השמאל עוד יבקש סליחה מהמתנחלים.

השמאל עוד יבקש סליחה מהמתנחלים.

כמו שביקשו סליחה מעדות המזרח. רק שהפעם לא נסלח ולא נשכח ולא ניתן לאף אחד לשכוח את מה שמתחולל כאן את הפשע הנורא הזה את הגירוש הזה של אנשים מנכסיהם... עוברים פה על חוק יסוד חופש התנועה חופש הקניין ועוד דברים רבים מי שלמד טיפה אזרחות לא יכול שלא להזדעזע מהפרת הזכויות הבוטה הזאת והאנטי דמוקרטית הזאת.

kobik15

New member
אני מזרחי, סטודנט למשפטים

ןטוען שההתנחלויות הן פשע מלחמה. יש?

יש לך הרבה מה ללמוד.

עדיין אין לאף מדינה רבונות מוכרת ביש"ע. בסעיפים על פשעי מלחמת מדובר על שטחים ברבונות מוכרת של מדינה שנכבשה על ידי מדינה אחרת. לפי החוק הבינלאומי, בשטחים שעדיין אין להם רבונות מוכרת יש להחיל עליהם את החוק האחרון שהיה מוכר. במקרה שלנו זה היה החוק המנדטורי. המנדט הבריטי נוסדה כדי להקים בית לאומי לעם היהודי. המנדט קבלה הכרה בינלאומית בהסכמי וורסיי אחרי מלחמת עולם הראשונה. לפי חוקי המנדט יש ליהודים הזכות הלגיטימית להתיישב בכל שטחי פלסטינה (א"י) כולל הגדה המזרחית. לכן אין שום הצדקה לטיעון שהתנחלויות יהודיות הם פשע מלחמה. להיפך, מה ששרון עושה עכשיו על ידי גירוש יהודים בכח מבתיהם זה פשע בינלאומי.

תגובה לסטודנט משפטים

עם כל הכבוד, כל הארץ הזאת היא התנחלויות ושטחים כבושים, כולל ת"א... ישבו פה ערבים במחשבה שזו הארץ שלהם עוד לפני שהתחילו אפילו המושבות הראשונות, סורי לפוצץ את הבועה השמאלנית שלך אבל כל פיסת אדמה בארץ הזאת אנחנו התנחלנו בה, אבל עזוב את זה, כשפינו את האנשים מימית הרבה עברו לגוש קטיף כי זה מה שהמדינה בעצם הציעה, ופיתאום שוב אומרים להם לעזוב את הבית שלהם ועוד אחרי שהם הצביעו לראש ממשלה שרוב ממסע הבחירות שלו התבסס על זה שלא תהיה היתנתקות, זה לדעתי ביזיון...

הממשלה הנוכחית היא ימנית

שרון הוא מהליכוד, בפעם האחרונה שבדקתי.

Cornflakes

New member
נראה לי

שגם אתה לא מבין מאיפה הבאת את השטות הזאת. אם הוא, מהליכוד, זה אומר שהוא ימני?! זה רק אומר שהוא נבחר על רקע היותו שייך למפלגת ימין ואחר-כך שבר שמאלה.

deathcaster

New member
אלכס

תגיד לי ברוך הבא ! נעלבתי ! אני רואה שאתה פעיל מאוד כאן ! ושההודעות שלך קולעות למטרה בדיוק כמו בפורום האחר שלנו . כל הכבוד.

אני אמרתי לך ברוך הבא

חפש אחת מההודעות הקודמות שלך כאן. וכן, אני מנסה לקלוע ולאתגר פה אנשים ולהציב בפניהם מראה, ללא הצלחה רבה.

deathcaster

New member
חחחחחחחחחח

יקיר גם אתה כאן ! אהלן ! נראה לי שמצאנו דרך נוספת ומצוינת להוציא אגרסיות חוץ מ-WWE ! לא ?
וסליחה אלכס , לא שמתי לב !

yellow6

New member
כמו היטלר

שנבחר בצורה דמוקרטית ואח"כ שינה את השילטון לשילטון נאצי...

deathcaster

New member
מי ששופך חומצה על שוטר הוא נאצי

אמרה מפגרת בדיוק כמו המשפט שאתה כתבת

OMER G17

New member
חוצפה יש לכם להשוות את זה!

תתביישו לכם! להשוות יהודי להיטלר!

למעלה