השמאלנים המטורללים חושבים שאנחנו בימין מתנגדים לשחרור חטופים.

זאת מחשבה מטומטמת מהתחת והיא נובעת מהטמטום השמאלני שחושב עם הרגש ולא עם השכל.
אנחנו לא מתנגדים לשחרור חטופים.
גם אני לא מתנגד לשחרור חטופים.
אני מתנגד לשחרור 1000 רוצחים אנסים מהכלא תמורת שחרור חטופים.
כמו שהתנגדתי לשחרור 1000 רוצחים מחבלים תמורת שליט.
מישהו יכול לבוא ולהאשים אותי כשהתוצאה על שחרור 1000 רוצחים וסינואר אחד ומה שקרה בגלל השחרור שלהם לפני ה7.10 ואחרי ה7.10?
אני מתנגד לסגת מציר פילדלפי תמורת שחרור חטופים. מישהו יכול להאשים אותי אחרי מה שקרה בהתנתקות?
אני מתנגד לכל נסיגה של צה"ל ומדינת ישראל מהמטרה הסופית והיא חיסול איום הטרור נגד יהודים בארץ ישראל תמורת שחרור חלק מהחטופים.
אני בעד הפסקת סיוע לחמאס והחזרת הסיוע תמורת שחרור חטופים.
אני בעד תשחררו או תמותו יחד איתם במנהרות ולהתחיל לפוצץ מנהרות .
אני בעד עצירת הסיפוח של עזה לריבונות יהודית תמורת שחרור חטופים.
אני מתנגד לשים את הסכין של המחבל על הצוואר שלי בשביל אמא צנגאוקר והבן שלה.
אני מקווה שהבינה תחזור למוחות הדפוקים שלכם שמאלנים תבוסתנים ותפסיקו לחשוב עם הרגש ותתחילו לחשוב עם השכל.

evglev1

Well-known member
מנהל
מישהו יכול לבוא ולהאשים אותי כשהתוצאה על שחרור 1000 רוצחים וסינואר אחד ומה שקרה בגלל השחרור שלהם לפני ה7.10 ואחרי ה7.10?
אני מתנגד לסגת מציר פילדלפי תמורת שחרור חטופים. מישהו יכול להאשים אותי אחרי מה שקרה בהתנתקות?
אני מתנגד לכל נסיגה של צה"ל ומדינת ישראל מהמטרה הסופית והיא חיסול איום הטרור נגד יהודים בארץ ישראל תמורת שחרור חלק מהחטופים.
אני מקווה שהבינה תחזור למוחות הדפוקים שלכם שמאלנים תבוסתנים ותפסיקו לחשוב עם הרגש ותתחילו לחשוב עם השכל.
זה כמו שהם קראו לנו מחרחרי מלחמות בגלל הסירוב שלנו למסור שטחים. כשניסו לחוקק חוק נגד המו"מ של ממשלת המיעוט של ברק, אופיר פז פינס צעק "אתם רוצים את האלטרנטיבה" והסביר שלא נירגע עד שתהיה מלחמה ונהרות של דם והכול רק בגלל חוק שאמור להיות מובן מאליו שראש ממשלה שאין לו רוב בכנסת לא יוכל לנהל מו"מ על מסירת שטחים.

1ספי11

Well-known member
זה כמו שהם קראו לנו מחרחרי מלחמות בגלל הסירוב שלנו למסור שטחים. כשניסו לחוקק חוק נגד המו"מ של ממשלת המיעוט של ברק, אופיר פז פינס צעק "אתם רוצים את האלטרנטיבה" והסביר שלא נירגע עד שתהיה מלחמה ונהרות של דם והכול רק בגלל חוק שאמור להיות מובן מאליו שראש ממשלה שאין לו רוב בכנסת לא יוכל לנהל מו"מ על מסירת שטחים.
נכון שאתם מעדיפים מלחמה על הסדר.

evglev1

Well-known member
מנהל
ברור... מה זה מעדיפים... משתוקקים. הרי אמחנו שולחים את הבנים שלנו להילחם... ואנחנו משתוקקים שהנכדים שלנו ישארו יתומים... כמוכם. בדיוק כמוכם...
אכן אתם מעדיפים נכדים יתומים שלנו על נכדים יתומים של האויב ולכן אתם תומכים בסיכון חיי חיילים כדי לא לפגוע ב"לא מעורבים" של האויב.

