השמאל הישראלי ממשיך לשקר לציבור ולהטעות את הציבור באמצעות התקשורת הבוגדנית

והפעם הטירלול השבועי. ומהו?

חברי ועדת החוץ והביטחון בהובלת גדי איזנקוט ביקשו לזמן את ראש הממשלה נתניהו בדחיפות לדיון בוועדה. הנושא המרכזי: "אי מימוש החובה המוסרית העליונה להשבת 107 החטופים, החיים והמתים בשבי חמאס, בניגוד למטרות המלחמה ולאינטרס הישראלי".

ובכן לא יודע איך העציץ אדלשטיין יגיב אני לא סומך עליו בסנט. אם אני הייתי במקומו של אדלשטיין הייתי אומר לגדי אייזן פות האינטרס הישראלי הוא קודם כל אזרחי ותושבי מדינת ישראל ורק אחר כך בעיית החטופים. החובה המוסרית העליונה של ממשלת ישראל היא לא להיכנע לדרישות החמאס לסיום המלחמה נסיגה לקווי ה6.10 כלומר צה"ל יוצא מהרצועה מציר פילדלפי . מציר נצרים ולשחרר אלפי רוצחים מהכלא הישראלי.
האויב שלכם קורא אתכם סוחט אתכם נפשית אבל אסור למצמץ ואסור להתבלבל ואייזנפות באמצעות התקשורת הבוגדנית משחק לידיים של האויב כי הוא סמרטוט בוגר וקסנר תולעת ביבים שהיה צריך להעיף אותו לבית הסוהר כבר מזמן כשסרב למקש את הגדר בתואנה שזה לא מוסרי כי הם בסך הכל העזתים מגיעים לגדר לחפש עבודה.

שימו לב לטירלול השבועי שנפתח בבוקרו היום הראשון בשבוע.
ראיתם איך עובדים על הציבור בעיניים? איך עושים פוליטיקה מסריחה על חשבון החטופים?
כולם יודעים שהממשלה ונתניהו במיוחד עושים הכל מוותרים על כמעט הכל אבל לא וכנים להפסיד במלחמה הזאת. מנהיג חכם שדואג לכלל הציבור לא יכול לוותר על 8 מיליון יהודים למען 100 חטופים שרובם מתים.

למעלה