השנה החמישית...

birka

New member
השנה החמישית...

תמיד בתקופה הזאת אני לא ממש ישנה... בוכה מכל דבר... החגים הם בעיקרון סיוט.... אני הקטנה, זאת שעדיין גרה בבית... ועושה בעיקר באלגן... השנה רבתי עם אחותי, ריב מטורף כזה שבמהלכו היא אמרה "אם אימא הייתה רואה אותך היא הייתה מתהפכת בקברה"... נכון או לא נכון, אין לי מושג.... מאז השלמנו, הכל בסדר... בערך. סיימתי לשפר את ת.הבגרות שלי סופסוף, אני שניה לפני הפסיכומטרי מרגישה די חרא, שונאת כל שניה. אני לא זוכרת את לוח הכפל, ואם היא הייתה כאן אז היא הייתה עוזרת לי, כי אני באמת שונאת חישובים, והיא היתה ממש טובה בזה. אולי זה סתם תירוץ כדי לא ללמוד, אני כבר לא יודעת. אני מתגעגעת אליה... נמאס לי כבר לחיות בתוך עצמי, כאילו הכל בסדר... כשאני לגמרי לבד כל הזמן. הבטחתי כל כך הרבה דברים ממש לפני שהיא נפטרה, וקצת אחרי. ושום דבר מהם לא מסתדר... עדיין שמנה, עדיין מבזבזת כסף... לא מוצאת את עצמי, קרובה לוותר על הלימודים (או לפחות על המקצוע הנכסף) וכמובן שאין חבר... כי אני מתוסבכת מידי בשביל לדבר על משהו.... ומוצאת את עצמי בקשרים לא אמיתיים בעליל.... לא בא לי לעלות לקבר... זה עוד שבועיים, ופשוט לא בא לי. לא רוצה לבכות עליה, לא רוצה לבכות עם המשפחה שלי... רוצה לנסוע למקום רחוק... ולא לעשות כלום.. פשוט כלום. אני כבר שנתיים אומרת לעצמי... עוד קצת, תני פוש... תסיימי את ההשלמות... תלכי לאוני'... היא בטוח תהיה גאה. אבל אין לי כוח... נמאס לי גם להעמיד פנים שהכל מושלפ... יש לי תור לפסיכולוגית שעתיים לפני האזכרה...:+) איזה כיף! ולמחרת, לבחור... עלייה לקבר.. או שיעור פסיכומטרי ---> מה יותר חשוב? אני בעיקר רוצה לישון, אחרי שבוע בלי שינה... בהצלחה לי..:+) תודה שאתם כאן. ריקי.

דליה ח

New member
אנחנו אכן כאן

אולי לא תמיד, אבל טוב שיש את המקום הזה לפנות אליו. בעיקר שמחתי לקרוא בסוף שיש לך את הפסיכולוגית בסביבה. אני מקווה שהיא תמקד אותך, תסייע לך להחליט, החלטות שלכאורה פשוטות, אבל לנו הם קשות מאוד. אין להם פתרונות קסם, אבל יש להם דרכים למקד אותנו. החגים מאוד קשים, ולפעמים אנחנו באמת מתנהגים מעל פני השטח כאילו לא קרה כלום. אבל זה רק על פני השטח. יש לנו פצע עמוק שבחגים , בימי ההולדת, ימי זיכרון, הוא מתעורר ומדמם. אני שולחת לך חיבוק גדול........................דליה

זריחה3

New member
../images/Emo24.gifבירקה, תשמחי שיש לך אחיות...

את לא יודעת כמה שזה מקל להתמודד עם השכול כשיש אחיות. לי אין! יש לי 2 אחים צעירים ממני, הם די מנותקים ממני ובינהם חברים מאוד טובים, לעומת זה יש לי חברה שאיבדה את אימה ואחיותיה תומכות מאוד אחת בשניה. אני 7 שנים אחרי ואין יום שאני לא חושבת כמה נפלא היה לו... היו לי אחיות.

birka

New member
אמממ

אני חס וחלילה לא מזלזלת באחיותיי... הן אחלה בני אדם... לצערי זה קצת בעיה... כשאחת מתנהגת כאילו זה לא מזיז לה והשניה מתנהגת כאילו היא היחידה שכואב לה... אני לא ממש מוצאת את עצמי. אני אשמח לשמש לך כמשענת... סוג של אחות בהשאלה..:) מתי שתרצי..:)

למעלה