השמאל כבר קרס - מספיק עם זה!

Mnementh

New member
השמאל כבר קרס - מספיק עם זה!

אנשים, תראו... אני נכנס לפורומים ואני קורא את כל התגובות וההודעות, אבל צר לי, זה פשוט לא רלבנטי יותר. אני זוכר את כל אותם דיונים וויכוחים ב-90, 92, 96 ו-99. עברנו מספיק מערכות בחירות כדי להפסיק עם הפרסה הזאת - תתעוררו ! הסכם אוסלו היה טעות פאטאלית, טעות שהוגדרה כ"אסון ידוע מראש" על-ידי הימין ועל ידי כל אדם בר דעת. טעות נוראית שהביאה עלינו אלפי הרוגים, עשרות אוטובוסים בלהבות והמון המון פצועים, נכים וקטועי גפיים. הסכם אוסלו הביא עלינו בושה וכלמה כאשר למעשה ויתרנו על זכות קיומנו בארץ שלנו, במולדת שלנו, בערים ממנה באנו ועליהם היינו צריכים לשמור או להגן או לפחות לא למסור לכנופיית מחבלים אלא לכוח נורמלי, שבאמת מהווה עלינו סיכון. הנסיגה מהשטחים הקריטיים ביותר לעם היהודי עבור כנופיות המחבלים הביאה עלינו את הקטסטרופה אותה אנו חווים בכל המישורים - בטחוני, אישי, כלכלי, ספורטיבי... רוחני. מי שתמך בכל ההסכמים אלה הינם מפלגות השמאל ובראשם מפלגת מרצ ! מדוע מפלגת מרצ לא התפרקה אני שואל? לדעתי הסיבה היחידה היא שהיא מורכבת מפוליטיקאים שרוצים להמשיך "לשרוד" ומגוף תומך שלא מוכן להתפרק כי גם לו יש שאיפות התקדמות שונות. אחרת, מדוע? הרי המפלגה נכשלה. והיא לא נכשלה במובן הפשוט של המילה, אלא היא המיטה אסון על כל העם! חורבן של ממש, והיא אפילו לא התנצלה. חבר חדש של מרצ הינו יוסי ביילין שבראיונות ממשיך לטעון שהוא לא מתחרט לגבי הסכם אוסלו ושזאת לא היתה טעות. הסכם שנתן ערי מקלט, נשק, יכולת נרחבת, כיסוי תקשורתי, כסף וממון, ומערכת משומנת של טרור לאחד הרוצחים הידועים ביותר שידע העולם הזה. הוא הכניס אותנו למלכוד נוראי. איך אפשר לא להתחרט עליו? רק מוח סוטה ומסוכן היה יכול להגיע למסקנה שבהסכם הזה יש איזשהו "טוב". תעשו טובה - תצביעו לשינוי, תצביעו לש´ס, תצביעו לליכוד, תצביעו לירוקים, תצביעו לעלה ירוק. לדעתי כדאי שתלכו בדרך הימנית היחידה כיום על אף שגם היא כבר אבודה קצת, וזאת "האיחוד הלאומי". בכל מקרה תצביעו למה שאתם רוצים אבל אל תצביעו לשמאל שוב. בסרט הזה כבר היינו... תאמינו לי, אני זוכר את כל סרטי התעמולה מאותם שנים. על מי אנחנו עובדים כאן בעיניים? 10 השנים האחרונות היו צריכות ללמד אותנו משהו, וזה כמה המצב נהייה גרוע בעקבות הסכמי התופת האלו. אל תצביעו למפלגה שלא מוקיעה את אותם הסכמים. אל תעשו את זה.

tsveeka

New member
להעיף את אריק מהשילטון ומהר

בשנת 1993 שירתתי בדרום לבנון כחייל גולני. ניפצעתי אנושות ממארב חיזבאללה. ובשנת 1999 (אם התאריך נכון במדויק) אהוד ברק הוציא אותנו מהגיהנום הזה - דרום לבנון. אהוד הוא מהשמאל עד כמה שידוע לי. אריק סדיסט. נהנה להיכנס בראבאק בערבים, הוא אשם בברדק בדרום לבנון קרי הוא אחראי אישית לפציעה שלי. צה"ל יצא עם הזנב למטה מלבנון. תעשו לי טובה, אל תתחילו בדמגוגיה של אוסלו. אוסלו - בוסלו. תתעוררו. תעיפו את אריק שרון מהשילטון רק אז יהיה אפשר לחיות.

למעלה