השמיניה

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
השמיניה

אני צפיתי בסדרה [נו תצחקו, דווקא סדרה חמודה]. בכל מקרה, היום הפרק נפתח עם כמה שירים של פינק פלויד, בכלל הפסקול של הסדרה היה מוזיקה טובה. הנה הודעה שכתבתי בפורום שלהם: "Run Like Hell The Happiest Days OF Our Lives Another Brick In The Wall (Part II) (את האחרונים חיברו בפוסט פרודקשן. אמנם הם מחוברים גם באלבום, אבל החיבור פה היה מוזר וגם הסולו של דייב נחתך). האחרונים הם של פינק פלויד מתוך אלבום החומה, והבנתי שגיורא הכניס גם את The Show Must Go On ואת Shine On Yoy Crazy Diamond שלהם. חבל שלא שמענו כלום מהאלבום The Dark Side of The Moon. אלבום נפלא. - Blackbird - The Beatles A Day In The Life של הביטלס, זה השיר שגמר את הסדרה וה"אורגזמה" (גם ג'ון לנון קרא לזה ככה, לא רק אני
) ליוותה את הפריימים מסיומי הפרקים מכל העונות. כמובן שהפסקול של הביטלס ליווה את כל הסדרה. יש גם את Cloudless של פיטר גבריאל שהיה היום. חבל שגיורא לא גמר את הסדרה עם שבת בבוקר של אריק איינשטין כמו שהסדרה נפתחה (או שאני טועה?). בכל מקרה, כל אלו היו רק היום, וזה לא הכל." לדעתי זה אחלה שחושפים ילדים בגילאים צעירים לשירים כמו Good Day Sunshine ו- SOYCD.

המממ...

באתי לכתוב משהו עצבני עסיסי על הזבל שמשדרים היום בטלויזיה, במיוחד לילדים... אבל אין לי כוח, לפחות שישמעו פינק פלויד על הדרך, זה באמת טוב שהם נחשפים למוסיקה טובה.

klod bokevski

New member
לא רוצה יותר לשמוע

על הסדרה הזאתי בכלל טוב שירדה, הזבל הזה מבייש את מדינת ישראל ואת אזרחיה

CrazySheep1

New member
עכשיו אני באמת עצבני!

גם הפסדתי את הפרק הזה, ועכשיו אני גם מגלה את כל השירים שהיו בו! אוווףףף תנו לי לנחש! מחר השידור החוזר. איזה קטע, מחר אני עובד. דווקא את הפרק האחרון :\

RoieL

New member
אם אתה לא צוחק עלי

אני אשמח להסביר לך במסרים איך גיורא דפק את הסדרה
[טוב, לא עד כדי כך]

FunkyMonk

New member
מצטער מראש אבל...

זו הסדרה הכי בדיחה היקום בערך.. המשחק שם גרוע (חוץ מעדי הימבלומבלה הכוסית), העלילה הזויה, התפאורה/תחפושות עשויות בשקל, ה"מדע הבדיוני" כל כך לא מדעי. אני לא מבין איך אפשר לראות את זה ובאמת להינות.. זה גרוע לחלוטין. (וכן, למקרה שלא הבנת, ניסיתי לראות את זה - אני לא אומר סתם)

כל ערוץ הילדים הפך בדיחה בזמן האחרו

למזלי אני גדלתי על ערוץ 6 הישן והטוב, עם התוכניות שבאמת מתאימות לילדים קטנים ולא על סדרות מנגה אלימות. הערוץ נטול מהפקות מקור איכותיות ונטול מכל יוזמה איכותית ורצינית. הערוץ הזה מכיל ברובו תכנים זולים ורדודים שלחלוטין לא ראויים לצפייה של ילדים. אם לי היו ילדים, אין סיכוי שהייתי נותן להם לראות את הערוץ הזה. שאחי הקטן צופה בערוץ הזה, אני מרחם עליו שעל התכנים והמסרים האלו הוא צריך להתבגר.

Jason2

New member
כל אחד חושב

שבתקופה שהוא גדל העולם היה יותר טוב והטלויזיה יותר טובה. אני למשל חושב שהתוכניות שאני גדלתי עליהם היו יותר טובות, עד שראיתי שידורים חוזרים. לדוגמה שתי סדרות שהיו פעם "מנהרת הזמן" ו"איים אבודים" שחשבתי שהן סדרות מצויינות. אחרי שראיתי פרקים של הסדרות בדיוידי שאלתי את עצמי איך יכול להיות שפעם אהבתי את הזבל הזה? נוסטלגיה לפעמים צריכה להישאר רק נוסטלגיה. (אין לזה קשר לסדרה המדוברת כאן).

ממש לא

פעם ערוץ הילדים היה יוזם הרבה יותר, הם היו משקיעים הרבה יותר בהפקות מקור רציניות, משקיעים יותר בתכנים. היום המצב של הערוץ הזה הוא בכי רע ואני אובייקטיבי.

