השמעת בכורה בפורום לשיר של קים : תפילה
א אלון רפאלי New member 3/7/08 #1 השמעת בכורה בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לשיר של קים : תפילה
ש שרון אימאן New member 3/7/08 #2 תסלחו לי על הביקורת הלא טובה אבל ממש לא אהבתי. מיקס די חופר וממש לא מתאים למילים לא אהבתי בכלל...
C CHRISS New member 3/7/08 #4 זה רק סקיצה אין בזה שום מטרה לגבי העתיד ולא מתכוונים לעשות עם זה כלום פשוט מעריץ של קים שהיתלהב והחליט לעשות משהו עם האקלפה שלה .
זה רק סקיצה אין בזה שום מטרה לגבי העתיד ולא מתכוונים לעשות עם זה כלום פשוט מעריץ של קים שהיתלהב והחליט לעשות משהו עם האקלפה שלה .
א אילנה112 New member 3/7/08 #3 לאלון יופי של עבודה רק שכחת הכי חשוב לציין זאת סקיצה שנעשתה ע"י יוצר מברזיל השיר לא יצא ולא יוצא לשום מקום חוץ מהפורום כאן כמו שיש לי עוד מלא סקיצות של שירים של קים זאת גם סקיצה בלבד ושוב זה לא אמור לצאת לשום מקום
לאלון יופי של עבודה רק שכחת הכי חשוב לציין זאת סקיצה שנעשתה ע"י יוצר מברזיל השיר לא יצא ולא יוצא לשום מקום חוץ מהפורום כאן כמו שיש לי עוד מלא סקיצות של שירים של קים זאת גם סקיצה בלבד ושוב זה לא אמור לצאת לשום מקום