השמאל לא כופה עלינו שלום ....

leor100

New member
השמאל לא כופה עלינו שלום ....

השמאל טוען שאנכנו לא רוצים שלום ,הימנים רוצים מלחמה ...בלה בלה השמאל לא כופה עלינו שלום - השמאל כופה עלינו לפצות את הפלסתינים! הרי הוא מדבר על הסבל , העוני של הפלסתינים , אין להם כסף , הפלסתינים רעבים (ישראל אשמה ? בכל העולם הערבי יש עוני ורעב! ) * לפי ההגיון של השמאלנים כל הטרוריסטים היו באים מאפריקה! * השמאל מדבר על העוול שניגרם לפלסתינים , החוסר צדק של הכיבוש , כאבי הראש שעושים להם במחסומים , האדמה שלקחנו להם , ואז הם אומרים בו נתקן את הכל ולזה הם קוראים שלום ! כמובן השלום הזה לא יפסיק את הטרור כיון שחיילי החמאס וכמותו לא יפסיקו להילחם בגלל ששמעון פרס ושריד יעמדו דום להימנון הפלסתיני.. אז השמאל לא כופה עלינו שלום - השמאל כופה עלינו לפצות את הפלסתינים! "הימין רוצים שלא יהיה פיגועים - השמאל רוצה לתת פיצועים" - סטיקר חדש :)

Roobie

New member
"השמאל כופה עלינו את הפלשתינים"?!

אתה מהגאונים האלה שמדקלמים סיסמא שנראית להם הגיונית? איך השמאל יכול לכפות עליך את הפלשתינים, אם הוא רוצה לתת להם מדינה ולהפריד אותך מהם? הוא לא דורש ממך לתת להם פיצויים, לפחות לא בתור "שמאל", אולי יש מישהו מסויים שכן דורש. אגב, יהיה לך סטיקר מגניב, עם שגיאת כתיב. נו טוב, ימנים..

leor100

New member
שגיאת כתיב לא תהרוג אף אחד..

אבל אוסלו והשמאל הבוגד ("מעודד טרור " אמר ראש הממשלה ) ...כן

Roobie

New member
"אמר ראש-הממשלה"

זהו, הבאת לי את טיעון המחץ. והאמת שהוא אפילו לא אמר כזה דבר. הוא אמר שהסרבנות מעודדת טרור, לא שהשמאל. אבל זה בסדר, תמשיך לדמיין..

Roobie

New member
את זה אתה אמרת

אותם סרבנים שירתו תמיד את המדינה בנאמנות, והם ימשיכו לעשות כך, אבל מחוץ לשטחים הכבושים. אני לא אנהג כמוהם, אני מוכן לשרת בשטחים הכבושים, אבל להציג אותם כבוגדים - זוהי צרות מוחין (אתה יודע מה זה?).

leor100

New member
הצירוף הוא צר מח

ואגב כשבתקשורת העולמית (CNN ) חייל צעוק ישראל עושה פשעי מלחמה זה השמצה שאין כדגמתה ובגידה מה גם שמיותר לציין שבכל בית-משפט הקייס שלהם היה נזרק

ובכן...אני דורש שינתן לי פטור

אני דורש פטור מלא משירות מילואים בגליל, בעכו, בחיפה, ובכל שטח אחר שנכבש ב1948. אני מבין שזה לגיטימי מבחינתך. דרך אגב, אם הם מתנגדים לשירות בשטחים הכבושים, למה שירתו בלבנון? האם לבנון לא היתה נתונה תחת כיבוש צה"ל? התשובה היא: צביעות, צביעות, צביעות.

Roobie

New member
בפעם המליון...

"כיבוש" אינו נובע מכך שמישהו כבש את המקום. במקרה כמו זה הכיבוש התרחש במשך יום אחד, אולי כמה ימים. במקרה של השטחים הכבושים (הגדה המערבית ורצועת-עזה) הכיבוש מתמשך עד היום, כשאזרחים פלשתינים מושפלים במחסומים, לאישה יולדת לא נותנים לעבור, צה"ל יכול בכל רגע להשתלט על בית של משפחה לשם עמדת תצפית - זה כיבוש. כיבוש זה כאשר יש אוכלוסייה נכבשת שחיה תחת משטר צבאי. ואני לא אומר שסגר הוא לא הכרחי - הוא הכרחי, כל עוד אנו בשטחים הכבושים.

ריאליסט

New member
אתה הצבוע!!

אני מכריז שאני נגד כל סרבן שרות-אבל כל סרבן.גם אם אני מאמין שהם עושים זאת מתוך אידאולוגיה,כמו שסרבני הימין לא היו מוכנים לפנות אף ישוב ביו"ש.ואכן צה"ל "דאג" לא לכלול אנשי ימין מובהקים (כיפות סרוגות) בין אילו שהיו עתידים לפנות התנחלויות,לו הסכם אוסלו היה מצליח. אבל ממך לא שמעתי ולו פעם אחת (תקן אותי),שאתה מרים קול כנגד סרבני השירות החרדים,שעושים זאת גם בשם האידאולוגיה שלהם.אלא שלהם לובי חזק ומפלגות עלובות כמו הליכוד והעבודה שנכנעות להם כל העת. אז מי שבאמת נגד סרבנים-שלא יהיה צבוע.שילך בראש חוצות כנגד הסרבנות החרדית,כמו הסרבנות של קצינים מהשמאל.תעשה זאת?? אם לא-אתה למעשה בעד סרבנות-אבל רק היכן שהיא נוחה למפלגתך מבחינה פוליטית.

שמאלני

New member
השמאל כופה עליכם שלום ../images/Emo13.gif בדיחה טוב

תגיד לי,איך בדיוק השמאל כופה עליכם שלום? אהה נכון לשמאל יש כזה כוח שהוא יכול לשלוט בכל הארץ הזאת. הרי מי נבחר לראשות הממשלה,מישהו מהימין או מהמשאל? מי שכופה עליכם שלום ארה"ב,מדינות אירופה וכל שאר העולם. לשמאל כיום אין כוח כמו שיש לימין,העולם הכתיב ותמיד מכתיב לנו איך יתנהלו הדברים. זה דבר ראשון. דבר שני,בוודאי שישראל אשמה שהפלסטינים חיים תחת עוני,הרי מי אשם סין? אנחנו בחרנו לשלוט עליהם,אנחנו בחרנו לכבוש אותם,הם חיים תחת השלטון ההישראלי. לכן כל מה שקורה בשטחים אנחנו אחראים,אתה לא רוצה להיות אחראי,אתה מוזמן עוד היום לצאת להפגנות למען סיום הכיבוש. דבר שלישי,שלום זה לא מה שכתבת. שלום זה לפי הסיסמא,אדמה תמורת שלום. אבל מכיוון שיש ארגוני טרור,הסיסמא הזאת נשארת בנתיים רק סיסמא. לאחר שלא יהיו יותר ארגוני טרור,הסיסמא הזאת תהיה רלוונטית. אבל שיהיה אפשר לדבר איתם שיעלה לפלסטינים מנהיג שפוי,אז בהחלט יהיה אפשר לדבר איתם על שלום. דבר רביעי,"שמעון פרס ויוסי שריד יעמדו דום להמנון הפלסטיני",תגיד לי אתה אדם חולה? אולי שביבי יעמוד דום להמנון הפלסטיני. תפסייק לזיין את השכל ותכתוב לעניין. רוצה סטיקר טוב? "רק שרון יביא שלום",סטיקר מצוין.

למעלה