Jason2

New member
יכול להיות

אני גדלתי על התקופה של הרבה לפני ערוץ הילדים אז בכל מקרה בשבילי ערוץ הילדים הוא אותו ערוץ מאז שהוקם. ומה שכתבתי לא קשור בכלל לערוץ הילדים. אני רק אומר שכוחה של הנוסטלגיה הוא למחוק את הדברים הרעים של העבר ולייפות באופן קיצוני את הדברים הטובים.

לא אמרתי שאתה לא צודק ../images/Emo13.gif

ולא אמרתי שערוץ הילדים בעבר היה מושלם, פשוט בהשוואה להיום הוא היה הרבה יותר טוב מבחינת התוכן שהוא שידר. בשנים האחרונות יש מגמה של רדידות חדה בטלויזיה, וערוץ הילדים הצטרף למגמה הזאת, כמו הרבה מאד ערוצים אחרים. את הערוצים שמשדרים תוכן אמיתי ואיכותי כיום אפשר לספור על כף יד מאפיונר איטלקי. בעוד שהחבילות ש-HOT ו-Yes מציעות מתייקרות ללא הרף, התוכן האמיתי והאיכותי בחבילות האלו רק הולך ונעלם. לא פעם מצאתי את עצמי מסתכל על המסך, מסתכל על הפטיש ואז שוב על המסך. הייתי ממש קרוב.

להגיד "אני אוביקטיבי" זה אוקסימורון

. לגבי תוכן ההודעה שלך, בעניין התוכניות של פעם, אני מסכים איתך במאת האחוזים. פעם היתה טלוויזיה איכותית- היום תוכן התכניות לילדים הולך ומצטמצם ביחד עם עובי מסכי הפלזמה. אני בן 27, למי שתוהה כמה זקן אני.

itaikuskus

New member
לא יודע מה איתך

אבל תן לי לראות עוד פעם את הסדרות הבאות: "הלב", "היׂה היה", "החיים", "צבי הנינג'ה", "רובוטריקים", "האופנוברים ממאדים","נילס הולגרסון" וכו', ואני עדיין אשאר מהופנט כמו ילד היפר על אוברדוז של ריטאלין (סתם,אני באמת לא יודע איך הם מגיבים לזה). בכל מקרה, אני עדיין חושב שהסדרות של פעם, היה בהם משהו מיוחד יותר, אנושי יותר, אכזרי יותר (הלב), והיום כל מה שיש לך זה סדרות בשקל (ראש גדול, השמיניה), ואנימציה יפנית (דווקא אהבתי את הרעיון של פוקימון, אבל אחרי העונה הראשונה זה הפך להיות זבל, בעיקר אחרי שהשיר פתיח התחלף), שם כל המטרה זה שיהיה לך מפלצת, והמון תנועות קיצוניות. לא לעניין. בכל מקרה, אני זוכר שהייתה איזה פרסומת לשמיניה ואיזה קוקסינל משם לבש חולצה צמודה של מוטורהד. בלי שרוולים. הלוואי וגם לא היו לו ידיים.

itaikuskus

New member
אגב

אני מודע שגם ב"הלב" יש אנימציה יפנית, אבל היא מאוד שונה מהיעני-מנגה שיש היום. גם המוסיקה שם מרגשת עד דמעות. ראיתי את כל הפרקים, פעם אחת בשביל לראות, פעם שניה כדי להזכר, ופעם שלישית בשביל המוסיקה. נהדר.

klod bokevski

New member
מחזק

אני גדלתי בעיקר על ערוץ 1....המומינים מרקו ונילס:) סדרות שגם היום...סדרות מדהימות אחת אחת לא דרגון בול זי ויוגי הו ג'י טי וכל מני שטויות יפניות כאלה

sinemal

New member
לא שוב

כל שלוש הסדרות שציינת הן סדרות אנימציה יפניות שמיועדות לילדים. בערוץ הילדים, משום מה, החליטו לקחת סדרות אנימה (= אנימציה יפנית. מנגה זה מין קומיקס יפני) שלא מיועדות לילדים, לצנזר אותן ולשנות את הטקסטים- וככה להפוך אותן לסדרות לילדים. הבעיה היא שכל הסדרות שהם קונים הן באמת סדרות אלימות ברובן. יש עוד המון אנימות מדהימות שמיועדות למבוגרים, שלא מלאות באלימות- אבל הן לא מגיעות לכאן (חוץ מ"קינו נו טאבי" / "המסע של קינו" שהגיעה לערוצי האנימה הנוראיים של יס/הוט).

sinemal

New member
גם אני.

אנימה זה לא ז'אנר. יש המון אנימות: קומדיות, מותחנים, דרמות- בדיוק כמו בסרטי קולנוע רגילים. העניין הוא, שוב, שלארץ לא מביאים כמעט אף פעם אנימות טובות- חוץ מבמקרים בודדים. גם הסדרות שציינת הן אנימות.

למעלה