השנה אני מארחת את הסדר-אשמח לעיצות וטיפים

השנה אני מארחת את הסדר-אשמח לעיצות וטיפים

השנה אני מארחת את הסדר אצלי
, אשמח לעיצות בנושא עריכת שולחן הסדר אולי איזו פעילות שמתאימה למבוגרים וילדים (יש בני עשרה ויש את שלי 6 ו-8 וכמובן סבים והורים...

פעילות לקראת שולחן הסדר

היי מיכלי, האם התכוונת לפעילות יצירתית לעריכת שולחן הסדר, תוכלי לראות באתר שלי שעיצבתי את שולחן הסדר על טהרת חומרים ממוחזרים בלבד, תוכלו להכין את קערות צלחת הסדר מתחתיות של בקבוקים, חובקי מפיות מגלילי ניר טואלט מעוטרים במפיות, מעמד למפיות מתקליטורים ישנים, תחתיות לסירים מפקקי שעם, פרחים משאריות אלבד ושקיות ניילון תחתיות למשקאות חמים מתקלטורים מעוטרים משאריות בדים מעמד למפיות מבקבוק קטשופ, קערות לכיבוד מתקליטים כנ"ל מעמד לבקבוק יין כדים ואגרטלים תואמים משאריות מפיות צלחת למצות מקרטוני קורנפלקס ועוד ועוד יצירות מקוריות מפתיעות ומרגשות את היוצר שנוצרו מחומרים שסיימו את ייעודם. מצרפת לך דוגמה של אוחז מפיות. אשמח לשמוע מה הכנתם. בברכת חג שמח מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה

shirlykl19

New member
אליהו הנביא

הי מיכל, כאשר הסדר נערך בביתנו, לפני טקס פתיחת הדלת לאליהו הנביא, בעלי יוצא מן הדלת האחורית ומתחפש לאליהו (תפרתי גלימה ממצעים לבנים + זקן ושפם לבן מפורים). ברגע האמת שולחים את אחד הילדים הצעירים לפתוח את הדלת, ואז אליהו נכנס עם סל מלא מתנות לכולם (לכל אחד משהו סימלי וקטן לחג). כולם נהנים מהמחזה, שמעורר לתחייה את הסדר ואת ההגדה. מתאים גם לגדולים וגם לקטנים. חג שמח, שירלי

shirlykl19

New member
בהצלחה !!../images/Emo161.gif ../images/Emo8.gif

ספרי לנו אחרי החג איך היה. חג שמח !!! שירלי

למעלה