מבחינת השמאל הישראלי (ליתר דיוק, הרל"ב, למרות שיש זהות במידה רבה בין שתי ההגדרות הללו) כל עוד נתניהו (להבדיל אלף אלפי הבדלות) בשלטון, המשימה לא הושלמה.מהקצב מטהרן ועד הקצב מדמשק, השנה האחרונה תקופה רעה מאוד להיות בה שמאלני. אני כמעט מרחם עליהם, אבל רק כמעט.
ימנים לא יכולים לשלוטמהקצב מטהרן ועד הקצב מדמשק, השנה האחרונה תקופה רעה מאוד להיות בה שמאלני. אני כמעט מרחם עליהם, אבל רק כמעט.
ראינו מה עשו השמאל שהיו בשלטון שמאלני. אנחנו וכל העולם עדיין משלמים על זה עם ריבית.ימנים לא יכולים לשלוט
ימנים הם כלבים חולי כלבת
אדם משכיל הוא אדם שמאלני
רק מטומטמים הם ימנים
נדמה שזה תמיד כך עם ממשלות שמאל. הם מושלים זמן קצר יחסית, מאחר והציבור מואס בהם ובדרכם חיש מהר. אבל הנזק שהם עושים בתקופה הקצרה בה הם בשלטון, תקף לעשרות שנים קדימה. לעומת זאת הימין נבחר שוב ושוב, אך לפחות נכון לכמה שנים אחורה, בקושי מצליח להשאיר חותם משמעותי לתקופת כהונתו.ראינו מה עשו השמאל שהיו בשלטון שמאלני. אנחנו וכל העולם עדיין משלמים על זה עם ריבית.
מצבינו היה מעולה אם אריה אלדד היה ראש הממשלה שלנו.ימנים לא יכולים לשלוט
ימנים הם כלבים חולי כלבת
אדם משכיל הוא אדם שמאלני
רק מטומטמים הם ימנים
הדוגמא היחידה שאתה חוזר אליה כשאתה מנסה לחשוב על ימני לא מטומטםמצבינו היה מעולה אם אריה אלדד היה ראש הממשלה שלנו.
יש הרבה, יש את בנט, יש את שקד, למעשה הסיסמא שהפילה את התחיה ב-1992 היא הטענה שמדובר במפלגה של ימנים אינטלגנטיים שראו בזה התנשאות על מולדת וצומת.הדוגמא היחידה שאתה חוזר אליה כשאתה מנסה לחשוב על ימני לא מטומטם
באסה בשבילך, שכן הציבור הישראלי (אתה יודע, זה שבאמת מתגורר בה) מעוניין בשלטון הימין וככל הנראה ימשיך להיות מעוניין בה גם בטווח הזמן הנראה לעין.ימנים לא יכולים לשלוט
ימנים הם כלבים חולי כלבת
אדם משכיל הוא אדם שמאלני
רק מטומטמים הם ימנים
מי שלח אותך להתחזות לאיש שמאל שמדבר שטויות ?ימנים לא יכולים לשלוט
ימנים הם כלבים חולי כלבת
אדם משכיל הוא אדם שמאלני
רק מטומטמים הם ימנים
כל מי שציינת הוא מהימין הדתי והפשיסטי....מהקצב מטהרן ועד הקצב מדמשק, השנה האחרונה תקופה רעה מאוד להיות בה שמאלני. אני כמעט מרחם עליהם, אבל רק כמעט.
אבל ראיתם בהם פרטנרים לשלום או לעיסקה.שמאלנים?
אלה כולם דתיים פנטים וימנים.
הם רואים בכל מי שרע לישראל ולעולם פרטנרים לשלום או לעיסקהאבל ראיתם בהם פרטנרים לשלום או לעיסקה.
שקר וכזבאבל ראיתם בהם פרטנרים לשלום או לעיסקה.
שהשמאל העריץ וחלקו אף בכה והתאבל על חיסולם.שמאלנים?
אלה כולם דתיים פנטים וימנים.
שקר מטופש ואופייני.שהשמאל העריץ וחלקו אף בכה והתאבל על חיסולם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.