השמעת בכורה של השירים של טיפקס.

שייקה 17

New member
השמעת בכורה של השירים של טיפקס.

היום בשעה 19:00, ברשת ג', תיהיה השמעת בכורה של השירים של טיפקס לקדם אירוויזיון. תהנו, ושיהיה בהצלחה.

הם כנראה

גם יושמעו היום במעבדה, ככה הבנתי. אגב, היום זה קורה!!! ב 10 פתיחת דלתות, מחכים לכם...

טיפקסית

New member
push the buttonnnnnnnn להלסינקי

כפתור אדוםםםםםםםםםםםםםם סו מאצ פאן,והגיטרות בחיי תפסו את המקום הכי בולט אבל המילים גאוניות,חוץ מזה זה לא מזכיר לכם גם כפתור אדום אצל מתאבדים? אפשר להתאבד על הבמה,שהחבר'ה יעלו עם דמה חגורות נפץ שיש כפתור אדום במרכז. כתור אדום צריך לזכות בקדם הזה ללא ספק! טוב ריווי מהיר על שאר השירים: סאלאם סאלאמי-חביב,הבעיה היא שרק המעריצים האמיתיים יהיו מסוגלים להבין את ההומור,שיר חביב וחמוד אבל לא מתאים לטעמי האישי. 12 נקודות 12 points -כל כך מזכיר את ליטא 2006 עם we are the winners of eurovision אין מדינה שלא הוזכרה בשיר הזה לדעתי,אנחנו מסוגלים לגרוף סף נקודות טוב במידה והשיר הזה ייבחר. מה את רוצה voule vous ? זה לא של להקת אבבא? אהה מקורי משהו,הרקע בבית הראשוני די מזכיר את זה,חוץ מזה זו גם פארודיה על בלאדות שזה רעיון מקורי. עבורי-כ=פ=ת=ו=ר א=ד=ו=ם להלסינקי 2007! i'm gonna push the button push the button push the push the button! לחיי טיפקס ולהרבה נקודות,אני מרוצה מהתוצאה,טיפקס בהחלט זכרו לאן הם הולכים אבל נשארו נאמנים לעצמם. איזה כיף שאנחנו עולים לגמר

mikko1

New member
אחלה שירים לטיפקס

הדירוג שלי 7. סלאם סלאמי 8. 12 נקודות 10. השיר הרביעי 12. פוש דה בוטון

Funky Giraffe

New member
OMFGGGGGGGGGGGGGGGG

אני לא זוכר כאלה עיבודים מטיפקס, אם לא משני הראשונים אז אף פעם... השיר הרביעי היה על הגבול בין בסדר ללא משהו - 3 הראשונים היו אדיריםםםםםםםםםםםםםםםםם ברמות אהבתי הכי את PUSH THE BUTTON ו12 POINTS למרות שגם סאלאם סאלאמי היה מעולה פ'אנק מזרחי עם ראפ! כן כןןןןןןןןןןן איפה לעזאזל אפשר להשיג את זה באיכות סי.די?

טיפקסית

New member
ולמי שרוצה לשמוע את השירים אפשר ממש

כאן באתר האירוויזיון הרשמי של רשות השידור לינק מצורף תיהנו push the button :) להלסינקי 2007!

Funky Giraffe

New member
שימו לב

שלכל שיר יש את הטוויסט שלו - ראפ, שפות, משחקי מילים (יעניקו לנו/יעני כולנו/קאפוט קאבום וזה עוד כלום) סאלם סאלאמי הוא ללא ספק אחד משירי המצב הבטחוני הגדולים שהיו בארץ אהבתי את ההבלחות המרוקאיות האדירות בTwelve points ובPush the button הראפ מעולה! כל הכבוד קובי! מבחינת סאונד אירוויזיון היחידי שתואם את ההגדרה הוא VOULE VOUS אבל אם הוא הולך לאירוויזיון - אפשר לומר לדעתי שהלך עלינו... אני קצת קרוע בין פוש דה באטן לטוולב פוינטס אבל בנוק אאוט פוש דה באטן לוקח... חייב לציין לטובה את הלהקה על הסאונד (אדיר! איך לעזאזל עשיתם את זה ואיפה הקלטתם?! הכפלות בול, פאנורמה בדיוק, שכבות והרבה, אפקטים במידה, איכות מדהימה, באס עמוק ותופים עם הרבה נפח) ואת הבס-תופים על הTIGHTיות המצויינת, הגיטרות נשמעות ממש כאחד - סאונד משובח. והסאונד תופים, כמו ברדיו מוסיקה עברית - עשר ליגות מעל ה-כ-ל שאפשר להבחין בו במוסיקה. נראה לי שיש קשר מקצועי מיוחד ועמוק מאוד בין מאיר למוטי אם הם מצליחים ליצור כזה סאונד גם בלייב... מוטי! העם דורש את סוד ההצלחה! איזה סנייר יש לך לעזאזל? זה פיקולו? ממש לא ברור איך זה קורה...

