בהחלט יתכן שברצועת עזה יש חפים מפשע. נכון אמנם שהציבור הרחב, החלקים שלו שלמדנו להכיר בכל אופן, השתתפו בשמחה (פשוטו כמשמעו) ברצח יהודים ובאירועי שמחת תורה, כמו גם בשיתוף פעולה עם החמאס ושאר ארגוני טרור באופן שוטף. אבל לא די בכך כדי לקבוע חד-משמעית שאין בכלל חפים מפשע שם. העניין הוא, שזה כלל לא צריך לשנות. את המלחמה הזאת לא אנחנו בחרנו לפתוח. את הפגיעה הנדרשת בחפים מפשע ברצועת עזה, ככל שיש, לא אנחנו בחרנו לפגוע. החמאס ושאר ארגוני הטרור עשו זאת. הם עשו זאת באירועי שמחת תורה ופתיחת המלחמה. הם עשו זאת בהסתתרות (שלהם ושל האמל"ח שלהם) בקרב האוכלוסיה. ועוד.אפילו בגרמניה הנאצית היו חסידי אומות העולם שהצילו יהודים
האם בעזה נתקלתם באחד כזה שהציל איזה חטוף או סתם אזרח בפלישה או משהו כזה?
האם משהוא מהשמאלנים יכול להצביע על מן חף מפשע כזה?
מי חוץ מגדעון לוי ועמירה הס "אומרים" זאת.אפילו בגרמניה הנאצית היו חסידי אומות העולם שהצילו יהודים
האם בעזה נתקלתם באחד כזה שהציל איזה חטוף או סתם אזרח בפלישה או איזה אישה מאונס או משהו כזה?
האם משהוא מהשמאלנים יכול להצביע על מן חף מפשע כזה?
זה לא רק הםמי חוץ מגדעון לוי ועמירה הס "אומרים" זאת.
מי?זה לא רק הם
בקיצור, ולא שזה מפתיע, אתה שוב מתגלה כטרול טיפש, עם שקר גלוי.קפלן
עלוב נפש. אני מודה לך שאתה מתבזה
קח דוגמית קשקשןבקיצור, ולא שזה מפתיע, אתה שוב מתגלה כטרול טיפש, עם שקר גלוי.
דוגמית למה? להודאה בביצוע פשע מלחמה על ידי המבצע?
הפכת להיות עוד חצוף שמאלני חלאתי שפתח את הג'ורה שלו על חלל צה"ל שמסר נפשו למענו.דוגמית למה? להודאה בביצוע פשע מלחמה על ידי המבצע?
שקרן טיפש מגלגל עינים. חלל צה"ל מדרך הטבע לא הודה בכלום - משפחתו וחבריו עשו זאת בשמו.הפכת להיות עוד חצוף שמאלני חלאתי שפתח את הג'ורה שלו על חלל צה"ל שמסר נפשו למענו.
כולם אומרים זאת שצה"ל פוגע בעזה ב"בלתי מעורבים" ובחפים מפשע ( למשל תינוקות ) , גם אני אומר זאת .מי חוץ מגדעון לוי ועמירה הס "אומרים" זאת.
זו הייתה סתם תהיהמה אכפת לך מה אומרים השמאלנים?
חנטריש. אין שמאלנים כאלה מלבד השניים שציינתי.זו הייתה סתם תהיה
לא ציפיתי שתהיה תשובה
לא חסרחנטריש. אין שמאלנים כאלה מלבד השניים שציינתי.
עלוב נפש. אני מודה לך שאתה מתבזהלא חסר
שאלה טובה. אכן כששומעים את דבריהם, עדיף להתעלם ואין צורך מיוחד להאזין להם דווקא. הבעיה היא שחלקם בחלק מדבריהם גורמים נזק ממשי למדינת ישראל. על המדינה להיות מודעת לכך ואולי אף לטפל בעניין (תוך איזון ערכים סותרים כמו חופש הביטוי וכו').מה אכפת לך מה אומרים השמאלנים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.