השמידו אותי

Sabat0

New member
השמידו אותי ../images/Emo12.gif

מסתבר שהערבים נהיו רציניים. הלוך-הלכו להן 68 רמות ריגול לפח, ויחד איתן מדינה בת כחצי שנה. מבקש דקת דומיה לכבוד Barshtofia #72551, דמו+ שידעה ימים קשים מאוד אבל חרפה נפשה במאבק נגד הערבים המזדייניייייייייייייים בתחת החארות האלה. והרי רשימת המשמידות: iloveM #104355 עם כימי ThAnKs #97156 ו- nassre #29087 עם ביולוגי. מפחיד, אנשים. אגב - גדעון ושפיצי, צדקתם - הייתי צריך להשתמש בהפללה
. נו טוב, תמיד נחמד לפתוח מדינות חדשות
.

MiTZi Shpitzi

New member
אמרתי לך לשלוח ריגול עם הפללה...

אבל אתה עקשן. אז הנה, זה מה שקרה...

mrgozlan

New member
WTF??

זה אמור להיות מובן מאליו....מי שולח ריגול בלי הפללה?!?

טלי 1231

New member
ביזיון

זה ממש ביזיון שנתת להם להשמיד אותך עם בליסטים! מה הבעיה להחזיק כמה אלפים בליסטים / רמה גבוהה? אני מחזיקה 700 רמה 7. זה מיליארדים בודדים בכוח ויצטרכו כמעט 100 אלף בליסטים, שזה 2.5 T בשביל להשמיד אותי, ואני בכוח הרבה הרבה יותר נמוך.

Sabat0

New member
את צודקת, זה בזיון.

לא יודע למה עשיתי את הטעות הזאת, לא החזקתי טנ"ט בכלל. במחשבה לאחור זה אכן היה די מטופש, אבל זה לא מצב רגיל אצלי. החשבון שלך שגוי, על כל מליארד טנ"ט צריך 50 מליארד בליסטיים כדי להוריד אותו - 2.5T בליסטיים אומר שאת מחזיקה 50 מליארד טנ"ט, וזה די הרבה (לדעתי). לא שזה משנה, אם היו צריכים להוציא 500 מליארד בליסטיים כדי להוריד אותי אני מאמין שהיו עושים את זה, לא חסר לחארות כח.

טלי 1231

New member
צודק, טעיתי בחישוב

עדיין, בטח מדינה כזו מושקעת, לקבל בראש מבליסטים זה לא לעניין.

yaronr11

New member
גם לי השמידו את הכימית

למזלי הרב יש לי תומך, והם לא הורידו שלבים לכימי... היה לי טנ"ט, אבל הם הורידו הכל... לפני שבוע הם תקפו איבדו 300 מיליארד, השבוע הם בכלל התפרעו שלחו יותר מחצי טריליון כוח בליסטיים (על מדינה בכוח 50)...

anovis

New member
לא, איזה כסף?

הרמות במילא ירדו ל20 אחרי החיסול והעברה למדינה אחרת

למעלה