השנה עבדים, בשנה הבאה בני חורין

השנה עבדים, בשנה הבאה בני חורין

אז במה אתם מרגישים עבדים? ובמה מרגישים בני חורין? לא חייב להיות קשור לא-מיניות כמובן.

אני

מרגישה קצת עבד בזה שאני חיה חיים די סטנדרטיים, במקום ובתפקיד כאילו הנורמליים, בגלל שכך הכתיבו הנסיבות, וזה מתחיל לשעמם. מתכננת לשנות את זה מתי שהוא בקרוב. מרגישה בת חורין כשאני קונה לעצמי משהו יקר, מהכסף שלי, ולא מרגישה אשמה כי זה שלי. באמת מזמן לא קניתי לעצמי מתנה.

ובכן, באופן הכי נדוש -

העבדות שלי מתבטאת בביה"ס. במחויבות ללמוד להרבה מבחנים שאני לא רוצה ללמוד אליהם >< חירות, בכל הנוגע לטיסה שלי לדודים בקיץ :) כן, אני מוגבלת מבחינת כל מיני תאריכים [סיום בגרויות, תאריך גיוס ושלל תיאומים עם הדודים ואבא בנוגע לזמן השהות בארה"ב], אבל באופן כללי זה טיול שמתוכנן כמעט ורק ביני לבין הדודים, בלי התערבות רבה של ההורים [בעיקר אישור-לא-אישור שלהם, יותר מאשר התערבות אקטיבית].

את בי"ב, לא?

מקווה שהשנה תגמר כמו שצריך, ושתצאי מעבדות לחירות

נטע523

New member
אוו חשבתי שאת הרבה יותר גדולה ...../images/Emo2.gif

את נשמעת בוגרת יותר..

אני..

עבדות= הדיאטה שלי לא מאפשרת לי לאכול דברים שאני אוהבת....ואני די משועבדת לזה חירות= השתחררתי מהצבא ועכשיו אני יכולה לעשות מה שאני אוהבת

queen helen

New member
מז"ט על השחרורים והחרויות למינהם!../images/Emo65.gif

עבדות - כרגע זאת העבודה המטופשת שלי, מקווה שבקרוב זה ישתנה. לדעתי עבדות גם מתבטאת באופני מחשבה שונים שמגבילים את ההתנהגויות. חירות אמיתית תהיה לשבור את אותם אופנים. תינוקות, ובעיקר תאומים. ראיתי יותר מדי כאלה לאחרונה, ובאמת שאני לא מבינה איך ההורים לא יורים לעצמם בראש... חירות - טיולים לחו"ל שאולי יקרו בקרוב. כל מני שינויים שאני מקווה שיקרו בזמן הקרוב. והים, שכ"כ קרוב לי לבית!

תודה ../images/Emo187.gif

האמת לא חשבתי על זה אבל יש מצב...למרות שהכינוי הזה שלי כבר שלוש שנים...=)

למעלה