השם ירחם...!
K Karina85 New member 28/2/07 #6 לא, זה אי אפשר לתאר את ההנרי הזה... יו הפרק של היום היה הורס... כנראה שאהבה אסורה תמיד תכבוש את כולם...
לא, זה אי אפשר לתאר את ההנרי הזה... יו הפרק של היום היה הורס... כנראה שאהבה אסורה תמיד תכבוש את כולם...
K kapit5 New member 28/2/07 #5 ../images/Emo9.gifקראתי את הכותרת שלך וממש ניבהלתי חשבתי שקרה איזה אסון. אבל אם רק מדובר בבחור הזה ותיסלחו לי שאני לא זוכרת את שמו ואפילו לא ראיתי פרק אחד בסידרה,אז עכשיו נירגעתי.
../images/Emo9.gifקראתי את הכותרת שלך וממש ניבהלתי חשבתי שקרה איזה אסון. אבל אם רק מדובר בבחור הזה ותיסלחו לי שאני לא זוכרת את שמו ואפילו לא ראיתי פרק אחד בסידרה,אז עכשיו נירגעתי.
R rootteem1 New member 28/2/07 #12 חח כפיתוש למרות שהסדרה כמעט נגמרת שווה גם לך להתמכר! תאמיני לי זה יהיה שווה=] הנרי הזה כזה הורסססססס נראה לי שאני חוזרת בתשובה ועוברת להתגורר בבני ברק...
חח כפיתוש למרות שהסדרה כמעט נגמרת שווה גם לך להתמכר! תאמיני לי זה יהיה שווה=] הנרי הזה כזה הורסססססס נראה לי שאני חוזרת בתשובה ועוברת להתגורר בבני ברק...
ל לליהביונית New member 28/2/07 #8 תתביישי לך כפית!!! לו הייתי רוחל'ה... את לא מבינה מה את מפסידה, הרוסית מעולם לא נשמעה כ"ך סקסית...
K kapit5 New member 28/2/07 #21 ../images/Emo4.gifהלכתי להתבייש בפיה 5 דקות חוץ מזה הספיק לי ג'קו אחד לשגע אותי. אני לא צריכה עכשיו עוד הנרי אחד שיטמטם לי את המוח. גם ככה די ירדתי מהפסים בחצי שנה אחרונה
../images/Emo4.gifהלכתי להתבייש בפיה 5 דקות חוץ מזה הספיק לי ג'קו אחד לשגע אותי. אני לא צריכה עכשיו עוד הנרי אחד שיטמטם לי את המוח. גם ככה די ירדתי מהפסים בחצי שנה אחרונה
K kapit5 New member 28/2/07 #22 ../images/Emo4.gifהלכתי להתבייש בפיה 5 דקות חוץ מזה הספיק לי ג'קו אחד לשגע אותי. אני לא צריכה עכשיו עוד הנרי אחד שיטמטם לי את המוח. גם ככה די ירדתי מהפסים בחצי שנה אחרונה
../images/Emo4.gifהלכתי להתבייש בפיה 5 דקות חוץ מזה הספיק לי ג'קו אחד לשגע אותי. אני לא צריכה עכשיו עוד הנרי אחד שיטמטם לי את המוח. גם ככה די ירדתי מהפסים בחצי שנה אחרונה