אתה שקרן.מה מתברר כעת? שאפילו את הרוצחים הכי שפלים אפשר לגרש למדינות זרות
אתם אמרתם כאן בפורוםאתה שקרן.
מי אמר שאי אפשר לגרש רוצחים עזתים?
תביא דוגמה.אתם אמרתם כאן בפורום
וטראמפ כעת מטפל גם בעניין הזה
"לנקות את המקום הזה": טראמפ רוצה להעביר פליטים מרצועת עזה לירדן ומצרים | כלכליסט
נשיא ארה"ב אמר כי שוחח עם מלך ירדן על שיכון פליטים מרצועת עזה בארצו. לדבריו, "משהו חייב לקרות, כמעט הכל נהרס שם. אני מעדיף לבנות להם דיור במקום שבו יוכלו לחיות בשלום". הוא הוסיף כי ידבר על כך גם עם נשיא מצרים א-סיסיwww.calcalist.co.il
זה בערך כמו שתגיד שכל אזרח ישראלי שיוצא לחו"ל מעמיד עצמו בסכנה להישפט על פשעי מלחמה.אתם אמרתם כאן בפורום
וטראמפ כעת מטפל גם בעניין הזה
"לנקות את המקום הזה": טראמפ רוצה להעביר פליטים מרצועת עזה לירדן ומצרים | כלכליסט
נשיא ארה"ב אמר כי שוחח עם מלך ירדן על שיכון פליטים מרצועת עזה בארצו. לדבריו, "משהו חייב לקרות, כמעט הכל נהרס שם. אני מעדיף לבנות להם דיור במקום שבו יוכלו לחיות בשלום". הוא הוסיף כי ידבר על כך גם עם נשיא מצרים א-סיסיwww.calcalist.co.il
טראמפ כבר סגר את הסיפור עם האגזה בערך כמו שתגיד שכל אזרח ישראלי שיוצא לחו"ל מעמיד עצמו בסכנה להישפט על פשעי מלחמה.
אני אמרתי, ובגלל שתמכתי בממשלת בנט, בשבילו אני שמלאני.אתה שקרן.
מי אמר שאי אפשר לגרש רוצחים עזתים?
1. אין שם כמעט מי שלא אשם.למה לגרש מעזה את מי שלא אשם?
קודם כל כולם אשמים כי כולם רוצים לשחרר את המחבלים ותומכים בהחזקת החטופים והחלפתם במחבלים רוצחים. שנית יש שם צפיפות בלתי נסבלת שמסתבר שפינוי גוש קטיף לא פתר, אין שם מקום לשני מיליון שהריבוי ה"טבעי" שלהם הוא כמו של שפנים.למה לגרש מעזה את מי שלא אשם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.