השמעות קולדפליי

steelwater

New member
השמעות קולדפליי

טוב יש לי רעיון לשרשור חדש! הבעיה שלא נוח לעשות כהז כל-כך בפורמים של פוז אבל ננסה... אפשר לעשות גם שרשור של כל פעם שיש שיר של קולגפליי בטלוויזיה או ברדיו אבל אני אל חושבת שצריך כי יש ממש קצת שירים... אז הרעיון הוא לכתוב איפה היו שירים של קולדפליי בפרסומות, סרטים, תוכניות וכ"ו! - בסידרה "אני איתה" אז בפרק הראשון בסוף יש את "Clocks" -יש פרומו בערוץ 10 שלא ממש שמתי לב למה אבל אם יהיה שוב אז אני אולכ אכתוב פה טוהי את "Trouble" נראה לי.

MarishA M

New member
ממ אם אני לא טועה מישו עשה את זה

כבר במרוכז.. תקנו אותי אם אני טועה..

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

השיר "The Scientist" היה שיר הפתיחה של רוזוול. השיר "Fix You" הופיע בפרק 24 של העונה השנייה של הסדרה the O.C (הפרק שודר ביום שישי האחרון). בסוף הסרט "משחקי אמון" ("Confidence") מושמע השיר Clocks (משם גם הכרתי את קולדפליי. אני יודע שבפיק-אפ שמו כמה שירים שלהם (אין לי מושג איזה אבל ככה אמרו לי) ובפרומו אחד של התכנית הזאת היה את "Sparks". זהו בינתיים

steelwater

New member
אבי , שאלה

זה היה השיר פתיחה של הסידרה או שזה היה פעם אחת בהתחלה? כי אם זה היה השיר פתיחה זה ממש מגניב! אבל גם אם זה פשוא היה בפרק זה מגניב:)

aviGODFATHER

New member
יכול להיות שזה השתנה עם העונות...

ויש מצב שאני מתבלבל בכלל עם סמולוויל.

MarishA M

New member
לא זה בטוח לא היה של סמולוויל...

אבל רוזוול באמת??? לא זכור לי אבל אם אתה אומר..

aviGODFATHER

New member
אגב, ההשמעה של Fix You ב-The O.C.

הייתה בכורה עולמית לשיר. בארץ הפרק שודר לפני קצת פחות משבוע אבל בארה"ב זה שודר ב-12 במאי השנה, ז"א כמעט חודש לפני יציאת X&Y. אבל הם די הרסו את השיר - הם חתכו את הסולו המדהים של הגיטרה לקראת הסוף ולדעתי זה היה יכול להוסיף המון לסצנה...

MarishA M

New member
../images/Emo45.gif כה צודק....

וספארקס הופיע גם בסרט "לדפוק חתונה"..נו אמרתי את זה פה לפני כמה זמן.. יש עוד הרבה אבל..

Roy1232

New member
טוב אז מה בסוף? ../images/Emo108.gif

איך משלמים ומתי מתחילים?

Roy1232

New member
אוי איזו טעות שרשור... ../images/Emo122.gif

זה היה אמור להיות לשרשור של אתר קולד ישראלי

למעלה