תשובתי להם שהם צודקים, קאמילה היא יציבה
נגדנו תמיד.
יש אומרים עדיף רע מוכר מהלא צפוי, אני לא חושב כך ובכל מקרה גם בנאום של ביבי בקונגרס רואים איזה מפלגה בעדינו, כך שאם טראמפ יהיה נגדינו הוא יהיה נשיא שנתמך בעיקר בחברי הקונגרס של המפלגה היריבה ולא על ידי המפלגה שלו, אמנם הוא לא צריך להתמודד שוב כי זאת קדנציה שנייה ובניגוד לרוסיה זה לא משנה אם זה ברצף או לא ברצף, אבל לא ירצה להיזכר כנשיא שבגד במפלגה שלו. וגם ראינו כמה אפשר לסמוך על השמאל לאחר ששמיר ז"ל העדיף להקים ממשלת אחדות נוספת במקום ממשלת ימין, פרס ז"ל תקע לו סכין בגב עם התרגיל המסריח. וגם את ביבי ניצלו כדי להעביר את הסכם וואי בכנסת, ולאחר שהוא ביקש מהם להצטרף לממשלת אחדות כדי לקדם את אותו הסכם הם הראו לו אצבע משולשת ופיזרו את הכנסת והלכו לבחירות כדי ליישם את ההסכם בעצמם.תשובתי להם שהם צודקים, קאמילה היא יציבה
נגדנו תמיד.
אתה מאמין למה שאתה רוצה להאמין. איך הסקת שהיא נגדנו תמיד, לא ברור.תשובתי להם שהם צודקים, קאמילה היא יציבה
נגדנו תמיד.
העובדות מדברות בעד עצמן.אתה מאמין למה שאתה רוצה להאמין. איך הסקת שהיא נגדנו תמיד, לא ברור.
תאמין למה שאתה רוצה להאמין.העובדות מדברות בעד עצמן.
הממשל הדמוקרטי הוא יד אחת עם קפלן מרגע שביבי נבחר ומרגע שהחלה המלחמה הוא עם החמאס.
אתה גם טענת שביידן הוא אויב. דבריך שווים כקליפת השום.תשובתי להם שהם צודקים, קאמילה היא יציבה
נגדנו תמיד.
דווקא טראמפ בספר הזיכרונות שלו הוכיח שהוא לא מבין שום דבר בדיפלומטיה שציפה שאחרי כל מה שעשה למענינו שביבי ממש יהמר ויתגייס לקמפיין שלו ומחה על כך שלא תמך בו כשהשיג את הסכמי אברהם באמירה שביידן הרדום בחיים לא היה מצליח ובעיקר כעס על כך שביבי בירך את ביידן מהר מדי על הניצחון. כך שהוא גם יכול להיות נקמן ונעלב בקלות מדברים בסיסיים בדמוקרטיה.השמאלנים משקרים או שמפיצים שטויות.
לטראמפ יש כבר קבלות כשהיה נשיא. היה גם לנו יותר טוב איתו וגם לעולם.
אבל שמאלנים ממציאים שטויות ושקרים כי זה מה שהם יודעים לעשות.
טראמפ טיפוס בעייתי ונקמן, אבל גם קמלה בעייתית, האמריקאים אכלו אותה, הבחירה שלהם היא בין גרוע לגרוע.דווקא טראמפ בספר הזיכרונות שלו הוכיח שהוא לא מבין שום דבר בדיפלומטיה שציפה שאחרי כל מה שעשה למענינו שביבי ממש יהמר ויתגייס לקמפיין שלו ומחה על כך שלא תמך בו כשהשיג את הסכמי אברהם באמירה שביידן הרדום בחיים לא היה מצליח ובעיקר כעס על כך שביבי בירך את ביידן מהר מדי על הניצחון. כך שהוא גם יכול להיות נקמן ונעלב בקלות מדברים בסיסיים בדמוקרטיה.
אבל יש דברים שהם בערכים של האדם, וברור שטראמפ בניגוד לנשיאי ארה"ב אחרים מבין שבשביל שלום לא מפנים ישובים ושאסור לשלם משכורות למחבלים שיושבים בכלא.
