השמנה

La Vela

New member
השמנה

שלום אני מטופלת בטיפול הומאופטי כבר 4 חודשים באופן כללי יש מגמת שיפור בעיה שלשמה התחלתי בטיפול. יחד עם זאת עליתי במשקל כ- 3 קילו שדיי מפריעים לי אני פשוט לא מצליחה לרדת אותם למרות שאני מקפידה על תזונה מאוזנת. עם תום החגים והחורף הפסקתי עם המתוק והמאכלים עתירי הקלוריות. בימים כסדרם, מניסיון, זה עושה את העבודה דיי מהר ובקיץ אני משילה את המשקל העודף מבחינתי, בלי הרבה מאמץ. עתה לא רק שאין תגובה, אני אף שוקלת יותר ממה שבעצם הייתי בחורף האחרון לפני תחילת הטיפול פשוט אין פרופורציה בין מה שאני אוכלת ומשקלי הנתון אני בדרך כלל נעה בין 55-57 בין חורף וקיץ והיום כבר 59 פלוס. זה לא היסטרי, אני יודעת אבל בכל זאת מפריע לי האם יש קשר לטיפול?

La Vela

New member
היא אמרה

שלפעמים כשהתרופה מתאימה יש תגובה של עלייה במשקל אני לא מבינה. זה משנה לי את חילוף החומרים בגוף?

תלוי

בעיקרון תרופה הומיאופתית כשניתנת בצורה מושכלת אינה משפיעה על חילוף חומרים. 3 קג אינם מהווים אינדיקציה לשינוי בחילוף חומרים. אגב, מענין אותי מה קיבלת ובאיזה אופן לקחת או שעדין את לוקחת. והאם משקלך עתה הוא יוצא דופן עבורך. כמו כן מעניינת אותי הסיבה שבגללה פנית לקבלת טיפול ומה קרה במהלך החודשים. באופן כללי עלייך לדעת שבמסגרת התהליך מתרחשים שינויים ברבדים שונים גופניים ונפשיים ולאורך זמן ניתן לדעת לאיזה כיוון את נעה. 3-4 חודשים הינם פרק זמן מספיק בשביל לדעת זאת. לפי השאלה אני מבין שאינך סומכת על המטפלת, האם אני צודק?

La Vela

New member
אני כן סומכת עליה

פשוט רציתי להתעניין לגבי תופעה של עלייה במשקל עקב טיפול אצל עוד אנשים ייתר המידע, אשלח מסר אישי

למעלה