Funky Giraffe

New member
היה גם את 'נקודות דוט'

ונפלתי מצחוק ב"כל אירופה תהפוך לרמלה" טיפקס, נראה לי שאתם היחידים שבאמת יודעים להעריך את מה שנותנים לכם! (אירוויזיון) דר"א מה המשקל במקצב המרוקאי של 12 points? זה ספירה של 6?

sunshiner

New member
מרשים!!!

טוב אז ברור שיש פה שיר אחד שמיועד להיות הנציג שלנו, את סלאם סלאמי שהוא שיר גדול ועוד שניים שנמצאים כדי להשלים לארבע
אמנם זה רק משמיעה ראשונית (מצד אחד גם בתחרות עצמה זאת שמיעה ראשונית אז אני די פייר) אבל PUSH THE BUTTON לוקח בענק!
טקסט גאוני לחלוטין, פזמון גיטרות מעולה, שלוש שפות, שלל התפתלויות הזויות ומגניבות במבנה וקטע ראפ ענקי ומוזר בעברית. יכול להיות נציג מרשים שיגיע לגמר, ואם יהיה אירוויזיון חלש כמו בשנים האחרונות יכול גם להתברג לעשירייה, אני רק מקווה שהאירופים יבינו את ההומור. אני בכל מקרה כבר הצבעתי לו
סלאם סלאמי שיר מצוין ומטאפורה ממש גאונית (סטייל שיר כאב של מאיר אריאל) אבל באירוויזיון הוא לא יתפוס לדעתי, אבל בהחלט יש לו מקום בדיסק הבא.
את 12 נקודות לא כל כך אהבתי, זה מין נסיון מוזר לעשות שיר הפוך על הפוך אבל אהבתי את התעוזה לשים שם מקצב מרוקאי הארדקור
ו"מה את רוצה?" שיר חביב אבל גם כן, לא נראה לי שהאירופים יבינו את ההומור הזה של להתחיל עם תיירות, במיוחד כשהוא בעברית, ואני גם מרגיש שמשהו חסר בו. אבל כל עוד שיר אחד עם סיכוי טוב לתפוס שהוא גם טוב בזכות עצמו אני מרוצה! סחתיין עליכם, על לכתוב, להלחין ולהפיק ארבעה שירים חדשים, כל אחד עם קטע הזוי משלו ועם סאונד מדהים! אוהב אותכם, סוגד לכם, כרטיס לגמר- עלי!

הוד11

New member
שמעו

פוש דה באטון לוקח בענק, באמת זה באמת שיר גדול, מצחיק, משעשעש, גם באנגלית וגם בצרפתית. הגימיק נהדר חבר'ה זה שיר אירוויזיות להיטי ומפוצץ. סלאם סלאמי לא אהבתי בכלל, לא מתאים לאירוויזיון וגם לא משהו בכלל. גם 12 נקודות לא משהו, לא שיר שמתאים לטיפקס, לא הבנתי את הקטע ואת עיוות הקול של קובי ולוס ווז ההפקה טובה אבל שיר חביב ולא יותר בקיצור פוש דה באטון לאירוויזיון!@!!!!!!