כן זה עצוב שאמריקה לא מצאה מועמדים טובים יותר.טראמפ טיפוס בעייתי ונקמן, אבל גם קמלה בעייתית, האמריקאים אכלו אותה, הבחירה שלהם היא בין גרוע לגרוע.
מה הבעיה שלך עם אוהב ישראל טראמפ?כן זה עצוב שאמריקה לא מצאה מועמדים טובים יותר.
הבעיה שלי עם פאק יו כלפי ביבי, לא בגלל ביבי עצמו אלא בגלל הסיבה שטראמפ נעלב. וגם עם האפשרות שההחלטה לא לספח את בקעת הירדן וישובים מסוימים לאחר פרסום תוכנית המאה לא הייתה של ביבי, אלא טראמפ חייב את ביבי לא לקיים את שלב הכלת הריבונות שבתוכנית ובמקום זאת לחתום על הסכמי אברהם, כמו כן, הבעיה שלי שניקי היילי הייתה עוד יותר טובה לישראל.מה הבעיה שלך עם אוהב ישראל טראמפ?
יבגני, צר לי להגיד לך אבל אתה היום שמאלני על מלא.
אתה יודע יפה מאוד שאנחנו היום במקום אחר וגם ביבי במקום אחר.הבעיה שלי עם פאק יו כלפי ביבי, לא בגלל ביבי עצמו אלא בגלל הסיבה שטראמפ נעלב. וגם עם האפשרות שההחלטה לא לספח את בקעת הירדן וישובים מסוימים לאחר פרסום תוכנית המאה לא הייתה של ביבי, אלא טראמפ חייב את ביבי לא לקיים את שלב הכלת הריבונות שבתוכנית ובמקום זאת לחתום על הסכמי אברהם, כמו כן, הבעיה שלי שניקי היילי הייתה עוד יותר טובה לישראל.
עם זאת, אם הייתי אמריקאי ללא ספק הייתי מצביע טראמפ, לא כמה מזה בעד טראמפ וכמה מזה נגד האריס.
אם הייתי הולך עם השמאל הייתי תומך בהאריס.אתה יודע יפה מאוד שאנחנו היום במקום אחר וגם ביבי במקום אחר.
אתה במקום זה הולך עם השמאל נגד ביבי.
זה לא רק היא וזה הרבה יותר ממנה, כל השלטון הדמוקרטי באמריקה הוא יד אחת עם השמאל הנאלח והבזוי בארץ, יד אחת עם קפלן.ראשית הם באמת צודקים. אמנם בערבון מוגבל, אבל לא ניתן באמת לומר שטראמפ בוודאות תמיד יעמוד לצידנו. אולם האריס גם לא בהכרח תמיד תהיה נגדנו. זאת פרשנות לא נכונה של עמדותיה (ככל שאלה ידועות בכלל) לעניות דעתי. נכון, היא תרצה, כמו שלמדה מקודמיה, להתערב על כל צעד ושעל בהחלטות הישראליות. זה כשלעצמו רע לנו וטראמפ ללא ספק עדיף מבחינה זו. אבל ברוך ה' יש לנו, כרגע לפחות, ראש ממשלה שכבר יודע להתמודד עם זה וספק אם יתאפשר לה לעמוד נגדנו יותר מדי. גם אם תנסה, מה שאני כלל לא בטוח שהיא תעשה.
עם זה אני לגמרי מסכים. הם גם נזונים מהשמאל הקפלניסטי. משם המציאו למשל את הסנקציות נגד ישראלים ולא רק זה.זה לא רק היא וזה הרבה יותר ממנה, כל השלטון הדמוקרטי באמריקה הוא יד אחת עם השמאל הנאלח והבזוי בארץ, יד אחת עם קפלן.
חחח, כתבתי לפני שקראתי את הנ"ל. אכן נכון. אלו מקורות המידע של הממשל האמריקאי וכך זה נראה.סנקציות נגד מתנחלים, הקפאת חימושים וכו' וכו'. אינספור קש ומרורים אכלנו מהם.
