השנה במוזיקה - מבחני מחצית!

Music Man XD

New member
השנה במוזיקה - מבחני מחצית! ../images/Emo88.gif

לפני כמה ימים נכנסנו לחודש השישי, אמצע השנה הלועזית. זה הזמן לעשות סיכום בינתיים ולהחליט מה אהבנו, מה פחות אהבנו ומה פשוט לא יכולנו לסבול! האלבום/אלבומים האהוב/ים עליי שיצאו השנה: אלבום/אלבומים שניסיתי ולא אהבתי השנה: מוזמנים לשתף ולנמק!

Music Man XD

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

האלבום/אלבומים האהוב/ים עליי שיצאו השנה: יש כמה אלבומים ששמתי עליהם עין השנה: Panda Bear - Tomboy אלבום מאוד מיוחד ומעניין, קסום כזה. הוא היה לי מוזר בהתחלה אבל אני אוהב אותו יותר בכל שמיעה. הוא מאוד מושקע וייחודי. The Weeknd - House of Balloons מיקסטייפ R&B איכותי שיצא השנה. מאוד מומלץ לאוהבי הז'אנר שרוצים לצאת מהקופסה ולנסות משהו קצת שונה! Tyler, The Creator - Goblin אלבום היפ-הופ אפל ומעניין של אחד מחברי הקבוצה Odd Future tUnE yArDs - W H O K I L L. קשה לי להגדיר את האלבום הזה, המילה היחידה שתאים היא "מיוחד". אלבום מאוד מאוד מיוחד. אלבום/אלבומים שניסיתי ולא אהבתי השנה: ניסיתי את האלבום המדובר של Fleet Foxes ולא ממש התלהבתי. אולי אנסה שוב בהמשך... עוד שאלה שאני מוסיף: אלבומים שארצה לנסות עוד השנה: מאוד ארצה לנסות את האלבום האחרון של Gang Gang Dance, אני מאמין שזה יקרה. אני מחכה גם לאלבום של Beyonce.. אה! יוצא גם אלבום חדש ל-Ladytron שבטח אנסה.. :)

האלבום של טיון יארד לא מדהים כל כך...

כאילו לפחות בשמיעות הראשונות. הוא מיוחד אבל הוא מסוג האלבומים המיוחדים שעוברים לידי ולא חודרים בי ומשאירים אותי פעורת פה. לפחות לעכשיו. הוא עוד באמפי שלי,אני אנסה אותו עוד ואולי הוא כן יתפוס אותי. אותו דבר לגבי האלבום The Turn של אמן בשם פרדו ויולה. זה אלבום ארט רוק אקספרימנטלי עם קצת פסנתר,קצת אלקטרוני שקט,קצת נעימות דתיות כאלה. אלבום מיוחד מאוד אבל רוב הרצועות עברו לידי ולא תפסו אותי חזק. אפשר לומר שברצועות מסויימת הוא די גרם לי להתייגע. שמעתי אותו היום שוב וזה מה שהרגשתי. זה קורה לי עם הרבה אלבומים שהם מיוחדים מאוד אבל עוברים לידי כזה. חוץ מזה שמעתי היום אלבום נחמד של זמרת רטרו פופ מאוד חביבה בשם לאקי סול. שירים מאוד חמודים,קלילים וקליטים. תנסה. אולי תאהב.

Music Man XD

New member
אני פחות בשלב של 'התחברות' עם האלבום הזה

אלא יותר בשלב של התלהבות מהחומר המוזיקלי הנהדר. אני עוד לא התעמקתי באלבום הזה כמו שצריך אבל מהשמיעות ששמעתי מאוד מאוד אהבתי, וחלק מהשירים מאוד זכורים לי ונשארו לי בראש. לא מכיר את The Turn.. וגם את לאקי סול. אבדוק :) אני עכשיו בקטע של Cults, ממש אהבתי את האלבום שלהם@

זהו אני צריכה לבדוק אותם.

אגב,תגיד,אתה מכיר את אוף מונטרול? אחד מההרכבים הכי מדהימים לדעתי בסצינה האלטרנטיבית. הם עושים שילוב בין פסיכודל למוזיקה אלקטרונית כשהבסיס שלהם זה רוק והם תותחי על!

Music Man XD

New member
מכיר, אבל לא ניסיתי.

