השמאלנים בשוק: בתוך שנה הם איבדו כל כך הרבה אלילים

ביטניקט

Active member
מהקצב מטהרן ועד הקצב מדמשק, השנה האחרונה תקופה רעה מאוד להיות בה שמאלני. אני כמעט מרחם עליהם, אבל רק כמעט.

Harrington

Well-known member
מנהל
מהקצב מטהרן ועד הקצב מדמשק, השנה האחרונה תקופה רעה מאוד להיות בה שמאלני. אני כמעט מרחם עליהם, אבל רק כמעט.
מבחינת השמאל הישראלי (ליתר דיוק, הרל"ב, למרות שיש זהות במידה רבה בין שתי ההגדרות הללו) כל עוד נתניהו (להבדיל אלף אלפי הבדלות) בשלטון, המשימה לא הושלמה.

lemner40

Well-known member
ימנים לא יכולים לשלוט
ימנים הם כלבים חולי כלבת
אדם משכיל הוא אדם שמאלני
רק מטומטמים הם ימנים

Harrington

Well-known member
מנהל
ראינו מה עשו השמאל שהיו בשלטון שמאלני. אנחנו וכל העולם עדיין משלמים על זה עם ריבית.
נדמה שזה תמיד כך עם ממשלות שמאל. הם מושלים זמן קצר יחסית, מאחר והציבור מואס בהם ובדרכם חיש מהר. אבל הנזק שהם עושים בתקופה הקצרה בה הם בשלטון, תקף לעשרות שנים קדימה. לעומת זאת הימין נבחר שוב ושוב, אך לפחות נכון לכמה שנים אחורה, בקושי מצליח להשאיר חותם משמעותי לתקופת כהונתו.

evglev1

Well-known member
מנהל
הדוגמא היחידה שאתה חוזר אליה כשאתה מנסה לחשוב על ימני לא מטומטם
יש הרבה, יש את בנט, יש את שקד, למעשה הסיסמא שהפילה את התחיה ב-1992 היא הטענה שמדובר במפלגה של ימנים אינטלגנטיים שראו בזה התנשאות על מולדת וצומת.

Harrington

Well-known member
מנהל
ימנים לא יכולים לשלוט
ימנים הם כלבים חולי כלבת
אדם משכיל הוא אדם שמאלני
רק מטומטמים הם ימנים
באסה בשבילך, שכן הציבור הישראלי (אתה יודע, זה שבאמת מתגורר בה) מעוניין בשלטון הימין וככל הנראה ימשיך להיות מעוניין בה גם בטווח הזמן הנראה לעין.

jackie111

Well-known member
כל מי שציינת הוא מהימין הדתי והפשיסטי....
אז בעצם אנחנו ממש מאושרים שחיסלו אותם.

למעלה