השמאלנים התחילו להשמיץ

nirkabalo

New member
השמאלנים התחילו להשמיץ

השמצה1-``לא ייתכן שמי שכל חייו בילה בארה``ב יחליט שהוא צונח עלינו ככה...`` אז קודם כל כמי שנחשב ``תייר מארה``ב`` נתניהו בהחלט יודע לשלוט במדינה הרבה יותר טוב מ``בן הארץ``-אהוד ברק... הם שוכחים שביבי נתן פה שירות כקצין בסיירת מטכ``ל, שנסע כמו רבים לעשות תואר באוניברסיטאות היוקרתיות ביותר של ארה``ב ,שנתן את מרצו ואת זמנו לפעילות דיפלומטית והסברתית של ישראל בארה``ב -אם בשגרירות ואם באו``ם . הם שוכחים את הספרים שכתב ושאפילו רונלד רייגן שהיה נשיא ארה``ב שיבח את אחד מספריו(``הטרור -כיצד יוכל המערב לנצח``). אני מציע להם- תסתכלו על המועמד שלכם...אפילו החרצוף שלו נראה יותר רציני ממנו...הוא לא יודע לדבר הוא נראה הססני והוא חוזר כל הזמן על המשפט היחיד שהוא יודע מהתפילה :``ה` עוז לעמו ייתן ,ה` יברך את עמו בשלום``...אהוד ,הוא ייתן אם תלך הביתה... 2. השרה דליה איציק (או שמא ``המלאכית התמימה`` דליה איציק) לפני מספר דקות ברשת ב`-``עכשיו ,במקום שהפוליטיקאים בכנסת ילכו לכיוון ממשלת אחדות הם רוצים להביא על עם ישראל ,בשעה קשה זו מערכת בחירות בניגוד למה שהעם דורש...``- חברים,כולנו צריכים להתבייש בשרה לאיכות הסביבה ,שהמפלגה שלה ניראית כמו צער בעלי חיים. היא כנראה לא קוראת עיתונים ובטח שלא יוצאת הרבה לרחוב-הלווו תתעוררי...העם רוצה, דורש,מתחנן,צועק -ל ה ח ל י ף את ב ר ק!!! דרך אגב היא לא הגיב כאשר אמרה לה השדרנית שלפי הסקרים כל מועמד שמאלני אחר (שאפילו אין לו שם,צורה ובקיצור וירטואלי...) מביס את ברק בקרב על ראשות השמאל...איך אמרה לימור לבנת???? ``אפילו אם נשים מטאטא בראשנו הוא יביס את ברק``...

אלוני.

New member
ביג דיל

היה קצין והלך ללמוד, רק שכח לחזור. כתב ספרים ? קראת ? אני קראתי, בדיחה עצובה. ואם ספרים אז בא נבחר בעמוס עוז לראש הממשלה כותב יותר טוב. ואם אמריקאי שיודע לשלוט בא נביא את קלינטון יש לו קבלות. מעבר לזה, נתניהו שרלטן, שלט למד כלום כי הוא לא חושב שהוא טעה - הוא פשוט חושב שהעם מטומטם- אפילו הוא לא מאמין איך אתם רוצים אותו עוד פעם.

אלי.

New member
לקלינטון יש קבלות ?

אני בטוח שאפילו הוא לא שילם מכיסו את חשבון הסיגרים ... מצד שני, הוא גם לא עישן אותם (-; אגב, מי מעביר לו את הרהיטים מהבית הלבן ?

אלוני.

New member
אני אגיד לך

לנתניהו יש חשבוניות, לא לימדו אותו שצריך גם קבלות... בכל מקרה, המרוץ רק החל. העברת הרהיטים בבית הלבן מתבצעת על ידי חברת הובלות שמן הסתם שייכת לישראלי שבטח גם ירצה להיות ראש ממשלה בעתיד..

amor

New member
די לשנאה עוורת.

התירוצים מתמחזרים על ידך ללא כל חידוש.

למעלה