השמן של קרלסון

השמן של קרלסון

במסגרת מסע הקניות של אשתי בארה"ב (אנזימים, ויטמינים וגם קצת עבודה) היא שדדה חנות טבע והביאה כמה בקבוקים קטנים (200CC) של שמן של קרלסון (זה מה שהיה). אני חושב שזו כמות מספקת להתנסות. אם מישהו מעונין בבקבוק או שניים, שישלח מסר.

אשמח לשניים בשבילי ועד אחד לעוד אמא

תודה למחפש בנרות. אנא שלח לי את המחיר במסר. תודה. את האמא השניה אפנה אליך. האמת שיש שתי אימהות שרוצות... אז תודה, תלמה.

ענתשמר

New member
למחפש בנרות

שבת שלום. קניתי בקבוק שמן קרלסון גדול ב-30 דולר (כולל משלוח בתוך ארה"ב). מנסיונך, האם זה מחיר סביר? תודה, ענת.

סביר בהחלט

אני קונה את הבקבוקים של חצי ליטר במחיר שבין 27 ל- 30 דולר בד"כ, לפני משלוח ולפני מס (בקניה בחנות בארה"ב). יש לפעמים מבצעים זולים יותר בכמה דולרים ספורים ברשת, אבל צריך לדוג אותם. עמית

spacejam

New member
נוסעים עוד שבוע לסדנת RDI

ובטח נרצה להצטייד בעוד כמה מהחומים החומים הללו - האם יש רשת מסויימת בה היית ממליץ לרכוש את השמן ? תודה

מנסיוני

יש את השמן של קרלסון בחנויות של רשת vitamin shoppe. יש עוד רשתות שמוכרות את המוצר הזה. מבחינתי הרשת הזו מספיקה כי יש להם כיסוי ברוב ארה"ב. תיכנסי לאתר שלהם וחפשי האם יש חנות קרובה למקום בו תהיו. אם לא, אני חושב שבאתר של קרלסון יש רשימת מפיצים. שתהיה לכם סדנת RDI פוריה! זו יופי של שיטה. עמית

למעלה