השמצה בעיתון: חתולים מדבקים בקורונה וכלבים לא

Zadig

Well-known member
[סנגוריה]
חתולים יותר שימושיים מכלבים;
הם מחסלים עכברים וחולדות,
וכלבים כל הזמן צריכים צומי.
לפעמים עובר עכבר;
קורא לחתול ואיננו,
אומר לכלב "סיבו" והוא לא זז.
בסוף החתול כן מגיע;
שם לו ת'אוכל במקום לא נגיש,
שעות הם יכול לשבת ולחכות,
עד שמופיע שוב עכבר;
החתול רוצח אותו.
והכלב, לא זז.
תכלס אפשר כל על גובלן :)

פונדיצ'רי

Active member
זו באמת נשמעת הסתה בסגנון ביבי. מתה להיפטר מהכלבה שלי אבל אנסה להציג תמונה הוגנת. כלב לא יצפין ציפור מתה מתחת למיטה שלך, לא יתקע בך ציפורניים חדות כשתרצה לעשות לו משהו שהוא לא לרוחו. כלב יתן לך מבט אוהב, ישתולל משמחה כשתבוא הביתה, ידחף את אפו במבושיך. בזמן סגר , חתול לא יעיל. עם כלב תוכל לטייל מרחקים. בקיצור, אין לי בעיה עם השמצה נגד חתולים.

Zadig

Well-known member
חתולים באמת מחסלים עכברים וחולדות, אבל רק באגדות או בטבע.
ת"א עיר בשיפוצים תמידיים. לאחרונה חופרים אותה לעומק ומיליארדי חולדות אבדו את ביתם. גדוד כזה בא להתנחל אצלי במרפסת. מיד גייסתי את כל חתולי האיזור עם אוכל טעים. מאז לא רואה שום חולדה יותר...

Zadig

Well-known member
זו באמת נשמעת הסתה בסגנון ביבי. מתה להיפטר מהכלבה שלי אבל אנסה להציג תמונה הוגנת. כלב לא יצפין ציפור מתה מתחת למיטה שלך, לא יתקע בך ציפורניים חדות כשתרצה לעשות לו משהו שהוא לא לרוחו. כלב יתן לך מבט אוהב, ישתולל משמחה כשתבוא הביתה, ידחף את אפו במבושיך. בזמן סגר , חתול לא יעיל. עם כלב תוכל לטייל מרחקים. בקיצור, אין לי בעיה עם השמצה נגד חתולים.
אבל מעייף היחס התמידי שהוא צריך. לפעמים סתם נבלעים בכסא מול מחשב או ספר ופתאום הכלב דוחף את עצמו לסיטואציה. האמת זה משובב לב... אממה גבר בטיול עם כלב, תלוי איזה כלב זה :)

פונדיצ'רי

Active member
אבל מעייף היחס התמידי שהוא צריך. לפעמים סתם נבלעים בכסא מול מחשב או ספר ופתאום הכלב דוחף את עצמו לסיטואציה. האמת זה משובב לב... אממה גבר בטיול עם כלב, תלוי איזה כלב זה :)
לגברים שמטיילים עם כלב קטן יש בטחון עצמי שאני מחבבת.

דיברגנט חדש

Well-known member
[סנגוריה]
חתולים יותר שימושיים מכלבים;
הם מחסלים עכברים וחולדות,
וכלבים כל הזמן צריכים צומי.
לפעמים עובר עכבר;
קורא לחתול ואיננו,
אומר לכלב "סיבו" והוא לא זז.
בסוף החתול כן מגיע;
שם לו ת'אוכל במקום לא נגיש,
שעות הם יכול לשבת ולחכות,
עד שמופיע שוב עכבר;
החתול רוצח אותו.
והכלב, לא זז.
תכלס אפשר כל על גובלן :)
דווקא הפוך, בגלל שחתול מלקק את עצמו כל הזמן, הוא לא מעביר את הקורונה.
Second dog tests positive for coronavirus in Hong Kong days after the first to contract the disease died​

אבח"י

Well-known member
חתולי הרחוב, אלא שאינם מואכלים על ידי גברות חסודות, שחייהם כחיי להקות האריה, אולי טורפים עכברים, לטאות וציפורי שיר בכמויות ענק. אלה שכן מואכלים, יתכן וכלל לא למדו מהורתם כיצד לצוד וכיצד להרוג. עם זאת, זה לא מונע מהם לחסל שיטתית עשרות או לא יותר של ציפורי שיר. ואילו הכלב, למה מה אתה משפיל אותו ושולח אותו לצוד חולדה? אתה יודע שגם אריות די פוחדים מצבועים? [ שהם ממשפחת הכלביים].

אבח"י

Well-known member
בת זוגי חוטפת קריזה כשהכלבה תוחבת אפהּ למבושיה. לדעתי היא ממש מרגישה "מוטרדת מינית" על ידי הכלבה, כשהכלבה עושה זאת, לפעמים. אם כי לאחר צרחות וצעקות היא למדה שעדיף לתקוע את אפהּ במבושיי, אבל גם אני סולד מזה, ומזיז אותה ממני.

אבי בן 1231

Well-known member
הכלב גם יחרף נפשו לקפוץ ולהציל את חייך, הכלב משרת בנאמנות בצבא ובמשטרה, הכלב הוא חברו הנאמן ביותר של האדם!
מישהו עשה פעם נסיון לראות מי אוהב אותו יותר, אישתו או כלבו.
נעל את אישתו לכמה שעות בתא המטען של מכוניתו כששיחרר אותה התנפלה עליו בצעקות וקללות.
נעל את כלבו לכמה שעות בתא המטען של מכוניתו וכששיחררו קפץ עליו הכלב וליקק אותו בשמחה ............................

אבי בן 1231

Well-known member
גם פה ביבי?? תנו מנוחה מביבי!!! דחילק!!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מיד גייסתי את כל חתולי האיזור עם אוכל טעים. מאז לא רואה שום חולדה יותר...
אולי בגלל שהחולדות עשו טייק אוויי עם האוכל שפזרת.

גם חתול רעב לא מתמודד עם חולדות גדולות על אחת כמה וכמה חתול מואכל.

בכל מקרה אשמח לתרום לך בערך 10 חתולים (וגם כמה עשרות יונות).

פונדיצ'רי

Active member
או לחלופין שיקח את כל החתולים שמסתובבים לי בחצר ומלכלכים את המכונית.
עזוב את החתולים. הם לא באמת מזיקים. רצוי מאד שיקח איתו את אלה שמלכלכים לנו את המדינה: כל המיקי זוהרים, האסנת מרקים, הריקלינים, האמסלמים וכל הג'אז הזה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עזוב את החתולים. הם לא באמת מזיקים. רצוי מאד שיקח איתו את אלה שמלכלכים לנו את המדינה: כל המיקי זוהרים, האסנת מרקים, הריקלינים, האמסלמים וכל הג'אז הזה.
לי דווקא הם כן מזיקים.

מלכלכים לי את החנייה ואת המכוניות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אומרים שחתול חיה נקיה. איך בדיוק הם מלכלכים? 🤔
אומרים גם שיהיה טוב, שיהיה שלום ועוד כמה וכמה בדברים שכולם שמעו אבל אף אחד לא רואה.

הבעייה שהחתולות הנבלות שמסתובבות אצלנו לא קוראות כאן בפורום את מה שאת כותבת ולא יודעות מה הן אמורות להיות.

למעלה