השמן פרק תיסכולים, השמן חוזר לנוח

השמן פרק תיסכולים, השמן חוזר לנוח

אמת שהוא יצא משלוותו, אמת שהשתמש ברטוריקה דמגוגית אך עדיין מהסוג שמדגישה את עיקרון הדברים, תוך דריכה מדודה על מפתן הסטת הנושא לרמתו האישית של הנשוא. כשדגל אדום מתנוסס לפני עיניו מוציא השמן לעיתים את רגליו מהמים ופוצח בריקודי מלחמה פגאניים, אך הדבר מעייף אותו מאוד והוא אינו מסוגל להמשיך בכך ארוכות. חבל שאין סיפק בידו לעמוד בעוד כמה סיבובים בזירה האלימה הזו, שכן ההנאה המרובה שהוא מפיק מהמחמאות שנזרקות לעברו, על היותו אקדמאי מכובד, ועוד הנכד של בן-גוריון, לא יסולאו. לצערו, לא כל מי שיודע לאמר בן-זונה, נהייה אוטומטית משכיל ו/או מומחה בתחומו ולפיכך יסתפק השמן, בליית ברירה, בלהשאר מובטל המעביר את מרבית ימיו בקריאה על שפת הים וימשיך לטפח את כרסו. ובאומרו כן, חוזר ידידינו כבד המשקל לכורסת העיתון החביבה עליו, אך לא לפני שיבהיר מספר נקודות: 1. אדם שמשתמש בביטויים פטרנליסטיים כלפי נשים ("יעלי") הוא וודאי שובניסט (גם אם הוא קורא לעצמו ממי), כנ"ל גם לגבי התבטאויות אומללות אחרות הכוללות הטלת ספק ביכולתה הניהולית של אישה. 2. מר אהרון קיר הנכבד והיקר באדם, שלצערו אין לו מושג מי הוא (וזה גם אינו מעניינו) מתבקש לסור ולקרוא את סעיפים 6-1 מהודעתו הקודמת של השמן, והפעם לקרוא את זה לעצמו בנחת (עצמו, קרי קיר) ולנסות להתרכז. מה היה עושה אילו חברו הטוב ביותר אלפונסו לא היה לצידו, איש לא יידע...

חזור לנוח - מעורבותך איננה תורמת.

נהפוך הוא. ובעניין סעיפים 1-6, קראתים היטב עוד כשנכתבו, והם מסבירים מדוע יצאת מהמשחק. בעניין סעיפים אלה, וכל הקשור בהם, אנו דרוכים כולם לתשובת ראש העירייה.

Tami me

New member
הודעה המחייבת תגובה לשמן

טוב שאתה מודה שהשתמשת בדמגוגיה מוגזמת. שימוש במילים "רפה שכל" ועוד כהנה מחמאות איננה מתאימה וגם אסורה לפי חוקי הפורום. השימוש בביטוי יעלי מבטא אך ורק חיבה. יוד אני מוסיפה לשמות בנותי וחברותי הטובות יותר. אחרי תקופה מסויימת שאנו מדברים על יקירתך הרשתי לעצמי להתייחס אליה קצת באינטימיות ואני מקווה שאיננה כועסת עלי. אם היא היתה מכירה אותי בטח היתה מוסיפה גם לי יוד. מעולם לא טענתי כי אישה איננה יכולה לנהל. אפילו ציינתי לשבח אישה אחרת שזוכה לתשבוחות - ראש העיר נתניה. אבל כן ציינתי את חוסר נסיונה הניהולי של ראש עירנו. כידוע היא יצאה ממסגרות החינוך, הייתה זמן מה במועצה ופתאום ללא כל נסיון מנהלת עיר עם תקציב של 500 מליון שקלים ואלף עובדים. כל מי שבסביבתה מספר כי השתן עלה לה לראש והיא מנהלת הכל במין שיטה דיקטטורית ובזבזנית ללא הכרה. אין היא מוכנה לשמוע ביקורת ומנהלת מלחמות חורמה באמצעות דובריה וקבוצה גדולה של עורכי דין כנגד כל יזם וכל מה שמבקר את פעולותיה. עדיין לא היה לי הכבוד להכיר אישית את מר בן אליעזר אבל לפי מה ששמעתי הוא משתלח בכל אופוזיציה לראש העיר. לכן חשבתי שזכיתי לכבוד הגדול להתקסח גם איתו. שמתי לב שגם אתה סופר לא קטן וחבל שהגעת למחנה הרעים. כי אנחנו צריכים מנהיגות חדשה לעירנו הדועכת. אז תמשיך לטפח את כרסך ואתה מוזמן להעיר מדי פעם - אבל בלי מחמאות אישיות

עם חברים כאלה מי צריך אויבים?

אם כל אדם המגדיר את עצמו חבר/ה של יעל גרמן, היה מתנהג כמוך, אבוי לנו.

Tami me

New member
מתנהג כמוני?

אני אזרחית למופת - משלמת מיסים, ביטוח לאומי וקופת חולים, מגדלת ילדים עם הרבה אהבה, לא מרביצה לאף אחד ואפילו בניגוד לאמרגן הראשי שלכם לא מקללת ודוחפת. אני חושבת כי יקירתנו עושה הרבה טעויות ואם הייתה סתם אזרחית כמוני אז בטח לא הייתי באה אליה בטענות. אבל מאחר שהיא מנהלת את עירנו אני חושבת שזכותי לבוא אליה בטענות כאשר אני חושבת שהדברים לא בסדר. זה בכלל לא מתוך שנאה ולמרות הטענות אני עדיין מחבבת אותה ומרשה לעצמי להוסיף את היוד. אני רק מקווה שתקבל ותבין את הביקורת לא כצעד עויין(כמו שהיא רגילה) אלא כביקורת בונה. כי לי, בניגוד לה, אין סוללת עורכי דין (על חשבון האחרים) ואין לי רצון ואו יכולת לנהל מלחמות יקרות ואני יכולה רק לנסות לשכנע. שבת שלום

מצטרף לדברייך

מכיוון שיעל גרמן היא דמות ציבורית, היא ניתנת לביקורת הציבור-תושבי הרצליה. אז שתפסיק לומר שכולם נגדה, אם היא לא למדה שפוליקאים נתונים לביקורת לאחר 10 שנים בפעילות הציבורית (5 שנים חברת מועצה בקדנציה האחרונה של לנדאו ו-5 השנים האחרונות), אני מייעץ לה לפרוש מהפוליטיקה.

למעלה