נכון שאתם מעדיפים מלחמה על הסדר.
טיפש. הסדר מגיע אחרי מלחמה. מלחמה זה לא משגל נסוג. אסור להפסיד במלחמה בגלל 100 חטופים. יש לכם קרוב ל1000 לוחמים הרוגים ואם אתם מפסיקים את המלחמה אחרי ש900 לוחמים הרוגים ועדיין לא הכנעתם את האויב וזה בשביל להציל 100 חטופים שרובם מתים אז הפסדתם את המלחמה והם מתו לשווא.
אסור להכנע לשטן . אסור לעשות עסקאות עם השטן.
הם שטן. הם ברברים. מי יכול לאנוס אמא מול שני בניה ובעלה? רק שטן. מי יכול לעקור עין של האבא להוציא אותה מארובת העין כשהוא בחיים בעוד הם אונסים את האמא ועוקרים לאבא את העין מול הילדים? רק שטן. אחר כך הם עוקרים לאמא שד מול הבנים ויורים לאמא ולאבא כדור בראש ויושבים לאכול ארוחת בוקר במטבח.
רק שטן.
אסור לעשות עסקאות עם השטן.
אתה חתיכת בהמה מטומטמת, מכונה מקולקלת של הטבע. לך תנגב את הפיפי שיוצא לך לתחתונים. לך תתנקה לפחות מהסירחון של הפיפי כי את הנשמה המסריחה שלך רק המוות ינקה.
חלאה.

evglev1

Well-known member
מנהל
טיפש. הסדר מגיע אחרי מלחמה. מלחמה זה לא משגל נסוג. אסור להפסיד במלחמה בגלל 100 חטופים. יש לכם קרוב ל1000 לוחמים הרוגים ואם אתם מפסיקים את המלחמה אחרי ש900 לוחמים הרוגים ועדיין לא הכנעתם את האויב וזה בשביל להציל 100 חטופים שרובם מתים אז הפסדתם את המלחמה והם מתו לשווא.
אסור להכנע לשטן . אסור לעשות עסקאות עם השטן.
הם שטן. הם ברברים. מי יכול לאנוס אמא מול שני בניה ובעלה? רק שטן. מי יכול לעקור עין של האבא להוציא אותה מארובת העין כשהוא בחיים בעוד הם אונסים את האמא ועוקרים לאבא את העין מול הילדים? רק שטן. אחר כך הם עוקרים לאמא שד מול הבנים ויורים לאמא ולאבא כדור בראש ויושבים לאכול ארוחת בוקר במטבח.
רק שטן.
אסור לעשות עסקאות עם השטן.
אתה חתיכת בהמה מטומטמת, מכונה מקולקלת של הטבע. לך תנגב את הפיפי שיוצא לך לתחתונים. לך תתנקה לפחות מהסירחון של הפיפי כי את הנשמה המסריחה שלך רק המוות ינקה.
חלאה.
רק במזרח התיכון מי שמפסיד במלחמה מכתיב את תנאי הסכם השלום.

Henry0

Well-known member
רק במזרח התיכון מי שמפסיד במלחמה מכתיב את תנאי הסכם השלום.
את תנאי ההסכם,
מכתיבים אלו שסבורים שזו התוצאה הטובה ביותר.

כיון שזו החלטה לוגית,
האספסוף הנחות בינתית לא מסוגל להבינה.

evglev1

Well-known member
מנהל
את תנאי ההסכם,
מכתיבים אלו שסבורים שזו התוצאה הטובה ביותר.

כיון שזו החלטה לוגית,
האספסוף הנחות בינתית לא מסוגל להבינה.
בדיוק הלוגיקה שאתה פעם יצאת נגדה שלהיות חכם ולא להיות צודק, במקום להיות צודק ולגבות ממחרחר המלחמה, מחיר על המלחמה שחרחר, להיות חכם ולהפוך את המלחמה למשחק שאחריו מחזירים את הכלים למקום ולהחזיר את המפסיד בדיוק לאותו מצב שהוא היה לפני המלחמה בתמורה שיתחייב על נייר לא לפתוח במלחמה שוב ולסמוך על כך שהוא מכבד הסכמים ואסיר תודה על נדיבות המנצחים.

