השנה שחלפה...

• פותח הנושא שס
  • פורסם בתאריך

BLUE SPOT

New member
שאלה קשה. קשה מדי. אבל אני אנסה... ../images/Emo54.gif

אולי הייתי מסכם אותה כשנה של התפכחות (או שמא התפקחות? מהמילה פיקח? אבל זאת לא אותה משמעות.. נדמה לי.. NEVER MIND ). זאת שנה שבא למדנו שאין מקום בטוח. שנה שבה למדנו שלמטבע תמיד יש שני צדדים ושלא תמיד בין שתי נקודות עובר קו ישר אחד. שנה שהבנו ש"יירוט ממוקד", ככלות הכל, לא עוזר. שנה שבה הבנו על בשרנו שאנחנו לבד בעולם. שנה שהמושגים תמימות מצד אחד ויוהרה מצד שני התנפצו. שנה שהתחלנו להבחין גם בגוון האפור, לא רק בשחור ולבן. שנה שהיה בה יותר מדי אדום. דם.

שני~!

New member
השנה שחלפה...

תלוי מאיזה צד... אם מהצד הביטחוני-אז ישראל רק הישתפרה אם מהצד הטרוריסטי- מתחת לכל ביקורת ואם מהצד החברתי יותר- הכל סבבה והכל אותו הדבר ShAnY

BLUE SPOT

New member
אני חושב שהמצב החברתי ממש, אבל..

ממש לא "סבבה". פשוט המצב הבטחוני מסיח את דעתינו מהבעיה החברתית. הקרע נשאר אותו קרע. (ברגע זה עולים בי זכרונות אפלים מתקופת נתניהו- ע"ע ההפגנה מול בית המשפט העליון)...

סיכום השנה, מצב חברתי-סבבה?!?!

הטרור משפיע על כל התחומים, ואכן הוא הגיע גם למצב החברתי, המדינה הייתה בשנה האחרונה בשפל רציני, הפיגועים פוגעים בעקיפין ב-ההההכל, אם זה בפרנסה, בבילויים,במוראל המדינה, פגועים ישירות מפיגועים וכו´... תרשו לי לסכם את השנה לפי ראות עיני בהשוואה לשנים שקדמו לה מהנושא הבולט והכואב לי ביותר: שנים שעברו: פיגועים פעם-פעמיים בשנה, בדרך כלל השבתת שמחת חג פורים. השנה האחרונה: הטרור הוא חלק משגרת היום יום, כמה נורא!

עדן*

New member
שנה..

שנה קשה מלא פיגועים מלא בלאגן והפתרון לא נראה באופק... המדינה שלנו צרות והמושיע לכל הבלאגן עוד לא נמצא..... ביי עדן

למעלה