השנה לא תיערך "העיר האדומה"

havlaz

New member
השנה לא תיערך "העיר האדומה" ../images/Emo190.gif

איתן סלימי בריאיון ב"ערב ערב": "פסטיבל 'העיר האדומה' התבטל השנה בגלל שינוי אסטרטגיה בה החליטו לנקוט בחברת 'פלאפון'. הם הגיעו למסקנה, שלא נכון להם לשווק ולקדם שני מותגים מאותה חברה, 'אסקייפ' ו'פלאפון' והחליטו על הביטול. אבל אני יכול להרגיע את בני הנוער שיורדים לאילת בחופש הגדול ולספר להם, שבימים אלה, אני במשא ומתן מתקדם עם חברת 'אגד', שמריצה מותג חדש בשם DEEP. אומנם זה לא יהיה פסטיבל שיימשך 15 לילות כמו 'העיר האדומה', אבל כדי לא להשאיר ואקום בכל מה שקשור לבני הנוער, גם פסטיבלים של חמישה לילות יהיו בהחלט נכונים"

Liraz 6q

New member
ברוך שפטרנו

מכל הילדים המעצבנים שבאים להרוס את העיר אבל מצד שני.. חבל על כל אלה שבאו בשנים האחרונות בשביל זה.. גם אם הם מעצבנים ושיכורים.. הם מכניסים כסף לעיר..

H a V i T u S h

New member
גרוע ברמות!

זה הכניס כסף לעיר בצורה שקשה להבין.... ואחרי שנה שבה התיירות מחו"ל נפלה זאת עוד מכה קשה לתושבי העיר.

AdamINC

New member
גם וגם

גם ככה לא תהיה הופעה של היהודים..כי אורית הזאת החליטה שהיא צריכה להביא ילד לעולם. אז לא שווה העיר האדומה בלי היהודים
אבל זה אני.. מצד שני זה היה מסריח בכל העיר הזאת. כל היצורים שבאו לפה והרסו את העיר והוציאו לה שם רע.. אבל מצד שני - זה מכניס המון כסף, תיירים וזה הופך את העיר לשוקקת חיים - וזה המטרה שלה. אז אין מה לעשות. שיעשו פסטיבלים מפוצלים ולא שבועיים ברצף.. יהיה יותר נוח ככה (לאילתים לפחות).

אויש איזה כייף

אפשר לבוא לאילת ובאמת להנות... אדם תגיד לי לא נמאס לך מהיהודים?? אני חייבת לציין שהשנה ממש הופתעתי שהם לא הופיעו ברוק העצמאות, יש מצב שאפילו שמחתי... איזה להקה טחונה רבאק. שתצא לחופשת הריון בלי הגבלה

באסה שהיתבטל!!!

חברות שלי מהצופים מהצפון לא תיהיה להן סיבה לבוא לאילת
חחח סתם סתם גם וגם כי זה סבבה הופעות שנמשכות לתוך הלילה וזה ומצד שלי של הצפונים האלו באים והורסים כל מה שהם רואים בעין ומשתלטים וסתם גם יש מכות בין האילתים לצפונים ובלאגנים!!

havlaz

New member
מותג נוער כנראה

האירועים יתקיימו תחת השם Deep City. יש גם אתר למותג, אבל עדין אין מידע על ה-Deep City..

עונתן

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אלוהים למה הם עשו את זה ?

למעלה