השם יובל

26יפעת

New member
השם יובל

כשקראנו לבננו יובל בכלל לא היינו מודעים לזה שזה שם כ"כ פופלארי, או שאולי זה רק פה בפורום??? סתם מעניין כמה אמא/אבא של יובל יש כאן?

אני אמא של יובל ו..

אנחנו דווקא כן ידענו שזה שם פופולרי ולא אכפת לנו. זה פשוט שם מקסים בעיני, כל כל שליו ונעים ומאוד מתאים למלאך שלי. קצת הפריע לנו שזה גם שם של בנות ואז יקראו לו "יובל הבן" אם בגן או בביה"ס תהיה יובל בת, אבל המון שמות הם יוניסקס היום. לי יש שם לא כ"כ נפוץ ודי סבלתי מזה כילדה, אז אולי בגלל זה לא מפריע לי שיש הרבה יובלים. ובכלל יובלי של כל אחת מאיתנו הוא יחיד ומיוחד, לא? איילה.

מיקגאפ

New member
גמאני אמא של יובל ../images/Emo99.gif

אם אני לא טועה, הוא בכור היובלים הבנים של הפורום, כמעט בן 10 חודשים. אני מסכימה עם איילה, אני מאז ומעולם אהבתי את השם יובל (לבן) ודי מההתחלה זה היה השם המועדף עלי, גם מבחינת המשמעות של השם וגם מבחינת הצליל. אני זוכרת שכשהודענו שזה השם הנבחר באמת הרבה העלו את הטיעון שכיום זה שם גם של בנות ושבגן יקראו לו "יובל הבן" - אבל להפתעתי, אני בקושי מכירה יובל בנות! גם מחוץ לפורום אני מכירה עוד 2-3 יובלים וכולם בנים... בקיצור זה לא מפריע לי. אני חושבת שיובל זה שם שמאד מתאים לפשוש הקטן ואני מבסוטית! וכמובן - ברוכים המצטרפים לפורום, יובל החדש וגם אמאשלו...

דודידו14

New member
אני אמא של יובל, אבל הבת...

אני מאוד אוהבת את השם יובל (גם לבנים וגם לבנות)ולבת הראשונה שלי קראנו יובל. היום מסתבר כי בישוב שלנו יש עוד 4 יובל עם אותו שם משפחה ומתוכם 3 יובל בנות

ronnieyuval

New member
גם לי יש יובל... אבל היא בת ../images/Emo68.gif

מה אכפת לי כמה יובלים יש עוד? יובל שלי היא אחת ויחידה!

cookie1

New member
אני אמא של יובל

וגם אני לרגע לא חשבתי שזה שם פופולרי אלא להפך נתבדתי...

למעלה