השנאה כאן תחסל את כולנו !!!

• פותח הנושא nir4
  • פורסם בתאריך

nir4

New member
השנאה כאן תחסל את כולנו !!!

צר לי אבל אין מקומי כאן עמכם - איני ראוי לכם. - כמות השנאה הנשפכת כאן מדהימה. אנשים משמתמשים בדימויים מהשואה כנגד אחרים (ואף אני חטאתי בנגע זה) בזלזול מדהים של כל ערכי השואה ... מזעזע !!! אנשים כאן מייצרים תיאוריות חדשות, משכתבים עובדות ומייצרים עובדות שמעולם לא היו וכל זאת בשם אלוקים חיים - הכל כשר !!! - מזה מספר ימים השתדלתי לא להתערב - אבל לצערי, אם הנוכחים כאן הם מדגם מייצג של העם הרי שאנו על המסלול המהיר של מלחמת אחים. - רבותי, אנחנו עומדים להרוג כל אחד את ילדיו של ``חברו`` - אנחנו על שפת התהום ... האם נטרפה דעתנו ??? - כולי תקווה לא להיות כאן כאשר זה יקרה ... עוד מעט. היו שלום ...

tsp42

New member
אתה צודק

אתה צודק במיליארד אחוז לגבי זה שאנחנו על מסלול מלחמת אחים. הדור הזה שכח מה זה שאין לך מדינה. הוא חושב שמדינת ישראל והציונות זה דבר מובן מאליו. היהודים כאן שכחו היסטוריה, שכחו שאלפיים שנה חיו בגלות, שכחו מחורבן בית המקדש וארץ ישראל. היום האויב העיקרי של הדתיים זה החילונים, והחילונים - את הדתיים.וכנ``ל זה ימין ושמאל. אם לא נתעורר מהשנאה ההדדית אז נגמור באסון. יש לנו מסביב אויבים אמיתיים לרוב. אז כדאי להתאחד נגדם. האם כל כך קשה שהדתיים יאפשרו לחילונים לנסוע בשבת? האם כל כך קשה לחילונים לתת לדתיים ללמוד תורה? אי אפשר לגבש הסכמות בעם הזה? האם עדיף שהמדינה תשרף ורק השבת תשמר? או שהדתיים ילכו לצבא? אני מסכים איתך באלף אחוז. לדעתי, הפוליטיקאים הם שמסכסכים ביננו והם ``מזיינים לנו את השכל``. אתה צודק באלף אחוז.

למעלה