השמאלנים הנאלחים והצבועים לבג"ץ, אוי אוי אוי, צריך להחזיר את החשמל לעזה כי הם עלולים לפגוע בחטופים

marabo

Well-known member
אבל לפרסם סרט שחיילי צה"ל "אונסים" נוחבות לא יגרום להם לפגוע בחטופים...

מה שמוכיח שהשמאלנים הם צבועים נאלחים, לא החטופים מעניינים אותם אלא איך לפגוע בשלטון הימין והיהודים.
חלאות צבועות מטונפות!

1ספי11

Well-known member
אבל לפרסם סרט שחיילי צה"ל "אונסים" נוחבות לא יגרום להם לפגוע בחטופים...

מה שמוכיח שהשמאלנים הם צבועים נאלחים, לא החטופים מעניינים אותם אלא איך לפגוע בשלטון הימין והיהודים.
חלאות צבועות מטונפות!
טינופת מי שמשקר כמוך.
טינופת מי שמוכן לותר על החטופים עבור ההתישבות של דניאלה וייס.
טינופת הוא מי שמגן על הפשעים בשדה תימן .

marabo

Well-known member
טינופת מי שמשקר כמוך.
מה הקשר דניאלה וויס?
אם החטופים כל כך מעניינים אתכם לא הייתם מפרסמים את סרט. ה"האונס"

evglev1

Well-known member
מנהל
אז הטינופת הימנית מנצלת את החטופים כדי לאנוס ?
קודם כל לאנוס עם מקל זה לא ממש אונס, נראה שהם מודעים לכך שאם נאנוס מחבלים באמת הם ידבקו בכוונה במחלות מין כדי להדביק את האונסים ולכן זה מסוכן. אבל מבחינה מוסרית נטו, הם ראויים לחוות את ההשפלה של האונס בלי שאף אחד ישחית עליהם את הזרע שלו.

1ספי11

Well-known member
קודם כל לאנוס עם מקל זה לא ממש אונס, נראה שהם מודעים לכך שאם נאנוס מחבלים באמת הם ידבקו בכוונה במחלות מין כדי להדביק את האונסים ולכן זה מסוכן. אבל מבחינה מוסרית נטו, הם ראויים לחוות את ההשפלה של האונס בלי שאף אחד ישחית עליהם את הזרע שלו.
אתה רוצה להגיד שזה היה בהסכמה?

Harrington

Well-known member
מנהל
מה הקשר דניאלה וויס?
כמה מהשמאל הקיצוני בפורום התחילו לפני כמה שבועות להריץ את ההנפצה כאילו וייס מוותרת על החטופים למען ההתיישבות. כמובן שמדובר בהמצאה ממוחם הקודח בלבד ועיוות מוחלט של דברי וייס או מי מתומכיה. אבל זה כידוע לא מפריע לאישים הנכבדים האלה להפיץ הכל כאילו עסקינן ב'תורה מסיני' וגם לחזור על זה 888 פעמים בתקווה שהשקר יתפוס ואיש לא יעמיד את האמת לצידו.

1ספי11

Well-known member
כמה מהשמאל הקיצוני בפורום התחילו לפני כמה שבועות להריץ את ההנפצה כאילו וייס מוותרת על החטופים למען ההתיישבות. כמובן שמדובר בהמצאה ממוחם הקודח בלבד ועיוות מוחלט של דברי וייס או מי מתומכיה. אבל זה כידוע לא מפריע לאישים הנכבדים האלה להפיץ הכל כאילו עסקינן ב'תורה מסיני' וגם לחזור על זה 888 פעמים בתקווה שהשקר יתפוס ואיש לא יעמיד את האמת לצידו.
כשתתחיל להתייחס באופן ענייני למציאות אפשר להיכנס לדיון.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשתתחיל להתייחס באופן ענייני למציאות אפשר להיכנס לדיון.
מה גורם לך לחשוב שאני מעונין בדיון איתך בעניין הזה? אכן אתה אחד מאלה שדיברתי עליו, אולם דיברתי כפי שבוודאי שמת לב, לגולש אחר. איתך כמפיץ השקר הנלוז אין לי שיח ושיג בעניין. אז יקירי... נחמד שאתה מנסה להפוך דברים שכתבתי לך במקום אחר ולהפנותם אלי כביכול, אבל נסה כשאתה עושה זאת שזה יהיה ולו טיפ-טיפה רלוונטי.

מיצינו.

1ספי11

Well-known member
מה גורם לך לחשוב שאני מעונין בדיון איתך בעניין הזה? אכן אתה אחד מאלה שדיברתי עליו, אולם דיברתי כפי שבוודאי שמת לב, לגולש אחר. איתך כמפיץ השקר הנלוז אין לי שיח ושיג בעניין. אז יקירי... נחמד שאתה מנסה להפוך דברים שכתבתי לך במקום אחר ולהפנותם אלי כביכול, אבל נסה כשאתה עושה זאת שזה יהיה ולו טיפ-טיפה רלוונטי.

מיצינו.
אתה לא יכול לקיים דיון שמחובר לעובדות ולמציאות. זה נכון בכל מקום שבו אתה מתערב.

marabo

Well-known member
אתה לא יכול לקיים דיון שמחובר לעובדות ולמציאות. זה נכון בכל מקום שבו אתה מתערב.
הפועל במומו פוסל
דיברנו על הנזק שפרסום סרט ה"אונס" עלול לגרום לחטופים ואתה משום מקום ובלי שום קשר הבאת לנו את דניאלה וייס

evglev1

Well-known member
מנהל
טינופת מי שמשקר כמוך.
לא פשעים אלא עבירות על החוק ולקיחת חוק לידיים, כפי שגם עינו צנאוקר איימה לעשות, גם אם כל הדברים באמת נעשו לנוחבות אין בכך שום פגם מוסרי והם ראויים ליחס הזה.

1ספי11

Well-known member
לא פשעים אלא עבירות על החוק ולקיחת חוק לידיים, כפי שגם עינו צנאוקר איימה לעשות, גם אם כל הדברים באמת נעשו לנוחבות אין בכך שום פגם מוסרי והם ראויים ליחס הזה.
מה לך ולמוסר?
מי שדוחף חפץ כל שהוא לתחת של מישהו הוא פושע חולה נפש.

אביב 2019

Well-known member
אני רק שאלה-
לפי הגיון השמאלנים-
אם הבג"ץ רשאי לעצור את חסימת החשמל לעזה,
הוא יכול גם לעצור עסקת חטופים,נכון?!

evglev1

Well-known member
מנהל
אני רק שאלה-
לפי הגיון השמאלנים-
אם הבג"ץ רשאי לעצור את חסימת החשמל לעזה,
הוא יכול גם לעצור עסקת חטופים,נכון?!
בהחלט עובדה שמשפחות שהאסירים שעומדים להשתחרר רצחו או אפילו פצעו את יקיריהם, עותרות תמיד לבג"צ נגד העיסקאות, זה שהבג"צ מעולם אפילו לא התעכב בדיון ולכן אפשר היה לעשות את העיסקאות בתוך יום, זה סיפור אחר.

צריך שהו יהוה יהויי ג׳ובה ג׳ובי ג׳ובי ג׳וביי, יארגן כבר מצב
של כולם ברזילאים כל הזמן חוגגים !!!!!!!!
הרי הוא כל יכול, לא ככה !?!?!!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!??

למעלה