השמאל הציוני קטן מכדי לבלוע את צפרדעי הערבים

השמאל הציוני קטן מכדי לבלוע את צפרדעי הערבים

למרות מתיחת דרכי העיכול שלו עד להיקרע. זכות השיבה? ולאן 'ישובו' חולי הפלסטיניטיס מהשמאל כשרמת אביב ז', הקיבוצים והרצליה פיתוח יפלו? http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/671/443.html

mike00

New member
לדעתי זה רק יגרום לשמאל שלנו

להקצין את דיעותיו.....אבל אני לא יכול שלא לחייך לנוכח הכישלון שלהם,בתוך תוכם הם יודעים עם מי יש להם עסק....

שמאלנים מטומטמים! עדיין לא הבנתם שלא משנה

איך תתפתלו סביב סוגיות הליבה, לא משנה כמה תהיו יצירתיים, כמה תהיו בעלי אמונה ואופטימיות, הפלשתינים לעולם!, ל ע ו ל ם ! לא יוותרו על מילימטר בסוגיות הליבה, מבחינתם זה עיניין של זכויות וצדק וכאן זה או הכל או כלום!, זה לא עיניין לפרגמטיות או מציאותיות, זה בכלל לא קשור!, ללא פינוי מלא של כל 400 אלף איש הנחשבים מתנחלים, ריבונות מלאה על הר הבית ומתן זכות השיבה אין בכלל על מה לדבר!. זה בכלל לא מעניין אותם אם זה טוב או רע לנו, זה בכלל לא מעניין אותם אם זה ראלי או לא, זה עיניין של כבוד, ערך מרכזי בכל החברה הערבית, ומי שמוותר על על זכויותיו והצדק שלו שהרי הוא מושפל ומדוכא, ככה הם רואים את זה! כאשר הפלשתינים אומרים "שלום צודק" זה אומר שלום על פי התנאים שלהם, על פי הצדק שלהם, על פי מה שהם מחשיבים כזכויות שלהם, הם לא מתכוונים לפתרון של 2 מדינות לאום נפרדות ל2 עמים, לא פלשתינאי השטחים ולא פלשתינאי ישראל.

THE WIZARD 55

New member
יובל, לא חבל על הבריאות שלך..

נראה לי שממש חטפת קריזה כשהקלדת כמה מקלדות אתה מחליף בשבוע?
אתה יודע שזה לא יצא לפועל, כל התוכניות האלה בתכלס אז עכשיו תכין מהר תה עם נענע, ותכתוב לי שנרגעת:)

זה בסדר, אני לא עצבני, דווקא רגוע..יש סרט טוב

לא מטרידים אותי הוועידות האלה, מטריד אותי הטימטום השמאלני שבעצם יש לו אפס הבנה של הצד שני + זילזול והתנשאות כאילו ניתן למרוח אותו בלי לתת לו את מה שהוא רוצה.

למעלה