מה שכן, אחת מעטיפות האלבומים שלהם מאוד זכורה לי משהו עם הרבה ציורים ורקע אדמדם/ורדרד כזה.. יש כזה דבר?
התיאור שנתת להם נשמע מאוד מעניין!

כן האלבום האחרון שלהם ברקע אדום.

אלבום אדיר. המאסטרפיס שלהם לטעמי הוא האלבום Hissing Fauna, Are You the Destroyer? מ-2007. אלבום גאוני ויצירתי מאוד. אני מתה עליהם.

Music Man XD

New member
המבקרים הסכימו איתך על זה,

ראיתי שהוא קיבל ביקורות מאוד טובות שיצא. רשמתי לעצמי

The Last Dance.

השירים שאהבתי עד כה הכי הכי מלבד The Last Dance : Hold It Againt Me וTill The World Ends של בריטני,Someone Like You של אדל,I Wrote The Book של בת' דיטו,Firework של קייטי פרי,ריהאנה כל הסינגלים
במיוחד S&M!!! Ain't Nobody של קלייר מוגייר (שוב
),Born This Way וThe Edge Of Glory של גהגא. זהו נראה לי :) סטנדרטי.
מודה שלא כ"כ בדקתי מה יש מחוץ למיינסטרים או בסגנונות אחרים. פחות התעניינתי השנה במוזיקה או בחיפוש אחריה. אלבומים ששמעתי השנה : שמעתי מעט אלבומים השנה. הEP האדיר של בת' דיטו הוא ללא ספק היהלום בשנה הזאת (והכי קטע זה בסה"כ EP). Femme Fatele של בריטני אחלה אבל לא חף מבעיות למרות שזה לא מפריע לי להנות ממנו
. Light After Dark אלבום הבכורה של קלייר מוגייר גרוע מ2 שמיעות שהענקתי לו וממש עשה לי כאב ראש ודי איכזב כי 2 הסינגלים הראשונים פשוט אהההההההההההה
וזהו. זה נראה לי ממה ששמעתי
בקיצור - מחכה לי הרבה השלמה בקטע הזה.

Music Man XD

New member
I Wrote The Book של בת' דיטו

זה אחלה שיר!, היה כיף לצפות בו ב-MTV כמה פעמים.. לא שמעתי את ה-EP אבל שמעתי שיר או שניים ממנו. מאוד מאכזב לאהוב סינגל ולהתאכזב מהאלבום
היה כל כך גרוע?

shoham95

New member
אלבומים שיצאו השנה וממש אהבתי:

מנגינה- מוניקה סקס אלבום מעולה למוניקה סקס- אחת הלהקות האהובות עלי. הפקה מצוינת של עופר מאירי וטקסטים מעולים של יהלי סובול וגם קצת שחר אבן צור ופיטר רוט. שיתוף פעולה נהדר עם קרני פוסטל ב"אתה ללא". אלבום מצוין. "לפני השינה": http://www.youtube.com/watch?v=V06LsJ8P3dA ברזל ואבנים- נעם רותם אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי. סוג של שלמות. "קראת לי קין": http://www.youtube.com/watch?v=y26N0gZjGTE אתה נמצא כאן- ברי סחרוף אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי. סוג של שלמות.
"בארץ הפלאות": http://www.youtube.com/watch?v=pt8DLJA0lZw רסיסי לילה- אהוד בנאי אהוד בנאי חזר עם אלבום חדש ונהדר
שלוש רצועות אינסטרומנטליות מקסימות ואחד עשר שירים נוספים נפלאים עם טקסטים כמו שרק אהוד יודע לכתוב. מעולה. "אבן ספיר": http://www.youtube.com/watch?v=pt8DLJA0lZw צד א'- אסף אמדורסקי וואו! האלבום הזה מונח אצלי על השולחן כבר כמה זמן, ועד אתמול לא יצא לי לשמוע אותו. אתמול שמעתי אותו לראשונה ואני לא יכולה להפסיק. הוא עדיין מתנגן אצלי, כמובן. אלבום נהדר. "זוג משמיים": http://www.youtube.com/watch?v=eN0aOr-P7-o אני אפסיק כאן. אני ממליצה על כל חמשת האלבומים האלה- הם נכנסים אצלי לרשימת "האלבומים הכי טובים בעולם".

Music Man XD

New member
על כל אלה שמעתי, אבל לא שמעתי אותם.

כל הארץ מדברת על 'ברזל ואבנים'! אני חייב לבדוק.

למעלה