השנה גם אנחנו בפסטיבל הבינלאומי בחולון

השנה גם אנחנו בפסטיבל הבינלאומי בחולון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר בשנה שעברה רציתי ליצור שת"פ בין הפסטיבל והמרכז לבין תפוז הראשי והפורום שלנו אבל זה לא הבשיל השנה נמצא החוט שהחל את הרעיון והקשר כידוע לכם אנחנו תמידים מחפשים חברים חדשים על מנת להגדיל את הפורום, לפתוח ולהרחיב את תחומי העניין, הנושאים, הדיונים והעיסוק בז'אנרים שלא עסקנו בהם עד כה לצערנו ואיזה מקום יותר טוב לחשיפת הפורום לקהל רחב מאשר הפסטיבל שכבר הפך לשם דבר?! ככה נולד הרעיון לדוכן ובעקבותיו עלו לי רעיונות נוספים שישתפו את כלל גולשי
ולפירסום הפסטיבל בכל האמצעים העומדים לרשות תפוז. את הרעיונות העברתי למנהלת האשכול ( המקסימה ) שלנו שאהבה אותם ומיד שיתפה פעולה בשמחה ולאחר אישור הנהלת תפוז יצרה קשר עם אילן והשניים פיתחו, הוסיפו, דנו, חשבו, סיכמו ובסופו של דבר "ילדו" את התוצאה הסופית של שיתוף הפעולה הבאמת נרחב, מבורך והמקסים הזה
לשמחתי הרבה אילן חסך ממני קצת עבודה וסיפר לכם איך ומה הולך לקרות אני רק רק אחדד ואסביר מעט כמה דברים התחרות מיועדת לכל גולשי תפוז וכמובן גם לכם התחרות תתחיל ב: יום שני הקרוב 11.7 היא תתקיים כאן בפורום הזוכים יזכו בכרטיסים להצגות הפסטיבל לא זכיתם? אל תתבאסו ותעשו פרצוף
שהרי לכם בתור חברי הפורום יש הטבה מיוחדת ברכישת כרטיסים במחיר הנחה של סטודנטים בביה"ס למרות שאתם לא וזה שווה תודו
הפסטיבל אומנם נערך בתאריכים: 21-30.7 אבל חגיגות הפסטיבל יחלו בפורום יום לאחר תחילת התחרות ובהן ניתן הצצות להצגות, המופעים וכל שאר האירועים, גם" פטוניה האווזה " תקפוץ לביקור קצר ותספר על ההצגה שלה שתועלה בבכורה בפסטיבל ועוד מה זה הדוכן הזה? הדוכן הוא אכן של תפוז שהרי כל השת"פ הוא בינם לבין המרכז ואילן ואני רק היוזם והמשדך אבל תפוז שילבה בכל שאר הפירסומים, התחרות , החסות על הבמה וכ'ו את הדוכן על מנת לתת אותו לפורום שלנו כבמה לפירסום וחשיפת הפורום אומנם יהיה שם חומר פירסומי שונה של תפוז באופן כללי ואנחנו יותר מנשמח לספר לבאי הפסטיבל על שלל הפורומים המגוונים שקיימים בו כמעט בכל נושא שהרי כולנו תפוזים אבל בעיקר ומעל לכל נפרסם, נחשוף ונכיר להם את הפורום ונזמין אותם להצטרף אלינו
וגם נדבר עם קהל הילדים והמבוגרים, נסתובב ונצלם תמונות של אירועי החוצות וההצגות בבמת האבן התפוזית, נתפוס בובנאים לשיחה קצרה וניתן לכם דיווח יומי על כל מה שיתרחש בחגיגה הזו.
את הדוכן נאכלס לסירוגין: דבי, פיולה - חמוטל, אני ואולי גם קצת יפעת - חבובית אם יהיה לה בכלל זמן וכוח בין כל הסדנאות שהיא מעבירה בימי הפסטיבל וההצגות של: " הריקוד של פלורה " ( בהצלחה חברה שלנו
) בואו לפגוש אותנו שם!!!!!!!!!!!!!! * זו גם ההזדמנות להגיד לשלושתן תודה גדולה ממני על כל הסיוע, העזרה, האוזן הקשבת, העידוד והתמיכה שהן מעניקות לי כמעט באופן יומי בכל פרוייקט, נושא ,בתפעול השוטף של הפורום ובכלל
תודות רבות גם לתפוז, לאילן סביר, למרכז לתיאטרון בובות חולון והפסטיבל שמצאו דרכים להתחבר ומעל לכל ולפני כולם תודה ע - נ - ק - י - תתתתתתת למישהי מאוד מיוחדת שהלכה עם הרעיונות שלי, טרחה, עמלה, הוציאה המון אנרגיה, מחשבה וזמן כדי שכל החגיגה הזאת תוכל לצאת לדרך והיא מנהלת האשכול שלנו: פולינה - תודה רבה על הכל פולינה
ואני?! אין שמח ומאושר ממני שכל הפרוייקט הגדול הזה התחיל מהפורום הקטן שלנו וזה הקטן גדול יהיה ב"ה