ממש לא אומר שהתרגלנו או שזה בסדר. רק אומר שהאריס היא לא השטן. גם לא אם היא לא מושלמת מבחינתנו ואם היה עדיף לנו אחרת. בסופו של דבר, גם היא לא תוכל (גם אם הייתה רוצה אבל כאמור, לענ"ד היא בכלל לא במקום הזה) לגבור על העם האמריקאי שרובו ככולו תומך בישראל בכלל ובמלחמה הזאת בפרט.לטעון שהתרגלנו אז זה בסדר?
זה לא בסדר וזה יהיה אסון אם היא תבחר.
היו זמנים שגם בוש האב הרפובליקני ומזכיר המדינה שלו בייקר שיתפו פעולה בכל מהלכי השמאל נגד שמיר ז"ל ותקעו לשמיר ז"ל מקלות בגלגלים כדי לגרום לו להפסיד בבחירות ומימנו את המועמדות של רבין ז"ל. נכון שהפרובליקנים של בוש האב הם לא הרפובליקנים של טראמפ, אבל כשהשמאל מתנדב לשרת אינטרסים זרים של אמריקה ואירופה יש קונים לסחורה גם בארה"ב וגם באירופה.זה לא רק היא וזה הרבה יותר ממנה, כל השלטון הדמוקרטי באמריקה הוא יד אחת עם השמאל הנאלח והבזוי בארץ, יד אחת עם קפלן.
סנקציות נגד מתנחלים, הקפאת חימושים וכו' וכו'. אינספור קש ומרורים אכלנו מהם.
לטעון שהתרגלנו אז זה בסדר?
זה לא בסדר וזה יהיה אסון אם היא תבחר.
דווקא זה ההבדל העיקרי בין רפובליקנים לדמוקרטים שהרפובליקנים רוצים להתעסק באמריקה ולא לדחוף את האף לעניינים של מדינות אחרות אלא אם כן זה באמת נוגע לאמריקה והדמוקרטים רוצים להתערב בכל העולם ורוצים לנהל את המדינות שהן בעלות הברית שלהן כאילו הם עוד מדינות של ארה"ב, כך שחוץ מיוצאים מן הכלל כמו אייזנהאור ובוש האב, בדרך כלל הרפובליקנים מאפשרים לנו יותר חופש.ראשית הם באמת צודקים. אמנם בערבון מוגבל, אבל לא ניתן באמת לומר שטראמפ בוודאות תמיד יעמוד לצידנו. אולם האריס גם לא בהכרח תמיד תהיה נגדנו. זאת פרשנות לא נכונה של עמדותיה (ככל שאלה ידועות בכלל) לעניות דעתי. נכון, היא תרצה, כמו שלמדה מקודמיה, להתערב על כל צעד ושעל בהחלטות הישראליות. זה כשלעצמו רע לנו וטראמפ ללא ספק עדיף מבחינה זו. אבל ברוך ה' יש לנו, כרגע לפחות, ראש ממשלה שכבר יודע להתמודד עם זה וספק אם יתאפשר לה לעמוד נגדנו יותר מדי. גם אם תנסה, מה שאני כלל לא בטוח שהיא תעשה.
זולת המילה "דווקא" בתחילת דבריך, הבנתי הכל ואני מסכים עם הרוב (מדלג על מה שאינני מכיר מספיק טוב).דווקא זה ההבדל העיקרי בין רפובליקנים לדמוקרטים שהרפובליקנים רוצים להתעסק באמריקה ולא לדחוף את האף לעניינים של מדינות אחרות אלא אם כן זה באמת נוגע לאמריקה והדמוקרטים רוצים להתערב בכל העולם ורוצים לנהל את המדינות שהן בעלות הברית שלהן כאילו הם עוד מדינות של ארה"ב, כך שחוץ מיוצאים מן הכלל כמו אייזנהאור ובוש האב, בדרך כלל הרפובליקנים מאפשרים לנו יותר חופש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.