השמת יתר

י-ש

New member
השמת יתר

שלום לכולכם אני עוקב אחריכם כמה ימים וגם אני רוצה להצטרף אליכם עברתי ניתוח לפני כמעט 8 חודשים ירדתי ב 3 חודשים 31 ק"ג שלושה חודשים נוספים ירדתי עוד 9 ק"ג ואז הפסקתי לעשן והתחלתי לאכול ועליתי בחושיים 8 ק"ג ואתמול הלכתי להצר את הטבעת בפעם הראשונה שנה טובה ורזה לכולכם

רוייקו

New member
י.ש, ברוך הבא לפורום. ראה עצמך אחד

ככולם פה. חוצמיזה, ניראה שהשגת הצלחה די מרשימה בתקופה כה קצרה. חבל שהעלת די הרבה בגלל הפסקת עישון, אבל אולי יש סיכוי מחודש לרדת בחזרה את כל מה שהעלית ברגע שהסגרת את הטבעת. אולי תספר קצת יותר בן כמה אתה, כמה שקלת לפני הנתוח וכמה עכשיו והיכן נותחת ? בכל זאת.. יש כמה שיטות ניתוחיות ומעניין מה כל אחד עבר, שנדע.. רוייקו

עדי.פ

New member
ברוך הבא

קודם כל מזל טוב על הפסקת העישון. בתור מעשן לשעבר שהשמין שלושים קילו (לפני הניתוח) אחרי הפסקת עישון אני מבין ללבך. בדוק טוב טוב בתפריט מה גרם לך לעליה במשקל , האם כמויות האוכל גדלו- לך להצרה אם סוגי האוכל השתנו(מתוקים.במבה . פיצוחים) ההצרה לא תעזור בהרבה לצערי.

י-ש

New member
../images/Emo24.gif

תודה על הברכות אני בן 37 נותכתי באסותא אצל דר´ סובחי אני הפסקתי לעשן לפני 4.5 שנים והעלתי כ-45 ק"ג עד למשקל של 186 ק"ג 3 חודשים אחרי הניתוח התחלתי לעשן שוב והפסקתי בשנית אחרי 3 חודשים. שנה טובה לכולם

RomiVais

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום שלנו... אני לא יודעת מניסיון אישי על הפסקת עישון, אבל מכירה המון אנשים שאכן עלו הרבה במשקל בעקבות הפסקת העישון. כמה אתה עוד רוצה או צריך לרדת? מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם, אתה יכול לסמוך עלינו לכל עזרה שתצטרך, ואולי כפי שקראתי שכתבו לך, הצרה יכולה לעזור.. ועוד דבר, מה לגבי פעילות גופנית? זה יכול מאוד לעזור!! שיהיה לך יום נפלא, רומי

י-ש

New member
../images/Emo24.gif

ושוב תודה אני רוצה לרדת עוד 40-50 ק"ג היתה תקופה ארוכה שהלכתי יום יום 45 דקות נמרצות בבקר אכשיו פחות מקווה לחדש את זה

RomiVais

New member
י - ש ../images/Emo13.gif

גם אני מקווה בשבילך שתחדש את ההליכות כי זה בטוח יעזור המון!! מאחלת לך המון הצלחה בתהליך הירידה המחודשת במשקל. סמוך עלינו בשביל כל דבר שתצטרך!! שיהיה לך ערב נפלא, רומי

רוייקו

New member
איזה ניתוח עברת ?? אני שואל, למרות

שאני מתאר לעצמי שאם עברת את הניתוח לפני כ 4.5 שנים ועוד באסותא, אז עברת ניתוח לפרוסקופי לקשירת הקיבה עם לאפ-בנד ?! עברת בדיקות כגון צילום וושט קיבה בחצי שנה האחרונה ? או ניבדק מדי פעם לוודא שהכל בסדר ?

י-ש

New member
הבהרה לרוייקו

רוייקו שלום! אני יבהיר את הדברים שכנראה לא היו ברורים השנה 2001 ב-28 לינואר סובחי ניתח אותי האסותא ניתוח טבעת בלפרסקופיה לפני 4.5 שנים הפסקתי לעשן פעם ראשונה מה שטרם לי כ-45 ק"ג כ- 4 חודשים אחרי הניתוח חזרתי לעשן לתקופה קצרה ואז שוב הפסקתי סה"כ ירדתי 40 ק"ג והעלתי כ- 8 ק"ג ובפעם הראשונה השבוע ביום ג´ עברתי הצרה של הטבעת י-ש

מירי,

New member
ברוך הבא ...

עדי גם אני הוספתי 30 קילואים כשהפסקתי לעשן ועוד איזה 10 כל פעם שחזרתי לעסודה אחרי חופשת לידה (קרה פעמיים) והיו לי כמה עוד לפני כן... כמובן שהיו גם כמה שהיצלחתי להוריד בין לבין אבל הם ממש שוליים.. בהצלחה בהמשך! מקווה שההצרה תעזור , כי אצלי כשהיפסקתי לעשן היתחלתי לנשנש ונגד זה ההצרה לא עוזרת לצערנו... בכל אופן יופי של הישג!

gal33

New member
אהלן, ברוך הבא, קודם כל בהצלחה

עברתי את הסיוט הזה, רק שהקלתי על עצמי, עישנתי סיגריה אחרונה מספר דקות לפני הירידה לחדר ניתוח. העשרה ימים הראשונים בבית לאחר הניתוח היו קשים מנשוא, בלי אוכל ובלי סיגריות, אך מאז זה השתפר ובהרבה, בסוף החודש שנה. טוב עשית שהלכת לנפח את הטבעת. קח את הזמן לאט. דרך אגב, איזה ניתוח עשית?

קרן_ס

New member
דיאטה ועישון

אני הפסקת לעשן שבועיים לפני תחילת הדיאטה (מי שמכיר אותי יודע שאני לא מקוצרת, ועושה דיאטה בשומרי משקל), ועד היום אני יורדת בממוצע של קילו בשבוע. אמנם אני "גונבת" מדי פעם סיגריה אך זה יכול להיות גם רק פעם בשבוע. אני יודעת שגם אמא שלי שהיתה מעשנת כבדה, אחרי שהפסיקה טענה שהיא משמינה, אני חושבת שזה לא מעט תירוץ של מעשנים לשעבר פשוט לאכול יותר, משהו פסיכולוגי. ועכשיו אני שואלת ברצינות: למה אתם חושבים שיש קשר בין הפסקת עישון והשמנה ? האם יש הוכחה מדעית לכך ? תודה, ושנה טובה ומתוקה לכולם, קרן

הדרומי

New member
לקרן שנה טובה לך שאלתי היא ../images/Emo28.gif

אמא שלך הפסיקה לעשן נכון? היא היתה מעשנת "כבדה" אני מעונין לדעת איך היא בדיוק הפסיקה לעשן "אני מעשן"כבד" הודה תשובתך במהרה שבוע טוב ושבוע של רזון לך ולבני ביתך מאת הדרומי

י-ש

New member
זה מדעי

שלום לך קרן אני לא יודע מה הקשקושים ולמה צריך הוכחות מדעיות לא כל האנשים הם בעלי משמעת עצמית גבוהה רובם לא ומיתוכינו היתי אומר הרוב הגדול אחרת לא הינו שייכים למן פורום שכזה עובדה... פעמיים הפצוי על החוסר התעסקות ומציאת הנחמה שבסיגריה היה בארון הממתקים של הילדים ואת השמיכה והכרית העברתי למקרר כה לחי והלוואי ותצלחי בדרכך שנה טובה

למעלה