התוכנית, לרשימת הלינקים של הפורום. ממני, Iokaste (איזה שם אדיר! אולי אני אשנה תכינוי שלי??)

yulki

New member
לא ששמתם לב אבל לא

הייתי פה 4 ימים כי המחשב שלי מת אבל עכשיו הוא חזר לתחייה N E WAY גלאטיה הייתה הענקית\מיילדת של הרקולס בהרקולס הצעיר

למעלה