השמות של השחקנים

אלינה2010

New member
השמות של השחקנים

קטיה - נלי אוברובה אנדריי - גריגורי אנטיפנקו רומן - פיוטור קרסילוב אלכסנדר - איליה לובימוב קירה - אולגה לומונוסובה קריסטינה - יוליה רוטברג מילקו - ויטליי יגורוב אולגה - ראיסה רזנובה גאורגיי - אולג שקולבסקי מרגריטה - אולגה אוסטרואומובה פבל - גאורגיי טרטורקין ויקה - יוליה טשקינה ולריי (אבא של קטיה) - מיכאיל ז'יגלוב ילנה (אמא של קטיה) - אירינה מורביובה מאשה - מריה משקובה טטיאנה - יוליה קוברזינה ירוסלב - דמיטריי זניצ'ב שורה - אירינה סירוטינסקיה ניקולאי (קוליה) (זה אותו דבר) - ארטיום סמקין סבטה - נטליה ריז'יח אמורה - אנה דימובה פיודור - ויקטור דוברונרבוב ויקטור - מיכאיל שקלובסקי זחר - אלכסנדר קורז'נקוב וסליסה - אולגה לביטינה אנז'ליקה - יבגניה צ'ירקובה מיכאיל - אנדריי קוזיצ'ב יוליאנה - נטליה ריצ'קובה

white angels

New member
../images/Emo51.gif והדמויות האלה הם..

אנז'ליקה זו אחת הדוגמניות של מילקו.. ויקטור זה בחור שמהיג כנופייה בשכונה של קטיה..שלא כמו במקור,פה כמעט ולא מראים אותו..הוא עבד פעם על קטיה בתחילת הסדרה והזמין אותה לצאת איתו ובסוף הבריז לה..

m2love

New member
אה נכון..

אבל זו דמות לא כלכך חשובה.. ואם כבר יש עוד מלא דוגמניות של מילקו שלא רשמת..ושלחקן היה להן קטע עם אנדריי.. ויש עוד כמה דמויות שיופיעו בעתיד.

white angels

New member
חח כן אבל את אנג'ליקה הזו

הראו יותר..ואיזה עוד דמויות יהיו?

m2love

New member
מממ

לארינה הזאת...נסטרובה.. ויש עוד כמה שיהיו בעתיד. אהה וגם הפועלים בתעשייה וגם הסבל הזה שהתחליל עם ויקה...וזאתי שהיה לה יומולדת

white angels

New member
אבל הם לא דמויות חשובות..

והם הופיעו קודם לא נראה לי שיראו אותם שוב.. מה שכן כמה פרקים אחרי שקטיה חוזרת תופיע מישהו שתגרום לקטיה לקנא מאוד

לאלינה 2010 מה הקטעעעע< שלך אז -מ=ה= הסיפור<

מה למה את משעעממת בשמות של השחקנים כיאילו אם מישוו רוצה להשתעמם אזזז שיראה את הסוף של פושקריובה ומה גם את משועממת שאת מעתיקה את כלללל השמות <<? כיאילו מה הקטעעע שלךךך טוב את די מווווווזרה אבל זה ענין שלך למרות שלפי דעתי זההה =מ=ט=ו=מ=ט=ם=-וחצי יאלה כיאילו באמת מה הקטעעע שלך so whatטוב אל תיקחי את זה ללבבבב יאלה אל תיהלביי או משוו רק תחשיבי על זההה קצט יאלה

../images/Emo214.gifהא?../images/Emo4.gif

אז היא כתבה רשימה של שחקנים, למה להתנפל עליה ככה?
לכל אחד יש זכות לכתוב פה כל מה שהוא רוצה בנושא הסדרה, כל עוד זה לא עובר על התקנון...

אני לא רבה עם אףף אחדד גם לי יש זכות<<

אני לא התנפלתי על אףף אחחחד חוץ מזהה אני צודקת ואמרתי עובדה לא התנפלתי עלייה וכעעע את צודקת לכל אחד פה מותר לכתוב את דעעתו אז אני כתבתי את דעעתי על מה שהיא כתבה וזה מותתררר מה לא<<? טוב יאלהה מה אנטי רבבה איתך מאמי תקשיבי לא באתי לפה לריב עם אף אחד באתי לפה כמו כולם לכתוב את דעתי והנא אני כותבבת את דעעעתי אז יאלללה בי מאמי

למעלה