Henry0

Well-known member
ההסדר עצמו לא יביא את השלום כפי שסיפרתם לפני 30 שנה.
בשביל שלום צריך 2 צדדים.

אם ישראל סרבה לשלום, והפרה את הסכם אוסלו חד-צדדית,
בלי אף הפרה פלסטינית
(בתקופת ההסכם, לא לפניו, ולא אחריו),
לא להתפלא שאנו לא מתקרבים לשלום.

לא מתקרבים לשלום,
כי לממשלה סיפוח פלסטין חשוב יותר.

evglev1

Well-known member
מנהל
בשביל שלום צריך 2 צדדים.

אם ישראל סרבה לשלום, והפרה את הסכם אוסלו חד-צדדית,
בלי אף הפרה פלסטינית
(בתקופת ההסכם, לא לפניו, ולא אחריו),
לא להתפלא שאנו לא מתקרבים לשלום.

לא מתקרבים לשלום,
כי לממשלה סיפוח פלסטין חשוב יותר.
אוסלו היה הסכם לשלום? אם כך מדוע ערפאת היה צריך להבריח מחבל או להעמיד פנים שהוא מבריח כדי להראות שהוא מתחמן אותנו אם הייתה כוונה לשלום? מדוע חזית הסירוב הפלסטינית היו אחים לנשק של שוחרי השלום ואי אפשר היה לכלוא אותם, שהרי ערפאת עצמו טען שהם פועלים נגד האינטרס הפלסטיני, אז מדוע לא הייתה לגיטימציה ציבורית פלסטינית להעניש אותם? ובעיקר מדוע לא הייתה תוכנית לימודים חדשה לקראת שלום. פניו של ערפאת היו להיות מדינת אויב לאחר הסכם הקבע ולא להיות מדינה נייטראלית או מדינה ידידותית.

Henry0

Well-known member
את מחשבה מטומטמת מהתחת והיא נובעת מהטמטום השמאלני שחושב עם הרגש ולא עם השכל.
רק אספסוף נחות בינתית,
מגיע למסקנות כל כך מטומטמות.

הטענה שלנו כלפי האספסוף,
אינה שהם לא רוצים להחזיר את החטופים,
אלא שהם לא רוצים מספיק.

מה שמניע את האספסוף נחות הבינה,
אינה גישה לוגית או ערכית,
אלא יצר פרימיטיבי של נקמנות.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק אספסוף נחות בינתית,
מגיע למסקנות כל כך מטומטמות.

הטענה שלנו כלפי האספסוף,
אינה שהם לא רוצים להחזיר את החטופים,
אלא שהם לא רוצים מספיק.

מה שמניע את האספסוף נחות הבינה,
אינה גישה לוגית או ערכית,
אלא יצר פרימיטיבי של נקמנות.
אם היית קורא את כל מה שנכתב בפורום היית קורא אנשים שכתבו במפורש לימנים שהם (הימנים) מקווים שהחטופים ימותו כדי שלא תהיה דילמה אם לשחרר אותם בתמורה לעסקה או לא.

Henry0

Well-known member
אם היית קורא את כל מה שנכתב בפורום היית קורא אנשים שכתבו במפורש לימנים שהם (הימנים) מקווים שהחטופים ימותו כדי שלא תהיה דילמה אם לשחרר אותם בתמורה לעסקה או לא.
אותם שכתבו פה בפורום,
כמה אחוזים הם מאוכלוסית ישראל?

The Real Big Joe

Well-known member
אתה גם לא מושך בזנב של החתול. אתה רק אוחז בו. זה החתול מושך...

Harrington

Well-known member
מנהל

השמאלנים המטורללים חושבים שאנחנו בימין מתנגדים לשחרור חטופים.​

רק החנ"שים האמיתיים מהם באמת חושבים כך. האחרים סתם חוזרים על האמירה הזאת מתוקף קידום האג'נדה שלהם כאשר הם יודעים מצוין שמדובר בחרטוט מצוי.

למעלה