התגובה שלי

את ההרצאה שלי בנוגע לאירווזיון נתתי עשרות פעמים, אני חושב שזו ללא ספק התחרות המפגרת ביותר שהומצאה בעולם. תחרות שרק משמידה את המוזיקה העולמית ולא נותנת לה פריבילגיה. עכשיו כשמותר לשיר בכל שפה (וגם קודם למען האמת, כשבתור נסיון למשוך את הקהל העולמי השתמשו בוויווה ויקטוריה למינהם...) השירים נהיו שטחיים משהו, בגלל זה גם אף אמן שמחזיק מעצמו לא יילך לאירווזיון, ולכן אנחנו בדרך כלל צופים בתחרות הזו בכוכבי או לא כוכבי בני השש ובני השבע (ובתור תחרות לילדים היא דווקא מעניינת...). לכן כל כך הופתעתי כשטיפקס לקחו את הכפפה, מובן לחלוטין שהשירים פה יותר טובים מכל שיר שהיה באירווזיון בשנים הקודמות, אבל אף אחד מהם לא נכנס בין הטובים ביותר של טיפקס, לכולם יש קצב טוב וכולם משעשעים. אבל הוולה ווז הזה הוא בדיוק דוגמה קלאסית של שיר ה"קאסם סלאם" שעליו איזה טמבל כתב פה לפני כמה שבועות. 12 נקודות סתמי משהו, המטרה היחידה שלו, וזה צועק, זה להלהיב את כולם מהעובדה שיש שיר על האירווזיון ושהמדינה שלהם מופיעה בו, הרי זה לא שיר שנכתב במטרה ליצור שיר, אלא במטרה לתת משהו לאירווזיון, במקום טיפקס לא הייתי נוגע בשיר הזה לשום מטרה אחרת (וזה גם מה שיקרה בין אם השיר הזה ייבחר ובין אם לא). השניים האחרים קצת יותר טובים אבל לא מגיעים לרמה האמיתית של טיפקס, כפתור אדום הוא שוב משעשע, אבל קצת גורם לי להרים גבה, סלאם סלאמי הוא הטוב מבין הארבעה, אבל כמו שאמרו פה לפני, הוא רק ייצור אנטגוניזם כלפי טיפקס כי אף אחד לא ייקלוט כלום ממנו.

מעולם לא הושמע זבל שכזה

מה שמשותף לכל השירים זה שאי אפשר לדעת איזה מהם גרוע יותר. היתרון בכולם הוא 1: אולי סופסוף הם יקחו מקום אחרון וניפטר מהעונש הזהלשנה שנתיים 2. אולי לאחר המקום האחרון הנ|"ל ירד קצת שתן מהמח של כל אחד שקורה לעצמו כאן יוצר וזורק את הזבל הראשון שבא לו לראש

Funky Giraffe

New member
פלצן

מה יש, אין יותר בלדות דביקות, בנאליות, חנפניות ומסריחות כמו שעשה המפיק פיני ארונבייב ב3500 דולר מחיר מבצע, אז נגנבתם?

זבל זה זבל. גם אם לא דביק

הזבל שטיפקס שפכו פה זה זלזול במי שמנסה להקשיב לו ובלי קשר לבלדות הדביקות למינהן. הוא עומד במדרגה עצאית של זבל גם לפלצנים וגם למי שסתם מנסה להבין משהו מתוך הצרמוניה ואוסף הצרחות הפרובקטיביות וההתחכמויות הרדודות. התגובה על זבל כזה צריכה להיות עגבניות וביצים רקובות. או אולי אפשר ללחוץ על איזה כפתור בשולי הבמה (אדום או אחר) שיזרוק את מי שמזלזל בקהל לתנינים שמתחתיה? לפחות זה יכניס קצת צבע לשממון התחרות שלא שווה הרבה יותר מזה ואולי נצא נשכרים.

sunshiner

New member
ואחרי עוד כמה שמיעות

ההעדפות שלי לא השתנו, רק גיליתי שפוש דה באטן עומד במבחן ההשמעות החוזרות והוא שיר אדיר!
סלאם סלאמי השיר הכי מצחיק במזרח התיכון כיום ואחד המצחיקים בשנים האחרונות (יחד עם השירים הענקיים של להקת פישיבום) ועם מסר מעניין בדרך להיות החביב עלי באופן אישי אבל לדעתי לאירוויזיון הוא לא כל כך מתאים, שיר מקומי, כמו שקובי אמר. 12 פוינטס לא סוחב :/ ואת וולה וו אני אוהב יותר ויותר כל פעם, עם סאונד טיפקס אופיינתי וביצוע מגניב לאללה. סה"כ העדיפות שלי לאירוויזיון היא: 1) פוש דה באטן 2) וולה וו 3) סלאם סלאמי 4) 12 נקודות

למעלה