אני נכנסת תמיד בשעות מאוחרות

ואחרי שתי שורות מתעייפת. קצת לקויה. מה לעשות? נורא רוצה להגיב אבל צריך לקרוא קודם לא? טוב בשבת אהיה רעננה ואקרא בבוקר. עד אז נ-ש-י-ק-ו-ת

אין בעייה אירית, כל אחד והקצב שלו

ההודעה תחכה לך גם בשבת!!!!!! נשיקות גם לך שבת שלום

פ י ו ל ה

New member
וואי וואי דודינקה, אילו מילים..

באמת כיף לקרוא על השת"פ עם הפסטיבל! צריך לדבר משמרות... וגם.. ריגשתי אותי עם כל התודות ורציתי שכמובן ובשמחה ובכיף ואני טיים... אני כבר מצפה לפסטיבל ודורשת שהפעם תגיע מהודר בסלסול שהבטחת לי! ואם אפשר אז שיהיה גם צבוע אדמוני, שנהיה מתואמים בדוכן ;)

תודה רבה, ידעתי שבסוף תתמודדי עם כל המילים

ואם הן גם עשו לך נעים וכייף - אז מה אני יכול לבקש יותר מזה?! התודות נכתבו באמת מה
ובכוונה מלאה, בקצת שכבר הספקת להכיר אותי, את כבר יודעת שאני תמיד מקפיד לומר את מה שעל ליבי לטוב ואם צריך אז גם לפחות טוב כמגיע - מגיע!!!!!!!! מה אדמוני?????????? שינית צבע לאחרונה????

לקחתי ריטלין וקראתי הכל ../images/Emo6.gif

אני יכולה לברך על כך שאני קרובה קרובה קרובה ואוכל לקפוץ לבקר, קצת לבדוק דופק לראות אם אתם צריכים לשתות, לאכול, פיפי...מה שתרצו. נכון שבתאריכים הללו אני גם במסיבות אבל ככה, לפני המסיבות בטח אוכל לקפוץ
ב-ה-צ-ל-ח-ה

אם אין ריטלין לך - אז מי לך? ../images/Emo6.gif

איזה כייף שיש מי שחושב עלינו ודואג לנו ככה
מהיום יקרא שמך: מאמא אירית

סליחה אבל על מי מדובר כאן ../images/Emo35.gif ../images/Emo178.gif

מי לא הסתכל? אירית? אני? ומה לא ראינו ב
? ההודעה הזאת מסובכת מדי עבורי בימים ובשעות אלה בהם אני ער גם כשאני ישן

ברור שנתראה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יהיה כייף
לאיזה משני ימי השישי והשבתות רכשתם כרטיסים? על מה החלטתם ללכת בסוף?

ב 23 כל המשפחה אבל לאווזה אנחנו מתפצלים

רק בנות. דודי אשמח לראותך, לא לעשות פדיחות (לפני הילדים) טוב?

פדיחות??? אני??? אין לי מושג על מה את מדברת

פדיחות מאיזה סוג למשל את מתכוונת? הרי ידוע שאני בן אדם שקט, רגוע ובכלל לא מפדח...

למעלה