השמים כמרקחה!

bensand

New member
השמים כמרקחה!

סופ"ש שבוע עמוס טיולים וחוויות, אני מזמין את כולכם להעלות תמונות, במיוחד אם אני מופיע בהן

להלן טעימה.

תמונות נוספות מירושלים ניתן למצא בלינק הבא: [URL]https://www.dropbox.com/sh/23mltk4fkr02uxs/AAASnEoUI7hxu_xmZr56fvFPa?dl=0#lh:null-DSC_1333.JPG[/URL]

bensand

New member
תודות והודעות

תודה ראשונה וענקית לרן שאירגן והוציא לפועל ראשונה מתוך שלוש גיחות בשמי ירושלים! מהכתוב בקבוצות בוואצאפ המשתתפים היללו את המסלול, הניהול והניהוג.

תודה ליואב שלקח אותנו לסיבוב מקסים בדרום בבועת שדרות, היה ממש כיף.

במהלך החודש הקרוב מתוכננים עוד מספר אירועי עמותה ומספר אירועים שאינם של חברי העמותה, תהנו וטיסות בטוחות לכולם!

צלמו ושתפו אותנו...

moshe levi1

New member
עברתם לי מעל לבית

כולם בגובה אחיד ובנתיב באחיד (ובטרטור אחיד של סל"ד).

מחזה מרהיב. בעסה שיש לי שתי פעימות... היה יותר כיף להיות למעלה. מחזק את ההחלטה לשדרג כלי השנה.

אמנם עושה קצת (הרבה) רעש, אבל ממש לא מצדיק את כל הטרחנים שטוענים שזה מעיר אותם בשבת בבוקר.

שמוליקל

New member
בן, אני מרגיש שאני מפסיד משהו..

העמותה מפרסמת טיולים מעולים.. כולם מתחילים עוד כשבוע ואילך - איך זה שאני רואה תמונות של טיולים שנעשו לפני יום יומיים לאותם מקומות! אני מפספס משהו?

bensand

New member
אהההה.... זה סוד הקסם, אבל ברצינות

ראשית כל טיול עמותה זוכה לטיול מקדים (ממש כמו בצופים), על המובילים לתרגל, להכיר ולהיות מסוגלים להוביל את הטיול ולא בפעם הראשונה.
שנית, הטיול לירושלים הוא טיול עמותה מתוכנן ומתוזמן שאגב גם לו היה טיול מקדים של המוביל שתירגל את המסלול לפני שלקח איתו כמות גדולה של כלים.
ואחרון אחרון חביב, טיולים של בודדים וקבוצות יוצאים כל הזמן, כל שבת או שישי בצורות ספונטניות, לדוגמה אני במקרה פגשתי ביריב, יואב, גולדין ועוד כמה בדרום... במקביל לנו איציק פרנקו וחבר מרעיו טסו לא רחוק מאיתנו...
אני מקווה שההסבר מספק

ועכשיו תכלס אתה הראשון ברשימה שלי בטיול הספונטני הבא

למעלה